- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
zıplasın artık ya yoksa ben zıplayacam artık cuteyarina ziplar gibi atesin cnm.
amim cnm.
cnm. inan soyluyrm. ama anlamiyr bile. isine geldigini yapiyr.
cnm..saksiyi ben dogurana kadar takmiski buraya rahat gelip gitsin..
bugun dr.a gidecekmis. cikimca gelme.dedim. isallah gelmez.

canım ya bu yum çatlamadı demi hala
bu ayda biz güzel haberler verelim inşşşş azapgünaydın bacım kolay gelsin yaz tamizligi galiba bnde başlıcam ama nerden başlasm bilemedim
hadi inşş hamile kalırsında kurtulursun yum beklemkten bende calışmalara başladımhayırlısı bakalım
derruşummm hg bacımm nasılsın![]()
çok çalışmam lazım çok...Canım 15. gün çatlamış olabilir
canım inşallah güzel haberler alırsın
sağol canım döktüm rahatladım:) sen nasılsın?
yok canım niye ağrıtasın sadece dpo 12 ye kadar yorum yok dedim yapmadım da:) ateşin güzeldi zaten ama işte bu ateş yanıltıyor çoğu zaman umut verip üzmek istemedim
sağol canım doğru nisan demiştim değil mi:)) unutmuşum:) aminnn canım inşallah darısı başınıza çok isterim
kuzum kıyamam sana seni duyguların gel gitlerin çok normal ama lütfen içinden ne geçiyorsa söyle canım kv ne sakın atma içine lohusa olan sensin
bende seni kucaklıyorum güzellik öpüyorum
Cutem çok çok iyi anlıyorum seni bak bu sorunu ancak eşin çözer eşin açık açık söylesin canım sen sakın yıpratma kendini kırılırlar diye düşünme onlar seni düşünüyor mu hayır o zaman sen niye düşüneceksin, yaptıkları patavatsızlık densizlik ne işi var her gün Allah aşkına gerçekten çok gereksiz, benim kv gil cümbür cemaat gelmişlerdi iki görümce kv kp birde kayınliseye gidiyordu kaynım ayy kp otelde kaldı annem var diye rahatsız etmedi sağolsun ama kaynım sürekli evde e bende salonda yattım zaten bebeğim yoğun bakımdan yeni çıkmıştı emziricem kaynım var eee bir zahmet dışarı çıkarın şunu her seferinde ben söyledim başım örtük durmak zorunda kaldım ama buna 3 gün katlanmak zorunda kaldım okul olduğu için dönmüşlerdi o 3 günde yeti açıkçası, kaldı ki annem bile batıyordu bana yeri gelince, o yüzden senin tepkin çok normal eşin bir an önce konuşsun yok konuşmazsa sen açık açık söyle yeter de ciddi ciddi
2 mayısta yumurtanız çatlamış 12 mayısta da ateşiniz düşümüş regli olmuşsunuz tuhaflık yok ateşiniz düşmüş regli günü
Canım hayırlısı olsun tahlillerini mutlaka yaptır
:) canım işte insanoğlu takıyor bir şeyleri:) çok bilmişten olmaz mı inciler yazarım bugün:)
canım olur ama daha önce başlıyabiliyorsan başla daha iyi olur
canım çok geçmiş olsun zordur ama keşke içmeseydin, bende çok üzüldüm işçilere sabah bir sürü ağladım..
hayırlısı olsun canım evet perşembe 3. gün olur
görebilirsin canım
canım çalışmaya devam:))
günaydın canım kolay gelsin, temizlik deme canım çekti
bence bekle tekrar tekrar kan vermene gerek yok
günaydın canım
sabah ateşi ölçtüm baktım dibe vurmuş hemen benimkini uyandırdımmm

hiç canını sıkma biz eşimle hergün evden birlikte çıkıp birlikte giriyoruz bizim evde de durum seninkiyle aynı ben giyiniyorum adam daha yataktan çıkmamış oluyor sonra arabayı deli gibi hızlı sürüyor bir sürü tehlikeli hareket yapıyor ... tabi ben gidene kadar konuşuyorum az erken kalkmıyorsun canımızı tehlikeye atıyorsun filan diye ama ertesi gün yine aynı tas aynı hamam ...Amn boşver gitsinnnnn bacımmmGünaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor((((
Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam
Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez onabu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor
( babaannesi çayı hep öyle içerde)
oğlusunu yerim ye çok bilmiş...
Son düzenleme: