Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buaydan da umidi kestik adet geliyor :( bidahaki aya calismalara devam.cok yoruldum artik.daha nekadar surecek bu bekleyis..buarada 30 35 gun arasinda adet oluyorum normalde gecen ay gunum gecti buay 36 gun oldu.ondan onceleride yine duzenliydi.hormonal bi bozukluk var sanirim..bugun aklima gecmiste yasadigim bisey geldi sizede danisayim dedim.ben uc sene once cok carpintim oldugu icin dr gitmistim.hatirldgm kadariyla tiroid bezim hizli caliyomus.bu bikac aydrda bu carpinti yine var bende yine aynisi olabilir diye dusunuyorum.buda hamilelige engel bi durum mudur sizce ?? Aklima takildi fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.hepinize iyi aksamlar.opuyorum hepinizi..
en hayırlı zamanda gelecek canım.
tiroid engel oluyor diye biliyorum.
sen tiroidine baktır içinde şüphe kalmasın.
nasılsınız kızlar ben bbugün çok erken uyandım bidahada uyuyamadım,sizde nevar ne yok herkez iyimi,birde sabah ateşim beni şaşırttıııı geeell vatandaş geeeell ateşe gel http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 hamilemiyim nee:9:
çok iyi zıplamış ateş beğendim;)
sagol tatlım allah razo olsun darısı cümle idteyene olsun,korkma tatlım patlat bi test hadi bekliyoruz bugün

ayyyy yerim ben o fasulyeyiii,şekillenmiş galiba canım oglun olacak bence,kız bebişi erkenden fasulyeye benzemen derler

canımmm allah razı olsun rabbim hayırlısı ile senin şu zamanınada sagsalim erişmemizi nasip etsin
hayırlısı neyse o olsun canım. hep farklı şeyler duyuyorum.
amin canım

Yok canım kalkmaz onu da denedim:) bu da benim sınavım:) bundan sınav olur mu demeyin her sabah çıldırıyorum:52:

test yapman en doğrusu tahmini bir şey diyemeyiz

aynen canım oğlum doğdu bir ona bir ona koşuyorum zaten oğlum sabah giydiririm yediririm kocayıda aynen:52: ikinci doğunca Allah yardımcım olsun:1:

oh maşallah kuzuna:nazar: senden 20 kilo fazlayım:52:

oyyyyy yesinler onu:54:

canım dağıt o bulutları bakalım senin yavrun olacak yürekten inanıyorum buna:54:

Canım üzülme diyemem ama biliyorsun artık bitkisel kürlerden fayda gören çok olmaz diye bir şey yok Rabbim ol dedikten sonra doktorların dediği fasa fiso kalır, başka doktora mutlaka gidin canım ve eşin varikoseli ihmal etmesin

arkadaşım paniğini üzüntünü anlayamadım gitti altı üstü ateş ,düzenli ölçmeye devam et buraya da alta alta gün gün yaz biz söyleriz yumurtladığın günü, gün aşırı ilişki mutlaka olsun, ilk sayfada ki tabloyu yap ki bizim de yorumlamamız kolay olsun, Google chromedan yaparsan Türkçeye çeviriyor kolay olur işin

ilk sayfada yazıyor anlamadığınız yeri sorabilirsiniz

şükür atlattın canım açlığı, oyyyy maşallah kuzuna:nazar::nazar::nazar: diye diye japon ettin kızı :16: yerim onun duruşunu, farklı olacak senin kız belli :1: inşallah bir an önce düzelir duruşu canım sıkıntın gider

canım haklarında hayırlısı olsun inşallah, sende yıprandın

evet canım büyüdü iyice:) dün akşam koltukta yatıyorum annemin üstünü örtmem lazım baba battaniyeye ihtiyacı var diyor:16: her akşam örterim üşüyorumda:) eşimde ben örterim oğlum sen yorulma dedi hayır ben örtücem diye ağlıyor dedim ikinizde örtün:1: babasından çok ilgileniyor:1: aynen canım eşim alışmış bekarkende öyleymiş:52:

canım olumsuz düşünme böyle baktır progesteronuna, strestende olur biliyorsun

ay benim oğlan fasulyeydi:) bende fasulyeler erkek diye biliyorum hep demek ki doğruluğu yokmuş:1:

ayyyyy elimde kalacak senin bu kv gil:47: canım madem anlamıyor sende evde onlar yokmuş gibi davran sallama hiç anlarlar belki:47:

Canım sık emzirdiğin için oluyor gaz sıkıntısı bir dene istersen iki saatde bir emzirmeyi oğlumda çok çektik çünkü

:) hayret bir şey:1::1::1:

canım tiroit engel olmaz diye biliyorum

aynen canım çok yoruyor beni bu durum:)
bırak kalkmasın kız birkaç gün işe gitmeyip azar işitince anlar :) kendi işi miydi? kovmaca yoksa ne diye uğraşıyorsun. ayy hiç sıkmam canımı vallaaa..
Nasilsiniz kizlar?

