Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
genelde çok çocuk doğranda dönmez dedi. bakalım döner sanırm daha zamanımız var.
sen nasılsın ececim öksürük geçti mi
dunden cok azsldi cnm.dk surup verdi onunla 2gune gecti gibi.son 2gunu gripe gecti ama bugun cok hafifledi oksuruk te grip de..

Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...
Canimmm benim Rabbim sifa versin melegine...en kisa zamanda toparlar Inssllahhh...korkma cnm...
hamdolsun canım sen nasılsın bakalım geçti mi öksürüğün?

Canım Rabbim şifa versin kuzuna
Gecti cnm bugun cok az var...olan oksuruk te artik kasilma yspmiyo sadece bogazdan oksuruk icimi yirtmiyo artik sukur...

Hep uzandigim icin tv hep acik..kapatsam bile gozumun onunden gitmiyooo...Rabbim ailelere sabr versin..aci cok aci..
Kimseyle konusasim yok kimseyi dinleyesim yok..sadece bebegimi sevmek istiyorum hic cikmasami ordan diyorum..sadece orda guvendeymis gibi.korkuyorum....hep mutlulugu hayal etmisken icinde kimse aciyi dusunmuyo hic olmuycakmis gibi olmasin hic kimsenin hayatinds aci olmasin rabbim duysun sesimizi..sanki disari ciksam yurusem atarim kafamdan butun bunlari ama o da olmaz..tvyi kapatsam int.I acmasam sadece kendimle kalsam yine gitmiycek o dusunceler aklimdan..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun tum kotuluklerden acilardan korusun..eslerimizi bizden hic ayirmasin...

Canım gerçekten çok acı dün akşama kadar haberleri izledim elim başka kanala gitmedi bizim yüreğimiz dağlanıyor peki o aileler ne yapıyor o kadar zor ki... Ne desek ne yapsan nafile o acıları dindirmek için.

Dün akşam eşimde büyük bir kaza atlatmış, sabah bir sürü kızmıştım eşime öyle göndermiştim öğlen aradı akşam hazır olda sana bir şeyler alalım dedi bende erken gelirsen tabi diye sitem ettim gelicem söz dedi, akşam 9 oldu eşim geldi o sürede aramadım hiç normalde ararım kızdım yine işe daldı diye, meğer işten biraz geç çıkmış mesai arkadaşları gitmiş arabasını park ettiği yere bir gitmiş arabasının yanında ulu orta fuhuş:47: ne yapıyorsunuz lan falan demiş eşim bıçak çekmiş adam eşimde diklenmiş napıcan falan diye o arada bunları gözleyen biri daha varmış eşime arkadan gelip vurmuş düşürmüş, o arada güvenlik farketmiş neyse ki, eğer güvenlik gelmeseydi düşünmek bile istemiyorum sonunu:43::43: müdürü almış götürmüş eşimi ne olur ne olmaz ben bırakayım arabana binme takip ederler demiş sağolsun , neyse çok korktum dün o kadar üzüntünün üstüne birde çok ağlamıştım haberlere annem hep der ağıt ağıdı getirir çok ağlamayın diye aklıma o söz geldi...

Ahh kiamam nesi varmis bebegin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
yenidoğan sarılığı olmuş canım azerinin oğlu.
dunden cok azsldi cnm.dk surup verdi onunla 2gune gecti gibi.son 2gunu gripe gecti ama bugun cok hafifledi oksuruk te grip de..

Canimmm benim Rabbim sifa versin melegine...en kisa zamanda toparlar Inssllahhh...korkma cnm...

Gecti cnm bugun cok az var...olan oksuruk te artik kasilma yspmiyo sadece bogazdan oksuruk icimi yirtmiyo artik sukur...
iyi bari canım. grip olmak bu hastalık türlerinde iyi bir şey. mikrobun bi biçimde akıp gitmesi için lazım.

Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...
Çok geçmiş olsun canım, olabiliyor yenidoğanlarda maalesef :( Mavi ışık veriyorlardır şimdi, her arada sık sık besle yavrunu. Beslendikçe ve mavi ışık aldıkça değerleri normale dönecektir, tekrar geçmiş olsun canım :54:

kız adam uyanmış getireyim demiş ne diye yok diyorsun bırak getirsin:20::20::20::20:
geçmiş olsun canım dikkat et...
canım yanında içmek istemedim malum onu içince gaz patlaması oluyor mideden:60: yoksa getirtmezmiyim:23:
günaydın tatlı güzel bayanlar...
benim nazlı ateş bugün uçtu gitti http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
vaavv hadi inşallah tutmuştur canım
Gunaydin sekerler

