inşallah canım ben de çok sevindim

darısı başına
sağol canım, çok kesin konuşmadı ama, neyse bekleyelim bakalım 7 hazirana kadar

senn nasıl geçti kontrolun, bütün geçmişi okuyamadım da? iyidir inşallah miniğin
cutem çok güzel anlatmışsın, gözlerim dolu dolu okudum canım

Sonlara doğru kv işi bozmuş biraz ama olsun, layığını byulmuş

Annene kötü davrandığı için de bir desturu hakediyor bence. Belki eşin bu duruma bir çözüm bulur.
Kp'in sürekli sizde olması da can sıkıcı olmuş, kv ye söylesen de, rahat hareket edemiyorum desen, biraz gezmeye dolaşmaya çıksın adam ya
canım bilmiyorum bakalım, 4 hafta sonra göreceğiz kız mı erkek mi

ama daha çok erkeğe benziyor dedi. Bakalım hayırlısı. Hep erkek hissettim zaten başından beri, ama ikisi de kabulum, yeterki sağlılı sıhhatli gelsin

Bu arada akıntı olayı bende de aynı, ilk zamanlara göre çok çok azaldı, bazı günler hiç olmuyor bile, normal yani
biraz daha beklemeliyiz canımcım, daha çok erken, ama şimdilik iyi gidiyor
walla öyle görünüyor canım

hayırlısı diyelim. Sen nasılsın, keyfin nasıl?
canım benim yaa çok zor biliyorum, ama geçecek bu günler de
kötü düşünceleri at kafandan. Ben de kabuslar görüp duruyorum her iki kontrol arasında

ama için rahat etsin diyorsan git bi keseyi gör en azından. Bana doktor 4 hafta sonra gel dedi ama ben sanki bu arada başka bi doktora gidecekmişim gibi hissediyorum
sağol nesdoşum

hayırlısı artık, bakalım. Sen nasılsın, böbreğin nasıl bu aralar?
bana da bi doktor akide şekerini önerdi, ama kullanmadım daha.
rüyan çok güzel canım, hayırlara vesile olsun inşallah

ben de hamileliğimi öğrenmeden az bir zaman önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve huzurla uyanmıştım. O gün aslında içime doğmuştu, o rüyanın bebeğimin habercisi olduğu. Ve kısa süre sonra da geldi bebeğim. İnşallah seninki de bebeğe delalettir cnm
aynen canım ya kız erkek hiç farketmez, sağlıklı sıhhatli olsun da hepsi kabulum
bence yarın test yap canım