Boran canim coook tebrik ederim Rabbim yavrunu mutluluguyla doya doya yasayarak buyutmeyi nasip etsin...

dgpnr cnm gormusun minisini gozun aydin..

nesdem canim hadi gozun aydin gormusun prensesiii...benimki kafasini asagi sokmustu gorememisdik yuzunu cok heves etmistim oysaki....bobreyin icin de ne diyeyim kuzum bilmiyorum Insallah sorun olmaz..bebisin yan durmasindan korkma cnm evet ilk cocuk onun icin donecektir muhtemelen..benim yengem normal dogum yapmis yan gelen haliyle 2ci bebegini..son anda donmus..ha bu arada masallahhhh kuzunaaa cnm

Cute sabrin bol olsun cnm..oyle durumda tek ihtiyac olunan sey sabr..insallah yipranmadan kv derdi son bulur..oglusunu da seni de opuyoruzzz

Merice cnm Insallah guzel haber verirsin bizlere...hersey hakkinda hayirlisi olsun cnm.

lastbower hosgeldin cnm.

happymeal adet olmussun cnm..seni uzmek istemedim ama 14mmle yumurta catlatilmazki be guzelim senin dk.a gercekten subhe ettim..14mmle catlasa bile o saglikli yumurta olmuyor cnm 17mmin alti ve 24mmin ustu sagliksiz yumurtalar..dk.na bu ay soyle oyle erkenden vurmasin catlama ignesini.ne kadar gec buyuse de 18mmi gecmeyince asla catlatilmaz...bu ay senin ayin olsun cnm gelsin melegin..

Vizyon azicik kslmis kuzuna kavusmaya cnm..hakkinda hayitlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin Inssllah.
sağ ol canım gördük şükür:)
allahım isteyen herkese nasip etsin.
bir ay nasıl dayanıyorsunuz kızz bir hafta bile zor geçti bana:)
Günaydın kızlar, gece midem bir bulandı anaaaam saat 3 te:52: e bir gün önce çok karışık yedim de:1: kalkıp maden suyu içiyim dedim yok başım dönüyor eşim bile uyandı hayret:60: ben getiriyim dedi yok dedim ben alırım kalktım güç bela gittim içtimde rahatladım:1: bir daha karman çorman yemiycem:17:

Bu arada benim deprem korkum hortladı yine:18: her an deprem oluyor sanıyorum
hadi yaaa benim midem bulanmıyor o kadar.
sabah kalktığımda ceviz badem falan yiyiyordum iki sabah çıkardım.
bu sabah denedim yemedim meğer o yüzden çıkarmışım sabah taşş gibiydim:)
inşallah sadece mide bulantısıyla idare ederiz çok kötü şu kusma işi:(
aaa benim başım da dönmedi ben daha gelmedi o günler herhalde diyordum:))))) meğer geçmiş miiii:52::52::52:
ayyy benim o korkum hiç geçmedi. hep aklımda, eşim ayağını sallasa içim cız ediyor :((( hep deprem zannediyorum. nasıl yeneceğimi de bilmiyorum.
sen daha önce yendin de şimdi mi çıktı?
Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...
oyyyy kuzum geçmiş olsun.
korkulacak bir şey yok canım. hemen iyileşecek kuzucuk bol bol emzir.
Hep uzandigim icin tv hep acik..kapatsam bile gozumun onunden gitmiyooo...Rabbim ailelere sabr versin..aci cok aci..
Kimseyle konusasim yok kimseyi dinleyesim yok..sadece bebegimi sevmek istiyorum hic cikmasami ordan diyorum..sadece orda guvendeymis gibi.korkuyorum....hep mutlulugu hayal etmisken icinde kimse aciyi dusunmuyo hic olmuycakmis gibi olmasin hic kimsenin hayatinds aci olmasin rabbim duysun sesimizi..sanki disari ciksam yurusem atarim kafamdan butun bunlari ama o da olmaz..tvyi kapatsam int.I acmasam sadece kendimle kalsam yine gitmiycek o dusunceler aklimdan..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun tum kotuluklerden acilardan korusun..eslerimizi bizden hic ayirmasin...
maalesef çok acı bir durum canım. Allah sabır versin ailelere gerçekten. bizi bile nasıl yanıyoruz, onları düşünemiyorum.
biz de elimizden geldiğince koruyacağız çocuklarımızı. Allah herkes korusun tüm kötülüklerden inşallah.
günaydın tatlı güzel bayanlar...
benim nazlı ateş bugün uçtu gitti http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
oo çok iyi yükseliş. bence bu kez oldu canım.
en bi türlü tablo yapamadım ama:((((((((
ya b
nerede takıldın? yaptığın aşamaları anlat takıldığın yerde yardımcı olalım.
s.a günaydın canlarrr :16:
nesdem kızını görmüşsün MAŞALLAH :nazar: yerim ben oniii :16::54:
dgnpnrbacım sende fasulyeni görmüşsün MAŞALLAH ne güzel şeyler bunlar darısı bizim başımıza inş :16:
cutemim ALLAH sana sabır versin ne uyuz kv varmış sinir oldum :47:
boranım hamişlik nasıl gidiyo dün demiştim ya kopya cekeyim diye yani demk istedim ki kür falan bişi kullandın mı yani neye dikat etin başka neler yaptıun gibi bacım :34:
deryammm dilketeni senden duyduydum sevindim yaa ALLAH kucagına ALmayıda nasip etsin inş :16: cakşir demişsin bacım benim adetin 7 günündeyim bu ay gec kalmış sayılmaz mıyım :26: ben unutmuştum yoksa içirirdim eşime bu ay bizim k. boynuzuda yok :50: sadece ben b.t.ç. yiyorum içim kıyıldı vla :37:senin bebiş nasıl annesi seni üzmüyo deilmi :emir_bebek:
vizyonum 4 günün kalmış bacım ALLAH kurtarsın kolay dogum yaşatsın inş :16:
eflalim eşini ALLAH korumuş verdiginiz sadaka korumuş :18: sen nasılsın bebişin nasıl :16:
ayşegül bacım inş ailen ayrılmadan tekrar birleşir cünkü ilerde çok kötü oluyo :14:
yusra erenm hamilelik nasıl geciyo bizlerde bol bol dua et bacım :16: bi kaç kişi kaldık :43:
karanfilcem sen nasılsın :16:
cikolata cipsim sperm düşüklügüne cakşir iyi geliyomuş bacım bnde burda kızlardan duydum diger ay bnde başlıcagım eşime inş faydasını görürüz :16:
evet canım sağ ol:) darısı başına.
kızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni:50::50:
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın:50::50:
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum
canım geçmiş olsun.
inşallah bebektir de sonlanır acı çekmeden bu iş:(
kızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar
çok iyi kese boyu gözün aydın:)
canım bılmıyorum ki şu lekelenmeler neyin nesi bi anlam veeremıyorum sütlü kahve lekesi bunlar bıldıgım kadarıyla progestan dusuklugu o kadar da ilaç kullandım sonu yine fosss :((

cok sağol canım bilgilendirdiğin için ben de iananrak okuyorum inşallah Allah kabul eder

bilmiyorum ki canım sütlü kahve bildiğin hayır ateşim de bi anormal yumurta belirtisi yok kadın bi de 4 yumurtan var demişti noldu bu yumyumlar buhar olup uctu mu http://www.fertilityfriend.com/home/495982

anladım canım cok tşk. insallah amınn Allah ısteyen herkese versin

canım bunların senın basından def etmenın bır an öönce bir yolunu bulmalısın olmaz böyle o stresı yasadıgım ıcın senı cok iyi anlıyorum 3 gün kalmıstı da delirmeme ramak kalmıştı eşine söyle canım gelmesinler kp. de ayrı bi cins ya ben babamın yanında emzıremem yaa hatta babam anlardı ben daha demeden dışarı cıkardı o kim ki yaa düşüncesizler

canım ayaklarını hep sıcak tut havluyu utuleyıp sırt kısmına koyabılırsın sıcak tutsun dıye ve rezene bir de yedıklerıne dıkkat et gaz yapıcı corba kuru baklagıllerden uzak dur canım

