Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ateşin ne durumda peki...

ayy anneninm sözü çok güzelmiş ya...
canım hıc belırtı arama benim kızımda hiç mide bulantım olmadı hiçbirşeyden tiksinmedim ve 9 ay boyunca hiçbir şey aşermedim çok şükür sadece 8 gıbı uykum geliyordu....belirtilere takılma boşver gitsin..dr a da gidince cok rahatlayacaksın inş

ateş tablomu göndereyim sana canım bi yorum yap bakalım.
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

yarın 75 mg lık şeker yüklemem var.
dr aç gel dedi.
açlık zaten beni mahvedicek ama su da mı içip gidemem kızlar. ben sabahları kalkar kalkmaz su içen bi tipim dilim damağım kurur. gece wc den sonra bile içiyorum o dereceyim.
Canım sudan bir şey olmaz içebilirsin, Allah kolaylık versin biraz aç kalıcaksın kendini kantine zor atarsın:)
seninki sonradan doğucak ya (sağlıkla ve hayırlı zamanda) bu pasaklı eltinin bebeğinin pabucu dama atılmasın:52::52::52::52::52::52:
ayy bak o da doğru nesdoşum:52::52::52:
maledef öyleymiş.benim takıldığım yer işte kahverengi oldu canım.ilk defa başıma gelince bilemedim.bi hafta bile geçse kahverengi akıntıyla karşılaşmamaıştım. bidahakine artık

kahve leke olabilir bende hep olurdu eski kandan oluyor deniliyor kistte olabilir adetin 3. günü doktora gidebilirsin hormonlara bakılır

canım gecen aykı tablona göre yorumladım cok anlamıyorum zaten bende ama sankı yarın regl gelecek gıbı görünüyor...hakkında hayırlıs olsun inşş

inşallah canım zaten gelicekse de gelsin artık biran önce yeni klomen donemini başlatacaksak başlatalım biran önce önmüzdeki maçlara bakalım.

Canım sudan bir şey olmaz içebilirsin, Allah kolaylık versin biraz aç kalıcaksın kendini kantine zor atarsın:)

ayy bak o da doğru nesdoşum:52::52::52:

kahve leke olabilir bende hep olurdu eski kandan oluyor deniliyor kistte olabilir adetin 3. günü doktora gidebilirsin hormonlara bakılır

iyi bari su içebiliyorsam sevindim. zira dayanamam susuzluğa ben. zaten mide hastasıyım aç kalmamam lazım oruç tutmam bile yasak benim.ama bebek için mecbur baktırıcaz.

ben yumurtlama takibi ile hamile kaldım regle 5 gün kala kahve lekem oldu ve regl ağrısı yine olmadı dedim
test yaptım negative sonra 4 gün kala test yine negative 3 gün kala bir test daha test pozitif çok şükür
ben ateş ölçmeyi beceremedim canım ilaç almadım

Slm canm yumurtlama takibini nasil yaptin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 ay oldu gideli canım hormonlar normal şükür alttan da muayene oldum sorun yok dedi gayet temiz kist filan yok dedi.biraz akıntı var ilaç verdi yolladı.öyle bir sorunum yok yane.bakalım yarın ne olcak

oyyy kuzum kıyamam sana annen gelip kalamaz mı evde kardeşin mi var bakması gereken genelde ya babalar ya kardeşler yüzünden gelemiyor anneler, çok ihtiyacın varsa çağır canım gelir annen,ilacı anladım duphalactır muhtemelen:)

adetin geliyor maalesef ateşin düşmüş lekelenmen başlamış

Canım belirtim var memeler bomba büyüdü yine:52: akşam sekizde uyku moduna giriyorum oğlumla beraber uyuyorum:1: canım sürekli yemek istiyor henüz tiksinmem başlamadı oğlumda 9 ay çektim, duygusal olarak hissetmiyorum bir şey sanki hamile değilim:1:
doktora gidip pıt pıtları duyunca inanacaksın canım.çünkü bir kez olumsuz durum yaşadığımız için beynimiz bizi korumaya alıyor...
günaydın şeker:32::32::32::32:

canım bugün hafif bi düşer gibi oldu dayandım sodaya..midem ağzıma geldi kendime hakim oldum:30::30::30:şu an iyiyim şükür.

