Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar buyrun bu tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

bunlar da başımdan geçenler.
kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım geç gelişti ve 23.günü çatladı.

dr um 21. gun 2 doz çatlatma iğnesi vurdu.
dpo 1 ve dpo 2 de aşırı şişkinlik ve kabızlık çektim.
dpo 4 te ciddi adet sancısı çektim.

dpo 7 de inanılmaz bi batma yasadım 2-3 sn sürdü ve bitti.
dpo 9 da yine bir hayli şiddetli adet sancısı çektim.
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
dpo 11 de kahverengi akıntım geldi.

hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.

dpo 12 de ateşim belirgin bir şekilde düştü kahverengi lekelenme devam etti.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.

bugun dpo 13 teyim. kahverengi lekelenmem bitti. eser yok. adet sancılarım tamamen gecti.
göğüslerim her adet öncesine göre çok az ağrıyor, neredeyse hiç.
yani dokunmasam bastırmasam acıtamıcam şeklinde.

ve yine bugun dpo 13 te dün düşen ateşim 1 derece yükseldi.
normal de dpo 12-13-14.gunler adet oluyorum. bugun olacak gibi durmuyo.

durum bu kızlar bana ne öneriyorsunuz?:26::26::26:

ve an itibariyle durum stabil, kahverengilikten zerre eser yok.
sana yarın sabah ateşin düşmezse test öneriyorum canım

ohh cok şükür maşallah canım. hadi gözünaydın.
sağol duham :54: darısı başına inşallah :54:

peki bugun akşam eve gidince yapsam olur mu canım? çıkar mı yani?
çıkar tabiki, idrara sıkışık ol, idrarın yoğun olsun yani, o yüzden testten 2-3 saat bişey içme. Benim yarın sabah dememin sebebi, iğnenin etkisi tamamen gitsin diyeydi. Ama test varsa elinde yeterince yap, bişey kaybetmezsin.

çıkar tabiki, idrara sıkışık ol, idrarın yoğun olsun yani, o yüzden testten 2-3 saat bişey içme. Benim yarın sabah dememin sebebi, iğnenin etkisi tamamen gitsin diyeydi. Ama test varsa elinde yeterince yap, bişey kaybetmezsin.

valla canım 1 tane test kaldı elimde, son suyu saat 15te içtim 16 da lavoboyu kullandım. 19 da evde olabilirim yani son 3 saattir lavoboyu kullanmamış son 4 saattir bişey içmemiş olucam, inşallah süre için yeterlidir. canım ben zaten dpo 9 da yani iğnenin 11.gunu test yaptım belirgin tek çizgiydi, ikinci çizgi bekleyince bile silik olarak bile çıkmadı. bugun de iğnenin 16. çatlamanın 13. gunu. etkisi kalmış mıdır?:26::26::26:

hb eylülüm iyi geldi vla dagıttım kafamı sen nasılsın bacım :16:

deryamm gözün aydın çok şükür sonuçlarına sevindim balım :16:

azo nereye gittin kızzzz..
tatilmi yaptın bacım ohh yarasın..
benim düşükğün üzerinden 32 gün gecti ama halen daha hcg 120 düşmüyo bitürlü..kafam karman çorman...
paztesi tekrar dr gidecem kan vermeye..
dr dış gebelik diyolar...:50::50::50::50:

valla canım 1 tane test kaldı elimde, son suyu saat 15te içtim 16 da lavoboyu kullandım. 19 da evde olabilirim yani son 3 saattir lavoboyu kullanmamış son 4 saattir bişey içmemiş olucam, inşallah süre için yeterlidir. canım ben zaten dpo 9 da yani iğnenin 11.gunu test yaptım belirgin tek çizgiydi, ikinci çizgi bekleyince bile silik olarak bile çıkmadı. bugun de iğnenin 16. çatlamanın 13. gunu. etkisi kalmış mıdır?:26::26::26:
walla bilemiyorum ki canım, ama dpo 9 da silik çizgi yoksa etkisi gitmiş olabilir. Sen bu akşam yap madem testini, sonuca göre konuşuruz yine :34: inşallah güzel sonuç çıkar:34:

sağol ablammm :54: darısı başına olsun inşallah :34: sen de hoşgeldin aramıza tekrar, kafanı dağıttın mı?