amin canım inşallah beklemek cok zor :( bı de umutsuz bekleyıs olunca daha bı zor senin de cok az kalmış canım yaa Allah hayırlısıyla kavustursun sızı bi avazda kurtulursun inşallah

inşalah ben de sizler gibi çabucak alırım müjdeli haberi kısmet olsun bizlere de

hoşbulduk ececim cok gecmıs olsun bu arada sana da sımdı nasılsın toparlandın mı

ay o korku bende de var ıstanbuldayken gece kalkıp sureklı lambaya bakardım burası deprem bölgesı degıl dıye rahatım Allah korusun yasatmasın bı daha

cok gecmıs olsun canım sık emzır uyuyor dıye bırakma sakın uyanmazsa bıle ayaklarını gıdıkla burnunu sık dr. demişti bize aklında bulunsun sarılıgı yuksek olan bebek sureklı uyumak ıster

cok gecmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız sadaka verın birine artık insanlar yolda yuruyemez hale geldı arsızlık diz boyu nasıl bi ülke olduk bız yaa :(
seninki yumurta lekesi de olabilir.
belki bugün yumurtladın. o yumurtalar kaybolmaz ki canım. anca büyüdüler belki.
saol cnm.
yarin kontrol var.sorarim dr.a
am gaz sikintisinin kaynagini buldum. saolsun benim.kv yine burnunun dikine gidip bana yemek yapip getirmis (basta iki anne karsimda dedimki. anne sen yemek yap. kv sen pasta borek. sonra annem.su yemegi yapacagim diyr. burdan giderken kv anneme ben yaparim sen yapma diyr.) neyse yedik. aksamina ben ishal oldum. sabah ruzgar. ruzgar gaz sancisi basladi kuzumun..annem de ishal oldu. aksama esim heldi. ishalim kotuyum dedi.
anlayacagin cnm. kv nin yemek dokundu. ben dedim ama cunku vucudumu biliyrm. farkli yag bana dokunur. bebehime de dokundu iste. sukur bugun iyi.
kiskanclik ve inat ne yazikki insanin hem.kendine hem cebresine zarar veriyr.

amin cnm.

cnm..Allahim sifa versin yavruna. canim yatip kalkip hep dua ediyrm sana.
anammmm herkesi ishal yapmış kadın:53::53: ay ne laf anlamaz bu kadın ya çok kinlendim bu kadına cute seni düşünemiyorum canım.
allah sabır, güç versin sana.
kızlar yeni adet dongumun bugun 3. gunu
druma gittim
gecen ayki yumurtaların kiste donuşmediğini söyledi
klomeni gunde 2 doza çıkaralım dedi yeni sürecim başlıyor dularınızı bekliyorum.
bu arada bursa doruk hastanesinde aşılama fiyatı aldım.
200 doruk hastanesine veriyormuşuz 200 de dıaşrıda soranus tup bebek merkezinde eşimin spermleri yıkanıyormuş orayaveriyormuşuz.
toplam 400tl ediyormuş.
bi de kızlar bişey sorucam, bu spermin başkasına ait olanlarla karışma ihtimali yoktur di mi ben çok korkuyorum böyle şeylerden de :s
hayırlı olsun canım. ne kadar pahalıymış aşıla hiç bilgim yoktu fiyatlar konusunda.
ayyy aklına böyle şeyler getirme lütfen. böyle şeyler olsaydı çıkardı bir yerlerden mutlaka duyardık:)
oğlum sabah kalktıgında bana ruyasını anlatıyor :
-anne ruyamda bi tane erkek bebek gördüm bizim evimize gelmiş ve benim lazımlıgıma kaka yapıyordu ve ben hıc ıstemedım dıyor :9:
küçük kuzum yaa cok istiyor aslında bi kardeşi olmasını :50:
aaaa mağlum olmuş kuzuyaaa:))))
Tayinler açıklandıııı.ankara yolcusuyuz nasipse..
aaaaaaaa hayırlısı olsun canımmm:))

en hayırlı zamanda gelecek canım.
tiroid engel oluyor diye biliyorum.
sen tiroidine baktır içinde şüphe kalmasın.

