Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarina ziplar gibi atesin cnm.

amim cnm.

cnm. inan soyluyrm. ama anlamiyr bile. isine geldigini yapiyr.

cnm..saksiyi ben dogurana kadar takmiski buraya rahat gelip gitsin..
bugun dr.a gidecekmis. cikimca gelme.dedim. isallah gelmez.
zıplasın artık ya yoksa ben zıplayacam artık cute:1::1::1::1:
canım ya bu yum çatlamadı demi hala
günaydın bacım kolay gelsin yaz tamizligi galiba bnde başlıcam ama nerden başlasm bilemedim :9:

hadi inşş hamile kalırsında kurtulursun yum beklemkten bende calışmalara başladım :17: hayırlısı bakalım :16:

derruşummm hg bacımm nasılsın :16:
bu ayda biz güzel haberler verelim inşşşş azap
Canım 15. gün çatlamış olabilir

canım inşallah güzel haberler alırsın

sağol canım döktüm rahatladım:) sen nasılsın?

yok canım niye ağrıtasın sadece dpo 12 ye kadar yorum yok dedim yapmadım da:) ateşin güzeldi zaten ama işte bu ateş yanıltıyor çoğu zaman umut verip üzmek istemedim

sağol canım doğru nisan demiştim değil mi:)) unutmuşum:) aminnn canım inşallah darısı başınıza çok isterim

kuzum kıyamam sana seni duyguların gel gitlerin çok normal ama lütfen içinden ne geçiyorsa söyle canım kv ne sakın atma içine lohusa olan sensin

bende seni kucaklıyorum güzellik öpüyorum:54:

Cutem çok çok iyi anlıyorum seni bak bu sorunu ancak eşin çözer eşin açık açık söylesin canım sen sakın yıpratma kendini kırılırlar diye düşünme onlar seni düşünüyor mu hayır o zaman sen niye düşüneceksin, yaptıkları patavatsızlık densizlik ne işi var her gün Allah aşkına gerçekten çok gereksiz, benim kv gil cümbür cemaat gelmişlerdi iki görümce kv kp birde kayın:52: liseye gidiyordu kaynım ayy kp otelde kaldı annem var diye rahatsız etmedi sağolsun ama kaynım sürekli evde e bende salonda yattım zaten bebeğim yoğun bakımdan yeni çıkmıştı emziricem kaynım var eee bir zahmet dışarı çıkarın şunu her seferinde ben söyledim başım örtük durmak zorunda kaldım ama buna 3 gün katlanmak zorunda kaldım okul olduğu için dönmüşlerdi o 3 günde yeti açıkçası, kaldı ki annem bile batıyordu bana yeri gelince, o yüzden senin tepkin çok normal eşin bir an önce konuşsun yok konuşmazsa sen açık açık söyle yeter de ciddi ciddi

2 mayısta yumurtanız çatlamış 12 mayısta da ateşiniz düşümüş regli olmuşsunuz tuhaflık yok ateşiniz düşmüş regli günü

Canım hayırlısı olsun tahlillerini mutlaka yaptır

:) canım işte insanoğlu takıyor bir şeyleri:) çok bilmişten olmaz mı inciler yazarım bugün:)

canım olur ama daha önce başlıyabiliyorsan başla daha iyi olur

canım çok geçmiş olsun zordur ama keşke içmeseydin, bende çok üzüldüm işçilere sabah bir sürü ağladım..

hayırlısı olsun canım evet perşembe 3. gün olur

görebilirsin canım

canım çalışmaya devam:))

günaydın canım kolay gelsin, temizlik deme canım çekti:1:

bence bekle tekrar tekrar kan vermene gerek yok

günaydın canım
çok çalışmam lazım çok...
sabah ateşi ölçtüm baktım dibe vurmuş hemen benimkini uyandırdımmm :27::27::27::27::27:
Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor:(((((

Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü:43::43::43:, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam:43:

Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez ona:1: bu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor:60: ( babaannesi çayı hep öyle içerde)
hiç canını sıkma biz eşimle hergün evden birlikte çıkıp birlikte giriyoruz bizim evde de durum seninkiyle aynı ben giyiniyorum adam daha yataktan çıkmamış oluyor sonra arabayı deli gibi hızlı sürüyor bir sürü tehlikeli hareket yapıyor ... tabi ben gidene kadar konuşuyorum az erken kalkmıyorsun canımızı tehlikeye atıyorsun filan diye ama ertesi gün yine aynı tas aynı hamam ...Amn boşver gitsinnnnn bacımmm

oğlusunu yerim ye çok bilmiş...