ayyy sağol tatlım biz de seni ve oğlunu öpüyos ama rüzgar duymasın çok kızar:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
canım çok şükür çıkarmamışsın..gün içinde ihmal etme maden suyunu...:16::16::16:
Keşke öyle olsa canım kadında yıpranacak çok fedakar seviyorum kv mi ne yalan söylüyüm görümcemide benden küçük zaten beraber gezeriz oturur güleriz sürekli:) insanların böyle iyi niyetli kişileri kullanmasına tahammül edemiyorum huyum kurusun, aynen düşündükçe saydırıyorum:)
sen düşünüp sıkma canını gün ola hayır ola...
dr aç gel dedi.
açlık zaten beni mahvedicek ama su da mı içip gidemem kızlar. ben sabahları kalkar kalkmaz su içen bi tipim dilim damağım kurur. gece wc den sonra bile içiyorum o dereceyim.

iç tatlım sudan bir şey olmaz...afiyet olsunnn..
o şekerli suyu içince akşama kadar acıkmazsın muhtemelen ben öyle olmuştum

2 ay oldu gideli canım hormonlar normal şükür alttan da muayene oldum sorun yok dedi gayet temiz kist filan yok dedi.biraz akıntı var ilaç verdi yolladı.öyle bir sorunum yok yane.bakalım yarın ne olcak
ne güzel her şey temiz çıkmış, lekeden korkma her bayanda olabiliyor
doktora gidip pıt pıtları duyunca inanacaksın canım.çünkü bir kez olumsuz durum yaşadığımız için beynimiz bizi korumaya alıyor...

canım çok şükür çıkarmamışsın..gün içinde ihmal etme maden suyunu...:16::16::16:

sen düşünüp sıkma canını gün ola hayır ola...

iç tatlım sudan bir şey olmaz...afiyet olsunnn..
o şekerli suyu içince akşama kadar acıkmazsın muhtemelen ben öyle olmuştum

evet canım inşallah bir duysam inanıcam:)

haklısın düşünsem ne geçicek elime:)

ay ben çok acıkmıştım sen nasıl acıkmadın canım insanın içini bayıyor o su, yani benim baymıştı:) hemen kantinde simit yemiştim:1:

canım ben de aynısını yasamıştım 3-4 sene önce kanamanın tadıyla uyanmış 2 saat aralıksız sürünce acile gitmiştim.
dr lar tampon yapıyorlar. 1-2 gun tamponla geziyorsun çıkarıldıgı halde 1-2 gun içinde yeniden kanaman olursa bu kez kılcal damarları yakıyorlar, ama bu işlemi yapabilmeleri için kanıyor olması gerekiyor. kanayan damarı bulup yakıyorlar.
umarım o aşamaya kadar işin çoktan hallolmuş olur.
acil şifalar dilerim.

geçmiş olsun canım...

Gunaayydiinn:16:

Gecmis olsun cnm...:16:
ben galiba vucudu alistirdim bunlara cnm cunki onceleri kayisi incir yogurt cok ise yariyordu artik hic orali degildi..hic etki etmedi galiba dogru diyorsun vucudumu alistirdim her gun bunlara uymakla...sagol onerilerin icin cnm.dun dk surup ismi verdi bu sbh ictim sukur rhtladim ise yaradi...afedersin 3 4dk.ya wcden cikmayi unutmustum da :52::52::52: kimsenin basina gelmesin Insallahhh ama hamileligin bu doneminde etrafimda herkes yasadim dedi jatta 1hafta 10gun gitmeyenler bile var kendime sukur ettim:1:

hayirlisi olsun canim...beklemekten baska yolumuz yokki ne oldugunu anlamak icinnn..een hayirlisi olsun Insallahhh:16:

Gunaaydiiinnn:16:
ikiz olurmu olur kizzz hele biri kiz biri oglus olursaaaa:52::52::52:
anneler bilir caniiimm hic bisry saklayamiyoruz kiiii..bu 4 5gunluk hastalanmami soylemiyim tedirgin olur dedim.her konustugumuzda donup donup iyisin dimi diyor anne iyiyim niye oyle soruyosun diyorum bilmiyorum icim rahat degil sanki bana ihtiyacin varmis gibi yaninda olmaliymisim gibi geliyo dedi...gercekten cok ihtiyacim var su an ona...yol farkimiz 10saat ha deyince gelemiyo..kv den bazi seyleri istemeye utaniyorum annemi isterim tabiki ayyyy duygusallasdim iyiceeeee aannneeeeemmmmm:5::5::5::5::5:
:52:

Merhaba nesdosuuummmm:16::16::16: doracigima daaa kocamann opucukleerr:54::54::54:
ilginiz için sagolun kızlar azönce geldim dediginiz gibi tampon yapıldı,önce,sonra dr.bi röntgenden bahsetti aslında röntgen deyilde bu damarlaramı bakılıyomuş ne,ondan işte adı herneyse unuttum bende hamilelik planladıgımı söyledim adetme 5 6 gün var emin olmadan yaptıramam dedim oda bebek varsada zarar vermez bu uygulama dedi ama ben kabul etmedim,oda için ragat edideckse betana bakalım olurmu dedi bende tamam dedi,ne kan verdim,ö.sonra alıcam
dr aç gel dedi.
canım geçen tv.de izledim canan karatay varya profösör,o bangır bangır bagırıyordu lütfen dr.lar gebe bayanlara şeker yüklemesi yapmayın,ve hamilelerede çok seslendi sakın yaptırmayın,ilerde bebeyin şeker hastası olma ihtimalini artırıyormuş,tabi yinede karar senin,

ay napıcam bilmiyorum. ben su içmeyince afedersiniz idrarım yakıyor:18::18:

Canım çok az içebilirsin diyor bir bardaktan bir şey olmaz suyun içinde şekere etki edecek bir şey yok, doktoruna sorsan

ilginiz için sagolun kızlar azönce geldim dediginiz gibi tampon yapıldı,önce,sonra dr.bi röntgenden bahsetti aslında röntgen deyilde bu damarlaramı bakılıyomuş ne,ondan işte adı herneyse unuttum bende hamilelik planladıgımı söyledim adetme 5 6 gün var emin olmadan yaptıramam dedim oda bebek varsada zarar vermez bu uygulama dedi ama ben kabul etmedim,oda için ragat edideckse betana bakalım olurmu dedi bende tamam dedi,ne kan verdim,ö.sonra alıcam

canım geçen tv.de izledim canan karatay varya profösör,o bangır bangır bagırıyordu lütfen dr.lar gebe bayanlara şeker yüklemesi yapmayın,ve hamilelerede çok seslendi sakın yaptırmayın,ilerde bebeyin şeker hastası olma ihtimalini artırıyormuş,tabi yinede karar senin,

canım onu duydum ama yaptırmazsam ve bende gebelik diyabeti varsa bu sefer bebeğim daha çok zarar görür.
yoksa ben de istemiyorum ama daha yeni yakın arkadaşımda çıktı gebelik diyabeti insülin başladı dr.

inşallah canım zaten gelicekse de gelsin artık biran önce yeni klomen donemini başlatacaksak başlatalım biran önce önmüzdeki maçlara bakalım.
hadi bakalım yeni döngünüz hayırlı olsun şimdiden..
ne güzel her şey temiz çıkmış, lekeden korkma her bayanda olabiliyor

evet canım inşallah bir duysam inanıcam:)

haklısın düşünsem ne geçicek elime:)

ay ben çok acıkmıştım sen nasıl acıkmadın canım insanın içini bayıyor o su, yani benim baymıştı:) hemen kantinde simit yemiştim:1:

ben tatlı cok yemeyen bırıyım canım o kadar tatlı ban acok gelmıstı bol bol su ıcıtım arkasına ben..

:16:

Canım his derken belirtim var memeler yetiyor bana:52::52: tam şükür 3 seneden sonra küçüldü dedim yine tombul tombul oldu:60: acıyor:52: duygusal olarak hissetmiyorum pek ruhsuzum:52::27: sağol güzel hislerin için bu arada:54:

ayy canım hayırlısı Rabbim layık görüp verdiyse demek ki becericem bakmayı:) aslında kv ve görümce bana çok yadım ederde işte gıcık eltiden sıra gelmez bana ki kv ye baktıracak adım kadar eminim:52: sabah sabah saydırdım ona tabi kendi kendime:1: eşimde şeytanın dolduruşuna gelme ne yaparsa yapsın diyor,dedim midem bulanıyor diye bulaşığını annen yıkamış evi bacın süpürüyor bunun mıymıylığına ben sinir oluyorum, ayy neyse kötü denk geldi onun ki 3 aylık olacak benim ki doğacak Allah'ın izniyle bakalım ne yapıcaz oğlum da tektim gurbette çok yıprandım bu sefer rahat olurum dedim elti çıktı:52:

eltinin herhangi bir riski var mı ki yoksa sırf naz niyaz mı :52:
hem çalışmıyorsa, tek çocuğa da bakar heralde kendisi yaa yani baksın bir zahmet :53:
seninkiler doğunca (yalnız gayri ihtiyari seninkiLER diye çıktı parmaklarımın ucundan :1:) dayanamaz gelirler yardıma hemde %100 gelirler, korkma hem Rabbim verir gayretini.

canım tekrar buyuk geçmiş olsun guzel haberlerini bekliyoruz.