benim düşükğün üzerinden 32 gün gecti ama halen daha hcg 120 düşmüyo bitürlü..kafam karman çorman...
bacım annmlere gitim iyi geldi yoktum sizleri cok özledim :16:bacım birde başka dr gitsene niye düşmüyo ki ala ala ALLAH yardımcın olsun bacım gercekten zor ve üzücü bi dönemden geciyorsun duamdasın bacım:16:
walla bilemiyorum ki canım, ama dpo 9 da silik çizgi yoksa etkisi gitmiş olabilir. Sen bu akşam yap madem testini, sonuca göre konuşuruz yine :34: inşallah güzel sonuç çıkar:34:

sağol ablammm :54: darısı başına olsun inşallah :34: sen de hoşgeldin aramıza tekrar, kafanı dağıttın mı?

:aminnnnn inş balım inşş hb balım iyi oldu vla bunalmıştım iyi geldi derym benim tabloma bi bakarmısın sana zahmet dereceler cıkmıyo gerci adet görüyorum diye ateş ölçmemiştim tabloda yanlş biyermi tıkladım ki :26:

bacım annmlere gitim iyi geldi yoktum sizleri cok özledim :16:bacım birde başka dr gitsene niye düşmüyo ki ala ala ALLAH yardımcın olsun bacım gercekten zor ve üzücü bi dönemden geciyorsun duamdasın bacım:16:

:aminnnnn inş balım inşş hb balım iyi oldu vla bunalmıştım iyi geldi derym benim tabloma bi bakarmısın sana zahmet dereceler cıkmıyo gerci adet görüyorum diye ateş ölçmemiştim tabloda yanlş biyermi tıkladım ki :26:

öyle yapacam başka dr gidecem..
ALLAH razı olsun bacım bende sana duacıyım..:3::3:

öyle yapacam başka dr gidecem..
ALLAH razı olsun bacım bende sana duacıyım..:3::3:
geçmiş olsun cnm, Allah sabır versin.

ateş ölçmediğin için dereceler çıkmamış bacım korkma, ama yarından itibaren başla artık ölçmeye :34:

geçmiş olsun cnm, Allah sabır versin.

ateş ölçmediğin için dereceler çıkmamış bacım korkma, ama yarından itibaren başla artık ölçmeye :34:

başlıcam balım bakalım bu ay nasıl olcak hayrlısı çokkk tşk ederim balım k. bakma senide yordum hamile hamile :16:

Cnm senin hftalarda vardi rht cikamama sorunu ama fitil falan idare ediyordum ama 27hftadan sonra feci hal aldi..sukur acti tel.nu bi ilac dedi oksuruk icin de bi surup ismi dedi mecbur artik...hicbiseyle hafiflrmiyor dedim cidden icim disima cikicak gibi oluyo sanki ustelik terlemeden 1gecede 2kez ust deyisip sbhtan da 3kez ust deyistim cok terliyorum..biran onve iyilessem rhtlarim cok huzursuzum...
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Kızlar ben ilk hamileligimde özelde bi doktora dvm ettim ameliyatimida o
yaptı şimdiyse o doktorunun calistigi hastane sinifmi atladi ne diyorlar kisacasi pahalilasti
bende devlette başka bi doktora gittim çokta memnun kaldim ilgisinden
Şuanda kararsiz kaldigim nokta ilk ameliyatimi yapan doktorami gitsem doğum için
Yoksa devletteki doktorami gitsem daha yeni geldi bayan bi doktor ne kadar sezeryan tecrubesi vardir bilemiyorum
Kararsiz kaldim yani ne dersiniz

ya canım ben çok pipirikkli bi insanım mesela bu zamana kadar kendi doktorumdan başka bi doktora gidemedim
ya beni yanlış yönlendirse diye
tecrübe çok önemli bence iyi bi araştırma yap içine sinmiyorsa doktorunu değiştir bence canım

Kizlar antibiyotik adrti geciktirir mi ? Sizlere sorayim. 3 gun oldu adetim gecikti. Doktor adetin 3. Gunu gel test yapalim pco musun degilmisin bakalim dedi. Bende ogrenicem artik derken hala olamadim ya bugun tam 40 gun oldu. Hasta olacakmisim gibi birsey de yok sadece enfeksiyondan hafif batma var ama birde gogsum de sislikten ziyade asiri dolgunluk. Bunu ilkkez yasiyorum iste. Of yaa testte yapmak istemiyorum. :((
Cunku 4 gun onxe doktor kist gormustu sag yumurtalikta. Oyizden degilimdir :((((

2000 lirami yuhh.
o zaman bu drdan da memnunsan ona ol canım daha hesaplı hatta devlette para vermiyorsun demi.
Aynen cnm çok pahali buralar kardeşim trabzon da özel hastanede oldu sezeryan 650 ödediler hem de cook memnun kaldılar buralar çok pahali
merhaba canım geçmiş olsun...
hergün mutlaka maden suyu içmeyi ihmal etme.

canım ilk dr un dan soğuduysan bence devam etme insan rahat edemiyor.
devletteki dr için bir şey diyemeyeceğğim canım biraz daha devam edip karar verebilirsin belki.
Aynen cnm sogudum 4 yil önceki samimi hali yok bakicam artik etrafa
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim

ya canım ben çok pipirikkli bi insanım mesela bu zamana kadar kendi doktorumdan başka bi doktora gidemedim
ya beni yanlış yönlendirse diye
tecrübe çok önemli bence iyi bi araştırma yap içine sinmiyorsa doktorunu değiştir bence canım
Tecrübesinden hic suphem yok aslında ilk doktorunun ama hem tavirlari hoşumagitmedi hhemde artik ameliyati daha yuksek fiyata yapiyor.. Kafam karisik yani baya

Kizlar antibiyotik adrti geciktirir mi ? Sizlere sorayim. 3 gun oldu adetim gecikti. Doktor adetin 3. Gunu gel test yapalim pco musun degilmisin bakalim dedi. Bende ogrenicem artik derken hala olamadim ya bugun tam 40 gun oldu. Hasta olacakmisim gibi birsey de yok sadece enfeksiyondan hafif batma var ama birde gogsum de sislikten ziyade asiri dolgunluk. Bunu ilkkez yasiyorum iste. Of yaa testte yapmak istemiyorum. :((
Cunku 4 gun onxe doktor kist gormustu sag yumurtalikta. Oyizden degilimdir :((((

Kistte adet duzenini bozuyor diye biliyorum cnm biraz daha bekleyip test yap cikmazsa adette olmazsan gidetsin doktora

iyiyim canım ne olsn yum bekliyoruz...

canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...

İkili testimin sonucu normal çıkmış kızlar, çok şükürrrr :16::nazar:

gözün aydın deryaw...

Kistte adet duzenini bozuyor diye biliyorum cnm biraz daha bekleyip test yap cikmazsa adette olmazsan gidetsin doktora

Zaten bir yildir problemliyim. Kist her ay adetle atiliyormus. Sanirim yumurtam catlamiyor bilemiyorum :(( bir kac gun daha gemezse test yapar oyle yaparim belki de antibiyotiktendir canim bakicaz artik

Kızlar ben tekrar ateş ölçecegim ama kaç gündür evimde.değilim
Adet bitince başlasam olur mu acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X