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
günaydın
iyilik canım sen nasılsın görüşmeyeli :16:

Tabiki canım, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar, gerisi boş :34: Aynen nesdoş, Somada aklım, sürekli gazeteleri okuyorum, tv de haberleri açıyorum bakıyorum, işyerinde bile ağlıyorum resmen :( hiç bir işe parmak kıpırdatasım yok :( Eşimin işyerinde de üretim yapmayacaklarmış bugün. Kimsenin bir şey yapası yok maalesef, artık hiç iyi haber gelmiyor madenden, hep acı :14:
Allahım yardımcıları olsun, sabırlar versin, dayanmak çok zor.

günaydın canım :54: eşin ben getireyim dediğinde atlama hemen herşeye, bırak da o getirsin :52:
Bu arada bende de deprem korkusu var ya, Allah korusun. Dün gece balkona çıktım, çok feci sıkıntılı bir hava vardı, tövbe tövbe hemen aklıma deprem geldi. Allah göstermesin:50:
canım üstteki mesaja yazdım neden getirtmediğimi:) ay sorma canım depremi oğlum 15 günlüktü kütahyadaydık deprem olmuştu çok zor gerçekten Rabbim yaşatmasın kimseye

şükür canım hafiflemiş

bilmemm yok canımm sanmam :1::1:fotoda çizgi belli olmamış galiba bu dünki testim aslında ben bakınca gayet ortada,bakalım yarın tekrar yapıcam koyulaşma olmuşmu diye
fotolar net değil ya ondan belli olmamıştır :34: yarınkini daha net çek de güzel güzel görelim canım :34:

Canım gerçekten çok acı dün akşama kadar haberleri izledim elim başka kanala gitmedi bizim yüreğimiz dağlanıyor peki o aileler ne yapıyor o kadar zor ki... Ne desek ne yapsan nafile o acıları dindirmek için.

Dün akşam eşimde büyük bir kaza atlatmış, sabah bir sürü kızmıştım eşime öyle göndermiştim öğlen aradı akşam hazır olda sana bir şeyler alalım dedi bende erken gelirsen tabi diye sitem ettim gelicem söz dedi, akşam 9 oldu eşim geldi o sürede aramadım hiç normalde ararım kızdım yine işe daldı diye, meğer işten biraz geç çıkmış mesai arkadaşları gitmiş arabasını park ettiği yere bir gitmiş arabasının yanında ulu orta fuhuş:47: ne yapıyorsunuz lan falan demiş eşim bıçak çekmiş adam eşimde diklenmiş napıcan falan diye o arada bunları gözleyen biri daha varmış eşime arkadan gelip vurmuş düşürmüş, o arada güvenlik farketmiş neyse ki, eğer güvenlik gelmeseydi düşünmek bile istemiyorum sonunu:43::43: müdürü almış götürmüş eşimi ne olur ne olmaz ben bırakayım arabana binme takip ederler demiş sağolsun , neyse çok korktum dün o kadar üzüntünün üstüne birde çok ağlamıştım haberlere annem hep der ağıt ağıdı getirir çok ağlamayın diye aklıma o söz geldi...
Ayy Allah korumuş yaaa:18: kimsenin tavuğuna kışt denmicek bu memlekette, bide utanmıyorlar da kafa tutuyorlar:47: Allah bildiği gibi yapsın onları

geçmiş olsun canım ya büyük bir beladan kutulmuşsunuz..
canım yanında içmek istemedim malum onu içince gaz patlaması oluyor mideden:60: yoksa getirtmezmiyim:23:

vaavv hadi inşallah tutmuştur canım

günaydın

canım üstteki mesaja yazdım neden getirtmediğimi:) ay sorma canım depremi oğlum 15 günlüktü kütahyadaydık deprem olmuştu çok zor gerçekten Rabbim yaşatmasın kimseye

şükür canım hafiflemiş

tutmuştur inşş eflalim.
getirsin tabi hergün senden kıyafetlerını fılan hazırlamanı beklemeyi biliyor :9::9::9:

rabbim yar ve yardımcıları olsun inş
bizlerde böyle acılar yaşatmasın..

geçmiş olsun aliye
annesi geçer merak etme bu yenidoganlarda sıkça rastlanan birşey
AMIN
iyilik canım sen nasılsın görüşmeyeli :16:
Ne olsun cnm iyilik diyelim iyilik olsun...

Ayyy cnm yaa gecmis olsun..korkmadin Insallah..sukur atlatmis amagercekten bela geliyorum demiyor ve an Icin hep dua ediyorum o anlar gelince koru sevdiklerimizi Rabbim diye...sukur esin atlatmis gerisini dusunmek bile istemiyorum.Rabbim hep korusun ailelerimiziii..benim esim de dun gec geldi normalde kizardim ama dun o kadar sarildim ki...gec te gelse hep evde olsun hep mutlu girsin kapidan iceri...
yenidoğan sarılığı olmuş canım azerinin oğlu.

iyi bari canım. grip olmak bu hastalık türlerinde iyi bir şey. mikrobun bi biçimde akıp gitmesi için lazım.

Dun kv de oyle dedi grip olman iyi dedi geciyor mikrobu atiyorsun demek dedi..nerdeyse grip olmama sevindim..ates yukselmesin de grip olsam da olur o oksurukler donmesin yeterkiii

fotolar net değil ya ondan belli olmamıştır :34: yarınkini daha net çek de güzel güzel görelim canım :34:

Ayy Allah korumuş yaaa:18: kimsenin tavuğuna kışt denmicek bu memlekette, bide utanmıyorlar da kafa tutuyorlar:47: Allah bildiği gibi yapsın onları

Sorma canım eşime de kızdım sen niye söylüyorsun bir şey hemen güvenliğe seslensene dedim, bu devirde dikkat etmek zorundayız maalesef haklıda olsak, korkağın anası ağlamaz derler ya çok doğru korkacaksın bu devirde, senin çocuğun var bak bir daha olacak yavrularını beni gözü yaşlı mı bırakacaksın dedim, hatta polise bildir dedim kamerada kaydı var sonuçta, içmişler kafaları iyiydi diyor belki uyuşturucu bile almışlardır

geçmiş olsun canım ya büyük bir beladan kutulmuşsunuz..

tutmuştur inşş eflalim.
getirsin tabi hergün senden kıyafetlerını fılan hazırlamanı beklemeyi biliyor :9::9::9:
sağol canım şükür aslında söylüyümde sadaka versin, aynen sabah diyor zaten rahata alıştın diye pess dedim:53: ne yaptıysa:52:
AMIN

Ne olsun cnm iyilik diyelim iyilik olsun...

Ayyy cnm yaa gecmis olsun..korkmadin Insallah..sukur atlatmis amagercekten bela geliyorum demiyor ve an Icin hep dua ediyorum o anlar gelince koru sevdiklerimizi Rabbim diye...sukur esin atlatmis gerisini dusunmek bile istemiyorum.Rabbim hep korusun ailelerimiziii..benim esim de dun gec geldi normalde kizardim ama dun o kadar sarildim ki...gec te gelse hep evde olsun hep mutlu girsin kapidan iceri...

Dun kv de oyle dedi grip olman iyi dedi geciyor mikrobu atiyorsun demek dedi..nerdeyse grip olmama sevindim..ates yukselmesin de grip olsam da olur o oksurukler donmesin yeterkiii
Canım normalde çok paniğim ama çok sakindim bende anlamadım akşama kadar ölüm haberlerini alınca öyle oldum heralde, aynen canım mutlu olsunlar mutlu olalım Rabbim kazadan beladan korusun onları

kuzum şimdi gördüm yazdığını büyük geçmiş olsun allah korumuş canım.
verilmiş sadakanız varmış resmen.
insanlar ne kadar ahlaksız..
defol git sokak ortasında ne işin var zaten bu haltı yiyosunuz bari kamusal alanda yapmayın.
valla çok üzüldüm canım geçmiş olsun.
sen de kızma eşine bak adam ne badireler atlatmış allah korumuş.

Ben bir kahvaltı yapıyım kızlar elmayla duruyorum bünyeme ters:1:

Kokulardan tiksinmeye başladım bu arada sabah eşime dedim dün bütün gün fırın çalıştı kokusu baydı beni diye (kv nin fırını bozuldu bugünde misafiri var benim fırında pişti) eşimde diyor desene bu oğlumun burnu hassas olacak doğunca amaaaan bu koku beni baymıştı diyecek:1: ilk defa bebeğimizle ilgili konuştu:16: dedim ne biliyorsun erkek olduğunu içime doğuyor dedi, bende hayırlısı olsun dedim:)

defol git sokak ortasında ne işin var zaten bu haltı yiyosunuz bari kamusal alanda yapmayın.