tekrar geçmiş olsun.
inş güzel haber getirisin bize öğleden sonra

dr aç gel dedi.
bence sabah nefsini köreltecek kadar iç nesdoş, bir daha içme, çünkü çok su içersen de kanı dilue edebilir belki ve hatalı sonuç verebilir belki, sonra aynı yüklemeyi tekrar yaşamak zorunda kalma :( istersen bi doktorunu ara sor, ona göre hareket et cnm

vayyyyyy kan verdin heeeeee :52: şimdi beklemedeyiz, dım dım dım dımmm :52:
ama doktorun dediği o işlem tamaen zararsız, kamera ile burunundan damarlara bakacaktı, radyasyon fln yok yani :34:

kızlar fikrinize ihtiyacım var, durumumu gun be gun dun sizinle paylaşmıştım,
okuyamayanlar için bugun yine kopyalıyorum yeni gelişmeleri de ekleyerek.
lütfen bana akıl verin.

kızlar buyrun bu tablom;
http://www.fertilityfriend.com/home/454f13

bunlar da başımdan geçenler.
kızlar bu ay klomen kullandım yumurtalarım geç gelişti ve 23.günü çatladı.

dr um 21. gun 2 doz çatlatma iğnesi vurdu.
dpo 1 ve dpo 2 de aşırı şişkinlik ve kabızlık çektim.
dpo 4 te ciddi adet sancısı çektim.

dpo 7 de inanılmaz bi batma yasadım 2-3 sn sürdü ve bitti.
dpo 9 da yine bir hayli şiddetli adet sancısı çektim.
yine dpo 9 da evde test uyguladım silik bile çıkmadı negatif oldugu her halinden belliydi. testi atmadım ertesi sabah yine baktım kesinlikle belirmemişti 2. çizgi.
dpo 11 de kahverengi akıntım geldi.

hani bazen adet sökülmeden önce gelirya, tuvalete girersiniz tuvaletin beyaz yerine damlar orda kalır öyle bir kahverengi akıntı.

dpo 12 de ateşim belirgin bir şekilde düştü kahverengi lekelenme devam etti.
her wc ye girdiğimde değil yani şöyle diyeyim gunde en fazla 3 kez gördüm o lekeyi.

dpo 13 kahverengi lekelenmem bitti. eser yok. adet sancılarım tamamen gecti.
göğüslerim her adet öncesine göre çok az ağrıyor, neredeyse hiç.
yani dokunmasam bastırmasam acıtamıcam şeklinde.

ve yine dpo 13 te önceki gun düşen ateşim 1 derece yükseldi.

dpo 14 yükselen ateş eski yerine geriledi. sabah test yaptım ve sonuç koca bir negatifti.
kan testi yaptırmadım.

normal de dpo 12-13-14.gunler adet oluyorum. ama bugun de olacak gibi durmuyo.

az önce wc ye gittim çok hafif kahverengilik gelmiş o kadar o da akıntının arasında iice seyrelmiş yani çok hafif.
adet sancım hiç yok. hiç ama hiç yok.

acaba tablo mu yanılıyor?
yani belki de 23. değil de 26. gun mu yumurtladım?
ama o zaman da çatlatma iğnesinden çok sonra çatlamış olur...
yani öyleyse eğer çatlatma iğnesinden 5 gun sonra çatlamış olur ki bu çok gec olmaz mı?
bi de kızlar bana çatlatma iğnesi yapıldığından 1 gun önce 2 yumurta vardı ve ikisi de 14mm demişti dr um. sen yarın öğlen iğne ol demişti.
şimdi diyorumki acaba 14mm idi çatlamadı taa ki 5 gun sonra yeterince buyudu de o zaman çatladı ff in çizgisi mi yanılıyor?
çunku eğer öyleyse adetime daha 2-3 gun var demek oluyor.

şimdi size sorularım şu şekilde;
1. doğru çizgiyse dpo 14te negatif çıkan idrar kanda pozitif çıkabilir mi?

2. ff yanıldıysa ve iğneden 5 gun sonra çatlama olduysa bugun (dpo 12 oluyor o zaman) idrarda negatif çıkan kanda pozitif çıkar mı?

3. çalıştıgım için aile hekimliğimize gidemiyorum yakınlarda bi yerde bulsam bakarlarsa bugun öğlenbaktırayım mı? yoksa bi kaç gun daha bekleyeyim mi?

4. bu tabloya benzer kızlar oldu mu hamile kalan ya da çatlatma iğnesinden sonra bu sorunları yaşayan.
deliricem kızlar her gun yeniden ümitleniyorum test yapınca da sevkim kırılıo olucaksa olsun artık bu kırmızılar :(

durum bu kızlar bana ne öneriyorsunuz?

Back
X