Son düzenleme:
Canım 15. gün çatlamış olabilir

canım inşallah güzel haberler alırsın

sağol canım döktüm rahatladım:) sen nasılsın?

yok canım niye ağrıtasın sadece dpo 12 ye kadar yorum yok dedim yapmadım da:) ateşin güzeldi zaten ama işte bu ateş yanıltıyor çoğu zaman umut verip üzmek istemedim

sağol canım doğru nisan demiştim değil mi:)) unutmuşum:) aminnn canım inşallah darısı başınıza çok isterim

kuzum kıyamam sana seni duyguların gel gitlerin çok normal ama lütfen içinden ne geçiyorsa söyle canım kv ne sakın atma içine lohusa olan sensin

bende seni kucaklıyorum güzellik öpüyorum:54:

Cutem çok çok iyi anlıyorum seni bak bu sorunu ancak eşin çözer eşin açık açık söylesin canım sen sakın yıpratma kendini kırılırlar diye düşünme onlar seni düşünüyor mu hayır o zaman sen niye düşüneceksin, yaptıkları patavatsızlık densizlik ne işi var her gün Allah aşkına gerçekten çok gereksiz, benim kv gil cümbür cemaat gelmişlerdi iki görümce kv kp birde kayın:52: liseye gidiyordu kaynım ayy kp otelde kaldı annem var diye rahatsız etmedi sağolsun ama kaynım sürekli evde e bende salonda yattım zaten bebeğim yoğun bakımdan yeni çıkmıştı emziricem kaynım var eee bir zahmet dışarı çıkarın şunu her seferinde ben söyledim başım örtük durmak zorunda kaldım ama buna 3 gün katlanmak zorunda kaldım okul olduğu için dönmüşlerdi o 3 günde yeti açıkçası, kaldı ki annem bile batıyordu bana yeri gelince, o yüzden senin tepkin çok normal eşin bir an önce konuşsun yok konuşmazsa sen açık açık söyle yeter de ciddi ciddi

2 mayısta yumurtanız çatlamış 12 mayısta da ateşiniz düşümüş regli olmuşsunuz tuhaflık yok ateşiniz düşmüş regli günü

Canım hayırlısı olsun tahlillerini mutlaka yaptır

:) canım işte insanoğlu takıyor bir şeyleri:) çok bilmişten olmaz mı inciler yazarım bugün:)

canım olur ama daha önce başlıyabiliyorsan başla daha iyi olur

canım çok geçmiş olsun zordur ama keşke içmeseydin, bende çok üzüldüm işçilere sabah bir sürü ağladım..

hayırlısı olsun canım evet perşembe 3. gün olur

görebilirsin canım

canım çalışmaya devam:))

günaydın canım kolay gelsin, temizlik deme canım çekti:1:

bence bekle tekrar tekrar kan vermene gerek yok

günaydın canım

Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor:(((((

Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü:43::43::43:, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam:43:

Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez ona:1: bu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor:60: ( babaannesi çayı hep öyle içerde)
ümitlenipte sonra üzülmeyim diye yorum yapmadıgının farkındaydım zaten canım,cuma sabah tekrar evde test yaparım eyer koyuluk görürsem neala,ama göremezsem bilmiyorum durabilirmiyim,ama sıkıcam kendimi:31:

Haklısın ama iş onun işi, geç kalınca sorunu o yaşayacak. Hem değiştiremiyorsan da kensddini sinir etsen de bişey değişmeyecek ki, işte o yüzden sıkma bunaltma kendini diyorum efloşum, yoksda bende senin gibiyim, eşime 10 kere hadi kalk diyorum sabahları, hadi geç kaldık çıkamadın diyorum fln, ama değişmiyor bişey işte:50:
haklısın canım bir öğrensem takmamayı gamsız hatunlara imreniyorum:) birde üste çıkar bazen sinirleniyorum kahvaltısını hazırlamıyorum işte kıyafetini falan hemen sitem ediyor:52::52:

sabah ateşi ölçtüm baktım dibe vurmuş hemen benimkini uyandırdımmm :27::27::27::27::27:

hiç canını sıkma biz eşimle hergün evden birlikte çıkıp birlikte giriyoruz bizim evde de durum seninkiyle aynı ben giyiniyorum adam daha yataktan çıkmamış oluyor sonra arabayı deli gibi hızlı sürüyor bir sürü tehlikeli hareket yapıyor ... tabi ben gidene kadar konuşuyorum az erken kalkmıyorsun canımızı tehlikeye atıyorsun filan diye ama ertesi gün yine aynı tas aynı hamam ...Amn boşver gitsinnnnn bacımmm

hadi artık bugün çatlamışsındır ilişki günleride süper gelsin bebiş:)

ay bir ben değilmişim hepinizin ki aynı demek:52: birde başak erkeği benim eşim hiççç alakası yok:27: inan sabah altıdan sekize kadar yani gidene kadar bütün enerjimi emiyor:27:

ümitlenipte sonra üzülmeyim diye yorum yapmadıgının farkındaydım zaten canım,cuma sabah tekrar evde test yaparım eyer koyuluk görürsem neala,ama göremezsem bilmiyorum durabilirmiyim,ama sıkıcam kendimi:31:

sık canım dişini bak ben bir kere verdim 21 inde ilk randevum bekliyorum:52:

belime ara ara agrı giriyor,birde ilk hamileligimde oldugu gibi elimi yüzümü yaralar bastı kırmızı kırmızı lekeler oldu,gögüs agrılarım gündüz pek yok ama akşamları belirginleşiyor,akıntım hala koyuu sarı,yani kahvede deyil sarıda deyil ikisinin ortası,kasıklarımda kramp giriyor gibi bişeler oldu dün gece,işlerimi bitireyim çarşıya çıkıp ananas alıcam yerleşmeye iyi gelirmişya rabbimin her nimetinde ayrı bir şifa olması negüzel şükürler olsun,ateşim 36.4 de kaldı hayırlısı bakalım

günydın eflalim hg evt bende baktım çok acı ALLAH rahmet eylesin
yerim senin ogluşunu MAŞALLAH
İnşallah bugün bari gelmesin de, bir huzur versin sana canım

iyilik bacım sen nasılsın?

evet sosyalim çok kötü, dün gece dayanamadım kapattım tv yi, gönlüm dayanmadı. Sabah da gazeteden baktım sayılara, daha da artabilir diyor bakan :14:

canım ya boşver, bu yaştan sonra sorumluluklarını sen mi öğreteceksin eşine. Bir geç kalır iki geç kalır, sonra alışır. Hem sen desen de demesen de zaten geç kalıyor anlaşıla, bari kendini ve bebişini sinir etme :34:
Oğlunu da yerim senin :1: :54:

çok şükür iyiyim balım calışmalara başladım önerisi olanlara acıgım :16:

haklısın canım bir öğrensem takmamayı gamsız hatunlara imreniyorum:) birde üste çıkar bazen sinirleniyorum kahvaltısını hazırlamıyorum işte kıyafetini falan hemen sitem ediyor:52::52:

hadi artık bugün çatlamışsındır ilişki günleride süper gelsin bebiş:)

ay bir ben değilmişim hepinizin ki aynı demek:52: birde başak erkeği benim eşim hiççç alakası yok:27: inan sabah altıdan sekize kadar yani gidene kadar bütün enerjimi emiyor:27:

aynı canım sen hiç takılma ...
inş çatlamışımdır eflal artık gelsin bebiş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

belime ara ara agrı giriyor,birde ilk hamileligimde oldugu gibi elimi yüzümü yaralar bastı kırmızı kırmızı lekeler oldu,gögüs agrılarım gündüz pek yok ama akşamları belirginleşiyor,akıntım hala koyuu sarı,yani kahvede deyil sarıda deyil ikisinin ortası,kasıklarımda kramp giriyor gibi bişeler oldu dün gece,işlerimi bitireyim çarşıya çıkıp ananas alıcam yerleşmeye iyi gelirmişya rabbimin her nimetinde ayrı bir şifa olması negüzel şükürler olsun,ateşim 36.4 de kaldı hayırlısı bakalım
belirtilere hiç takılma hamilesin işte bu kadar :34:
günydın eflalim hg evt bende baktım çok acı ALLAH rahmet eylesin
yerim senin ogluşunu MAŞALLAH

çok şükür iyiyim balım calışmalara başladım önerisi olanlara acıgım :16:
amin canım
aynı canım sen hiç takılma ...
inş çatlamışımdır eflal artık gelsin bebiş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet yoksa sen çatlıycaksın:1:

Canım hiç denk gelemiyoruz nasılsın nasıl gidiyor? Kııızzzz sen 47 kilomusun ay çatlıycam şimdi:52::52:

baştan beri ölçseydiniz yani adetinizin ilk gününden beri, adet sıcaklığınızı bilirdik.
belki de siz yüksek ateşle adet oluyorsunuzdur.
düşündüğünüz gibi bir şey olsaydı, enfeksiyon yani.
o zaman ateşiniz bu kadar düşük olmazdı.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yumurtlama belirtilerim olmaya başlayınca aklıma geldi takip yapmak. Herhangi bir hastalık olmasında normal ise sorun yok.

adet ateşi illaki diplerde olmaz. ateşiniz düşmüş adet olmuşsunuz bebek olduğunu düşünmüyorum kanamaya rağmen.
ben 37.1 ile adet olmuş insanım. genellemeleri her zaman yaşayamıyoruz bu yöntemde. ama genellikle ateş düşer. sizinki de düşmüi zaten sadece hayalinizdeki kadar dip yapmamış.

Teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi adet olunca ateşimin düşmesini bekledim. Ancak düşmeyince şaşırdım. Korunmayı bu ay bırakacağımız için zaten hamilelikle ilişkilendirmemiştim.

:53: yazdıklarınıza şaşırdım şimdi ne diyeceğimi de bilemedim. Belki tablom tüm ayı içermediği için bu şekilde bir yorum yaptınız. Yumurtlama belirtilerim ve ateş değişimi 27 nisan da oldu bana göre. Belki de ben yanlış yorumladım şimdi acaba 2. bir yumurtam daha mı vardı acaba? 0,1 derecelik değişimi 2. bir yumurtlama olarak mı yorumlamalıyız? :26:

Gecmisi okudum birazcik boran hamileymissin cok sevindim gozun aydin sorunsuz bir hamileliligin olur insallah.benden haberler dungece ruyamda dogum yapmisim bebegimi emziriyorum.ruyanin etkisiyle bugun test yapayim dedim.aksam test aldim yaptim ama negatifti yine :(( goguslerim cok agriyor.kizlar sanirim benim sut hormonlarinda sorun var heralde ben adet olduktan sonra hormon testi yapmaya karar verdim.telefonumu yaptirdik buarada ama hattim kapanmis bu seferde teknolojiden yoksun kalmak cok zor bi durummus.neyseki hattida actirdik ama bizecok pahaliya mal oldu hepsi.esim benim evde canim sikiliyo diye aceleden yaptirdi ama bayagi zorlanicaz buaralar :(( moralim bozuldu testi negatif gorunce isyan etmek istemiyorum ama artik sabrim azaliyor rabbim bebegimi vermesede dayanicak sabri verir insallah :((
canım sen hormonlarına baktır ihmal etme. her şeyi önceden bilmek iyi oluyor. bir şey varsa da iyileştirilir. yoksa -ki inşallah yoktur- o zaman da kafana takmadan denemelere devam edersin. hayırlı olsun canım. bebek işi sabır işi yıpratma kendini.
Cutem Nesdemim Eflalin Sosyalim Denizim Deryam Dgrpnrm Duham Azapcicegim Boranim Missiimm Kutsalim Zbebegim Happymm Hifanurum Eylulgulum Pinarimm Azerim Lastim Dortyapraklim Vizyonum Ececim Yusraerenim Mericem Karanfilcem Cikolatacipsim Yazgulum.... kızlar insaallah her zaman aklımda olan suanlik unuttugum isim olmamıştır insaalkah hepiniz iyisinizdir...
iyiyim canım sağ ol. sen nasılsın? bugün randevumuz var bakalım meraktan çatlıyorum:)
günaydın kızlr kaç gündür giremedim rahatsızdım migrenim tuttu dün feci başagrısı mide bulantısı akşama kadar çıkardım çok kötüydü sabah minoset içtim akşam yatrkende parol içtim dayanamadım içmeseydim iyiydi offf bişi olmaz inş. şimdi iyyim çok şükür sizleri çok özledim bakayım şöyle bir geçmişe neler olmuş..madende hayatını kaybeden işçilerimize Allah rahmet eylesin inş. ailelerinede baş saglığı çok zor cok..
geçmiş olsun. inşallah bir şey olmaz.
evet çok çok Allah sabır versin.
Dpo14 te son havadis regl oldugum yonunde kizlar :( bu ay da hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz ve yardimlariniz icin. Bakalim benim icin yeni surec basliyor. Dr adet olursan 3. Gunu gel demisti, eger kiste donustuyse once onlari eritelim oyle klomene baslayalim bu ayi bos gecebiliriz demisti, insallah kiste donusmez de yeni seruven baslar diye dua ediyorum ben de. Agri kesici bile almiyorum cunku benim hemen kesio adeti alirsam kiste sebep olur belki kesilmesi die aslinda ilgisi yok elki ama ne bileyim bi sekilde sabir benimki de. Kizlar hepinize guzel bir gun diliyorum. Size bi de ne sorucam benim adetim dun 21.30 da lekelenmelerin yerini bildiginiz sokulme seklinde aldi. Ben dune bu yuzden 1. Gun dedim ama, dr um 3. Gunu gel dedi ya bu durumda sali gece 21:30 da adet olan biri icin prs sabah 3. Gun olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlara vesile olsun canım. evet dün 1 gün diye sayacaksın. cuma gitmen daha iyi olur.
kızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
görebilir. ama değişiyor bu görmese de üzülme sorun olduğunu düşünme.
test vardı evde gözüme batıp duruyordu azönce kalkıp yaptım,artık negati görmekten korkmuyorumya hani zor tutuyordum zaten kendimi sanki adete 7 8 gün kala çıkacakmış gibi,:1: neyse yaptım rahatladım,hayalet çizgi 5 dk içinde gösterdi kendini,kızlar demekki bu kıytırık dedigimiz testlerde adete 5 6 gün kala gösterdigi oluyormuş,ha buarada kendi dr.umdan ayın 26 sına anca randevu alabildim,kızlar sizce napıyım 26 sınımı bekleyim yoksa bikaçgün sonra bi gidip kan veriyimmi içimin rahat olması için,sonrada 26 sında dr.uma giderim,nediyorsunuz
ben her gün test yapmıştım arttığını görünce rahatlamıştım. sen de öyle yapabilirsin. 26 sında da doktoruna gidersin.

evet canım çok zor bir durum Allah sabır versin.
kocan da alışmış senin uyandırmalarına o yüzden o kadar rahat.
onu iyi bir dille uyar akşam ve bir daha sakın başına gidip tekrar tekrar uyandırma.
sen olmasaydın ne yapacaktı onu düşün. kendini yıpratma.
yine geç kalacak ama sonra kendiliğinden düzelecek bence.
Canım hiç denk gelemiyoruz nasılsın nasıl gidiyor? Kııızzzz sen 47 kilomusun ay çatlıycam şimdi:52::52:
iyiyim canım benim bugün randevum hatta hemen çıkma lazım. sizi göreyim dedim.
evet hatta 45.6 ile başladım:)

kızlar bana da yardımcı olur musunuz?
İkinci bebek çalışmalarına başlıcaz. Buradan öğrendim ateş ölçme yöntemini, 14 nisanda adet oldum. 26 nisanda ateş ölçmeye başladım. 12 mayıs da ikinci adetim başladı ama vücut sıcaklığım düşmedi. Adet kanımın gidişatı normal, fark olarak avuç içlerimde yanma, ara ara ayaklarda üşüme, sağ kasıkta uzun süreli batma var. Ama ateşin düşmemesine anlam veremedim. Değerlerimiz yazsam birde siz yorumlar mısınız? 6 ay önce bir bebek kaybetmiştim, Adetlerim son 4 aydır düzenli (28 gün). Geçen ay doktor kontrolü oldum herhangi bir sıkıntı yoktu, çalışmalara başlayabilirsiniz dedi. Enfektif bir durum mu acaba

26.Nis 35,2
27.Nis 35,3
28.Nis 36,2

29.Nis 36,3
30.Nis 36,2
01.May 36,2
02.May 36,1
03.May 36,3
04.May 36,3
05.May 36,3
06.May 36,2
07.May 36,5
08.May 36,5
09.May 36,5
10.May 36,4
11.May 36,4
12.May 36,3 adet
13.May 36,2 adet

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Yumurtlama belirtilerim olmaya başlayınca aklıma geldi takip yapmak. Herhangi bir hastalık olmasında normal ise sorun yok.

Teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi adet olunca ateşimin düşmesini bekledim. Ancak düşmeyince şaşırdım. Korunmayı bu ay bırakacağımız için zaten hamilelikle ilişkilendirmemiştim.

:53: yazdıklarınıza şaşırdım şimdi ne diyeceğimi de bilemedim. Belki tablom tüm ayı içermediği için bu şekilde bir yorum yaptınız. Yumurtlama belirtilerim ve ateş değişimi 27 nisan da oldu bana göre. Belki de ben yanlış yorumladım şimdi acaba 2. bir yumurtam daha mı vardı acaba? 0,1 derecelik değişimi 2. bir yumurtlama olarak mı yorumlamalıyız? :26:
Şimdi tekrar baktım 14 nisanda regli olmuşsunuz eğer ateş ölçmediğiniz dönemde yumurtlamadıysanız 2 mayısta yumurtlamışsınız bana göre, 27 nisanda olmaz ateşiniz ertesi gün düşmüş, yumurtlama olması için en az 0,2 lik bir artış lazım o da 2 mayısta görünüyor, zaten o gün yumurtlamışsınız ki 12 gün sonra regil olmuşsunuz,ya ben yanlış görüyorum ya da siz karışık anlattınız:))

sık canım dişini bak ben bir kere verdim 21 inde ilk randevum bekliyorum:52:

belirtilere hiç takılma hamilesin işte bu kadar :34:

amin canım

evet yoksa sen çatlıycaksın:1:

canım allahım korusunda şu kimyasal denen şey nasıl oluyor,evet hamileyim demi bacım rabbime şükürler olsun,kuzumu korusun,tamam kız söz sıkacam dişimi 26 sınaca gitmeyecem,inşallah bi sıkıntı yaşamıcam busefer inanıyorum buna,26 sında allahım izin verirse neredyse 6 haftam bitmiş olacak

canım sen hormonlarına baktır ihmal etme. her şeyi önceden bilmek iyi oluyor. bir şey varsa da iyileştirilir. yoksa -ki inşallah yoktur- o zaman da kafana takmadan denemelere devam edersin. hayırlı olsun canım. bebek işi sabır işi yıpratma kendini.

iyiyim canım sağ ol. sen nasılsın? bugün randevumuz var bakalım meraktan çatlıyorum:)

geçmiş olsun. inşallah bir şey olmaz.
evet çok çok Allah sabır versin.

hayırlara vesile olsun canım. evet dün 1 gün diye sayacaksın. cuma gitmen daha iyi olur.

görebilir. ama değişiyor bu görmese de üzülme sorun olduğunu düşünme.

ben her gün test yapmıştım arttığını görünce rahatlamıştım. sen de öyle yapabilirsin. 26 sında da doktoruna gidersin.

evet canım çok zor bir durum Allah sabır versin.
kocan da alışmış senin uyandırmalarına o yüzden o kadar rahat.
onu iyi bir dille uyar akşam ve bir daha sakın başına gidip tekrar tekrar uyandırma.
sen olmasaydın ne yapacaktı onu düşün. kendini yıpratma.
yine geç kalacak ama sonra kendiliğinden düzelecek bence.

iyiyim canım benim bugün randevum hatta hemen çıkma lazım. sizi göreyim dedim.
evet hatta 45.6 ile başladım:)

ayyy bebişi göreceksin demek:nazar: 8 haftalık olmuşsunuz maşaallah:nazar: kızzzz tamam bana kilo demeyin:52:

canım allahım korusunda şu kimyasal denen şey nasıl oluyor,evet hamileyim demi bacım rabbime şükürler olsun,kuzumu korusun,tamam kız söz sıkacam dişimi 26 sınaca gitmeyecem,inşallah bi sıkıntı yaşamıcam busefer inanıyorum buna,26 sında allahım izin verirse neredyse 6 haftam bitmiş olacak

kimyasal boş gebelik dış gebelik bunları düşünmenin sana bir faydası yok biz merakta etsek etmesekde erkenden bir şey öğrenemeyiz, benimde arada kurt düşüyor içime sonra diyorum bana ne faydası var tam tersi zararı var her şey olacağına varır:34:

Balım nasılsın canım inşallah bugün daha iyisindir:54:

Şimdi tekrar baktım 14 nisanda regli olmuşsunuz eğer ateş ölçmediğiniz dönemde yumurtlamadıysanız 2 mayısta yumurtlamışsınız bana göre, 27 nisanda olmaz ateşiniz ertesi gün düşmüş, yumurtlama olması için en az 0,2 lik bir artış lazım o da 2 mayısta görünüyor, zaten o gün yumurtlamışsınız ki 12 gün sonra regil olmuşsunuz,ya ben yanlış görüyorum ya da siz karışık anlattınız:))

kafam karıştı, ama sanırım düzenli ölçmeye devam edersem gelecek ay düzenim biraz daha netleşecek. bugün sıcaklığım 36,4 dü. dünkü sıcaklığımda 36,2 buna göre adetliyken sizin yorumunuza göre yumurtlamış mı oluyorum tekrar, belki de saçma bir soru oldu. Ben bu yöntemi tekrar bir okuyayım ince detayları neler. Maalesef çok sayfa var olunca ben yalnız ilk sayfadaki bilgileri dikkate almıştım. Dikkate alıp cevapladığınız için tekrar teşekkür ederim.

şımar tabi hakediyorsun:54:

inşallah doğrudur canım bende heyecanlandım:)

hayırlı olsun, annemin tabiriyle binası yeri pek olsun:)

tamam canım sağol

sabit gitmez ki değişir normal,ölçmeye devam:)

kulaktan olmaz canım dil altından olaca ölçüm ilk sayfayı oku güzelce sonra yardımcı olalım

Tuh bidahaki ay bakayim ozaman reglimde bitti 7.gundeim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ayy inş canım inşşş bi kac kişi kaldık :18:RABBİM çokkk büyük duyar inş sesimizi :16:
boranımmmm sen bişi kulanmışmıydın özel bişiler yapmışmıydın hemşo :16:

kafam karıştı, ama sanırım düzenli ölçmeye devam edersem gelecek ay düzenim biraz daha netleşecek. bugün sıcaklığım 36,4 dü. dünkü sıcaklığımda 36,2 buna göre adetliyken sizin yorumunuza göre yumurtlamış mı oluyorum tekrar, belki de saçma bir soru oldu. Ben bu yöntemi tekrar bir okuyayım ince detayları neler. Maalesef çok sayfa var olunca ben yalnız ilk sayfadaki bilgileri dikkate almıştım. Dikkate alıp cevapladığınız için tekrar teşekkür ederim.

Sen bu ay dediğin gibi düzenli ölç anlayacaksın, sorun saçma değil bende bilmiyordum zamanla öğreniyoruz, her 0,2 derecelik düşüşde yumurtlama olmuyor, yani adetliyken ateşin öyle düştü diye yumurtlamış olmuyorsun, bir aylık düzenli tablon olunca anlarsın, ilk sayfada ki tabloları incelersen görürsün, yumurtlama günü dikey çizgiyle belli oluyor, hepsini incelersen anlıycaksın, kendine tablo yapmaya çalış ilk sayfada var nasıl yapıldığı

Back
X