Sağol canım Allah korumuş gerçekten, sorma canım park yeri tenha bir yer daha önce de olmuş böyle mesken etmiş pislikler:47: eşimde dayanamaz böyle şeylere ama ne olur karışma daha dedim bizi düşün dedim, kızmam daha canım geç kalınca haber vermiyor arayınca açmıyor diye kızgındım o yüzden aramamıştım dün,ilk kez ben aramadım ve böyle bir şey oldu, hep panik olurdum bir şey mi oldu kaza mı yaptı kalbi mi sıkıştı diye... neyse bunları düşünmek istemiyorum

nesdem canım sen ortaokulda mısın?calışma şartları nasıl?
ben il içi tayin isteyebilirm o yüzden soruyorum

Ben bir kahvaltı yapıyım kızlar elmayla duruyorum bünyeme ters:1:

Kokulardan tiksinmeye başladım bu arada sabah eşime dedim dün bütün gün fırın çalıştı kokusu baydı beni diye (kv nin fırını bozuldu bugünde misafiri var benim fırında pişti) eşimde diyor desene bu oğlumun burnu hassas olacak doğunca amaaaan bu koku beni baymıştı diyecek:1: ilk defa bebeğimizle ilgili konuştu:16: dedim ne biliyorsun erkek olduğunu içime doğuyor dedi, bende hayırlısı olsun dedim:)

valla benim de içime erkek doğdu efloş:52::52::52:

nesdem canım sen ortaokulda mısın?calışma şartları nasıl?
ben il içi tayin isteyebilirm o yüzden soruyorum

canım ben lisedeyim. endüstri meslek lisesinde.
ortaokulda ve ilkokulda atanmadan önce çalışmıştım ama son 4 yıldır hiç bilmiyorum.
ilkokuldaysan tayin iste çünkü yavaştan ilkokullarda bizi norm fazlası yapıcaklar.
hatta liselere yönlendirme ağırlıkta.
yazabilirsen iyi bir anadolu lisesi yaz canım.
lisenin kağıt işi ortaokulla aynı.

canım ben lisedeyim. endüstri meslek lisesinde.
ortaokulda ve ilkokulda atanmadan önce çalışmıştım ama son 4 yıldır hiç bilmiyorum.
ilkokuldaysan tayin iste çünkü yavaştan ilkokullarda bizi norm fazlası yapıcaklar.
hatta liselere yönlendirme ağırlıkta.
yazabilirsen iyi bir anadolu lisesi yaz canım.
lisenin kağıt işi ortaokulla aynı.

canım ilkokulda olsam ıyı ben anaokulundayım 3 yıldır..herşeyden uzak kaldım :))
evimin yakınındaki 2 ilkokul 2 ortaokul açılmış acaba yazsam mı diye düşündüm..liseyide hiç düşünmemiştim ama olbilir tabi tşkr ederim..

Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benim :54:

sağol canımcım, iyiyiz çok şükür :nazar: büyük ihtimalle oğluşmuş, ama yine de diğer ihtimal de var hala tabi :1:
Siz tüp bebek doktoruna mı gittiniz canım? Yani acaba bir de başka bir doktra mı gitseniz. Çünkü bazı tüp bebek doktorları maddi kaygılarla hareket ediyor, başka çareler varken de hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Ayrıca varikoseli varsa mutlaka ameliyat olsun, sperm sayısında mutlaka artış olacaktır ameliyattan sonra. Belki de sıfır çıkmasının sebebi ileri derecede varikoseldir. Siz başka üroloğa daha gidin bence. Benim eşim de varikoselden ameliyat olmuştu.

tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.

canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demek :52: bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya :1:

canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.
Bu arada tilavet secdesini ben de yapmamıştım bilmiyordum, duham meryem surelerini okuman bittikten sonra toplu da yapabilirsin dedi, ben de öyle yaptım ve tilavet secdesini yaptıktan 2-3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür :16:
Darısı başına inşallah

Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.

Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaa :52: :52::60::60: :nazar:
en bi türlü tablo yapamadım ama:((((((((
ya b

canım ilkokulda olsam ıyı ben anaokulundayım 3 yıldır..herşeyden uzak kaldım :))
evimin yakınındaki 2 ilkokul 2 ortaokul açılmış acaba yazsam mı diye düşündüm..liseyide hiç düşünmemiştim ama olbilir tabi tşkr ederim..

kuzum anaokulundaysan kesinlikle kurtul çünkü anaokuluna rehber öğretmen projesi yalan oldu.
bence ortaokulları öncelikli yaz liseleri de.
zira ilkokullarda da norm fazlası oluyoruz.
sen kaç yıldır mebdesin.

Back
X