çok iyi zıplamış ateş beğendim;)

hayırlısı neyse o olsun canım. hep farklı şeyler duyuyorum.

bırak kalkmasın kız birkaç gün işe gitmeyip azar işitince anlar :) kendi işi miydi? kovmaca yoksa ne diye uğraşıyorsun. ayy hiç sıkmam canımı vallaaa..

sağ ol canım gördük şükür:)
allahım isteyen herkese nasip etsin.
bir ay nasıl dayanıyorsunuz kızz bir hafta bile zor geçti bana:)

hadi yaaa benim midem bulanmıyor o kadar.
sabah kalktığımda ceviz badem falan yiyiyordum iki sabah çıkardım.
bu sabah denedim yemedim meğer o yüzden çıkarmışım sabah taşş gibiydim:)
inşallah sadece mide bulantısıyla idare ederiz çok kötü şu kusma işi:(
aaa benim başım da dönmedi ben daha gelmedi o günler herhalde diyordum:))))) meğer geçmiş miiii:52::52::52:
ayyy benim o korkum hiç geçmedi. hep aklımda, eşim ayağını sallasa içim cız ediyor :((( hep deprem zannediyorum. nasıl yeneceğimi de bilmiyorum.
sen daha önce yendin de şimdi mi çıktı?

oyyyy kuzum geçmiş olsun.
korkulacak bir şey yok canım. hemen iyileşecek kuzucuk bol bol emzir.

maalesef çok acı bir durum canım. Allah sabır versin ailelere gerçekten. bizi bile nasıl yanıyoruz, onları düşünemiyorum.
biz de elimizden geldiğince koruyacağız çocuklarımızı. Allah herkes korusun tüm kötülüklerden inşallah.

oo çok iyi yükseliş. bence bu kez oldu canım.

nerede takıldın? yaptığın aşamaları anlat takıldığın yerde yardımcı olalım.

evet canım sağ ol:) darısı başına.

canım geçmiş olsun.
inşallah bebektir de sonlanır acı çekmeden bu iş:(

çok iyi kese boyu gözün aydın:)

anammmm herkesi ishal yapmış kadın:53::53: ay ne laf anlamaz bu kadın ya çok kinlendim bu kadına cute seni düşünemiyorum canım.

hayırlı olsun canım. ne kadar pahalıymış aşıla hiç bilgim yoktu fiyatlar konusunda.
ayyy aklına böyle şeyler getirme lütfen. böyle şeyler olsaydı çıkardı bir yerlerden mutlaka duyardık:)

ya canım ben pkoluyum ve kendiğimden adet olamadığım için adet döngü kısmını boş bırakyrm .o yüzden mi olmuyo tablom:(ne yazabilrm ki oraya:43.adet ble olamyrm:43:

canım cok sevindim hayırlı olsun Allah gönlüne göre verdi :16:

Kizlar bn cok kotuyum.18 haftalik hamileyim.bgn doktoruma gittim.ense kalinligi 8 mm mis.turner hstaligi olabilirmis.cok korkuyorum.18 hftalikken ense kalinligi kac olmasi gerekiyor.ne olur birsey diyin :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah dediğin gibi bişey yoktur bazen dr. larda yanılabiliyor baska bi dr. a daha görün bence bebegin kız mıydı ?

ya canım hani adet döngüsünü soran kısma bişey yazmıyorum o yüzden olablr mi???e çünkü ben pkoluyum ve kendiliğimden adet olamayrm:(ne yazacam ki:43:

canım ortalama bı deger gırebılırsın buyuk ıhtımal o yuzden olmuyordur

Son düzenleme:

canım inşallah dediğin gibi bişey yoktur bazen dr. larda yanılabiliyor baska bi dr. a daha görün bence bebegin kız mıydı ?

Evet cnm kiz :(

uyku hallerin başlamıs sanırım hazır fırsatın varken en iyisi bol bol uyu keyfine bak :52:

bılmıyorum kı canım yaa bence yumurtalar hala catlamadı ve kiste dönüşecek bu dr. benım basıma iş açacak sonra gidince ben de onu bı guzel benzeticem :47: iğneyı gereklı gormuyor hanfendı sankı cok kolay hamile kalabiliyorum da :31:
tablomda aynı görüldüğü gibi http://www.fertilityfriend.com/home/495982 iyi ki ateş ölçmüşüm yoksa catladı dıye kendımı kandıracagım :37:

Kizlar bn cok kotuyum.18 haftalik hamileyim.bgn doktoruma gittim.ense kalinligi 8 mm mis.turner hstaligi olabilirmis.cok korkuyorum.18 hftalikken ense kalinligi kac olmasi gerekiyor.ne olur birsey diyin :((

Turner sendromu ön tanısı muayene bulgularının yanı sıra bazı hormonal testler ile konabilir. Ancak kesin tanı için kromozom analizi yapılır. Alınan kan örneği ile hücre kültürleri hazırlanır. Kromozomlar incelenerek karyotipleme yapılırarak tehşis konur. ALINTIDIR.
3mm den fazla olmamalıymış.
bence farklı bir doktora daha gidip kapsamlı testler yaptır. riskli gebelik uzmanları var özellikle araştırıp bulabilirsin yaşadığın yerde var mı diye.
ya canım hani adet döngüsünü soran kısma bişey yazmıyorum o yüzden olablr mi???e çünkü ben pkoluyum ve kendiliğimden adet olamayrm:(ne yazacam ki:43:
ya bu konuda bilgim yok sen başlamak için ilaçla kaç günde bir adet oluyorsan onu yaz bence ama pkolu arkadaşlarımız vardı onlar daha sağlıklı bilgiler verir.

uyku hallerin başlamıs sanırım hazır fırsatın varken en iyisi bol bol uyu keyfine bak :52:

bılmıyorum kı canım yaa bence yumurtalar hala catlamadı ve kiste dönüşecek bu dr. benım basıma iş açacak sonra gidince ben de onu bı guzel benzeticem :47: iğneyı gereklı gormuyor hanfendı sankı cok kolay hamile kalabiliyorum da :31:
tablomda aynı görüldüğü gibi http://www.fertilityfriend.com/home/495982 iyi ki ateş ölçmüşüm yoksa catladı dıye kendımı kandıracagım :37:
baktım canım tablona. ateşinin sabitliği bozulmuş bence yumurtan çatladı çatlayacak.
iki üç güne belli eder kendini.

bacım zamanını bilmiyorum ne zaman başlanıyor. ama hamile kalana kadar hergün demişti sanki. btç ben de yemiştim, midemi haşat etmişti :25:
iyiyiz canım, bebiş bu ara çok üzmüyor maşallah :1:

canım benim keşke öteki doktor da betan bu kadar artana kadar vajinal bakaydı da ona göre bir an önce tedaviye başlayaydı, ama olan oldu, inşallah bu kürtaj materyali bebektir ve betan düşmeye başlar da, inşallah dış gebelik tedavisine gerek kalmaz. Rabbim yardımcın olsun :54:

Aminn canım inşallah

cutemmm delikanlı 1 haftalık oldu bile heeee :52: maşallah ona :nazar: sen nasılsın? ağrın sızın var mı?
Canım benim allahım en kısa zamanda sizden nasip edecek inşallah
cok iyi anlıyorum seni kıskanmak değil yasadıgımız kesinlikle kımse yanlıs anlamasın
ama o burukluk var ya o burukluk ... cok zor gercekten
ben bu ay kolemen kullandım hayıt kullandım eşim çakşır kullandı ama benım ki benden kaynaklı ateşim bile yukselmedı
4 yumurtan var cok sanslısın dedi dr. hayırlı olsun sımdıden dedı o bile umutlandırıyor ınsanı :5: ama yok yok yumurtalarda buhar oldu uçuverdi
sımdı meryem suresı okuyorum tek umıdım Allah baska bıseyden umıt beklemıyorum
ben de su an tüp bebege 8 binlira verecek gucum yok maalesef ev kredısı var zaten... aşılamayla normal gebelıgın sansı aynıymıs canım bence bol bol dua etmekten baska yapacagımız pek fazla bısey yok :ssz:

Hayırlı olsun canım

Daha da iyi olursun inşallah :34: Hadi ya epiduralin yeri hala acıyor demek :(
olsun cnm. boyle bir melege sahip olabilmek icin her aciya her fedakarliga deger ;))
Allahim.tummm topikcanlarima nasip.etsin.

superrrr. gel de ruzgari gor o zaman ;)

gecmis olsun. bir fikrim yok. umarim sorun cikmaz.
ben sadece 11-14 haftalar arasi olculdugunu biliyrm. maksimum.3 olmali diye

catlamamis guzelim. aa yarina catlamis olabilir.

Hayirlisi olsun canim.memurlar icin en ideal sehir.

Canım benim allahım en kısa zamanda sizden nasip edecek inşallah

Hayırlı olsun canım

olsun cnm. boyle bir melege sahip olabilmek icin her aciya her fedakarliga deger ;))
Allahim.tummm topikcanlarima nasip.etsin.

superrrr. gel de ruzgari gor o zaman ;)

gecmis olsun. bir fikrim yok. umarim sorun cikmaz.
ben sadece 11-14 haftalar arasi olculdugunu biliyrm. maksimum.3 olmali diye

catlamamis guzelim. aa yarina catlamis olabilir.

Hayirli olsun cnm güzel kimselerle karsilasirsiniz inş
Gitmisken cutenin KV yide bi samarlayiver be cnm ellerin dert gormesin:46:
Teşekkür ederim kızçelerimm,inşallah hayırlı olur,uğur getirir Ankara:nazar:
Heyecanlıyım..Yeni bir şehir,yeni bir çevre,belki de yeni bir iş olanağı.. En önemlisi de mucizeme kavuşmam için bir vesile olsun burası inşalllahh:nazar:
Cuteemm tayin yerini duyunca ilk aklıma gelen Rüzgar oldu biliyo musunn.Görmeliyiimm böcüğümüüüü:16::16:
Miissyy kızz valla doğru diyonn,çarşıda pazarda bi sıkıştırıp ağız burun dalayım ben o kaynanaya :52:
Dgrpnr seni alıntılamadım,epey uzunduu kuzum:1: Çok sağoll,umarım uğurlu gelir:nazar:

Nehaber kızlar annisimle oturuyorum.bugün bende kalacak.ayy köy tv.de koyun doğurdu kuzusu peşinde geziyor eemmek için.çok şirin ya

Son düzenleme:
Kızlar telden resim falan nasıl ekleniyor.bilgi verirseniz sevinirim.buarada sabahı iple çekiyorum test yapıcam tekrar umarım koyulasmistir biraz

Kızlar telden resim falan nasıl ekleniyor.bilgi verirseniz sevinirim.buarada sabahı iple çekiyorum test yapıcam tekrar umarım koyulasmistir biraz

Ya aslında msj bölümünde eklenti ekle den yapuliyo ama geçenlerdebende ddenedim hata verdi habire

ya ben bu tabloyu bi türlü yapamadım ve ateşimden de bişey anlamadım:26:
36.0
36.1
36.0
36.1
36.0
36.1
belki inanmıyacaksınız ama inanın ki ateşim resmen bu şekilde nöbetleşe rakam veriyo:43:bu ne demk ya:43:

Teşekkür ederim kızçelerimm,inşallah hayırlı olur,uğur getirir Ankara:nazar:
Heyecanlıyım..Yeni bir şehir,yeni bir çevre,belki de yeni bir iş olanağı.. En önemlisi de mucizeme kavuşmam için bir vesile olsun burası inşalllahh:nazar:
Cuteemm tayin yerini duyunca ilk aklıma gelen Rüzgar oldu biliyo musunn.Görmeliyiimm böcüğümüüüü:16::16:
Miissyy kızz valla doğru diyonn,çarşıda pazarda bi sıkıştırıp ağız burun dalayım ben o kaynanaya :52:
Dgrpnr seni alıntılamadım,epey uzunduu kuzum:1: Çok sağoll,umarım uğurlu gelir:nazar:

Hayirli olsun esin askeri personelmi.bizde ankaradayiz.ben ankaraya alisamadim hala:-( kucuk sehirlerde yasadigim icin hep.

ya ben bu tabloyu bi türlü yapamadım ve ateşimden de bişey anlamadım:26:
36.0
36.1
36.0
36.1
36.0
36.1
belki inanmıyacaksınız ama inanın ki ateşim resmen bu şekilde nöbetleşe rakam veriyo:43:bu ne demk ya:43:

Canim pkolusun sanirim benim tablomda buna yakin.pkodan sanirim.bende ilacsiz adet olamiyorum

Hayirli olsun esin askeri personelmi.bizde ankaradayiz.ben ankaraya alisamadim hala:-( kucuk sehirlerde yasadigim icin hep.

Yok canım asker değil,polis..Benim de ilk deneyimim olacak.Büyükşehir özlemi var bende de :34:
hayırlı olsun canım bebişine bi adim daha yaklaştın vesilrn olsun ins.
Ağzın bal yesin kuzumm,inşallaahhhh:nazar::nazar::16::16:

Back
X