Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar yeni agriyla tanismis olduummmm:52: kuyruk sokumu.....
Gerci hep uzandigim icin agrisi olmuyo beni rahatsiz etmiyo sadece wc ye kalkarken yerime uzanirken fark ettim ve oturmak mumkunsuzzz:1: vatana millete hayirli olsun dedim:27::27::27:
Anca yan oturmak gerekiyoomus ayy cok komik oluyorum:1::1::1::1:

Bu arada sbh tartildim 66olmusum.tam 6kilo bugun 29hftaya girdim..nerdeyse 10hftam kaldi 15kiloyu gecmez degilmi???
Bana gore az kilo almisim (cok bekliyordum da normalde kilo sorunu yasiyordum zaten:37:)
Ama aynada kendime bakinca 70li 80li kilolarda gibi gozukuyorum her yerim genislemisssss..aynada bakinca 15 kilo falan almisa benziyorum ama 6kilo simdilik..anlasilan kemikler geriliyor gevsiyor kuyruk sokumu da ondan herhaldeee

canım kendine değil de bebeğe yararlı gidalar almaya bak.
misal ben makarna ve pirinç pilavı ayda iki kez anca yiyorum.
hep bulgur pilavı bol yeil mercimek koyuyorum içine.
haftada en az 1 kez balık yiyorum.
haftada 1 kez mantar yiyorum kesin.
iki kez kırmızı et ya da tavuk.
keçi yoğurdu yiyorum.
sabahları kefir içiyorum.
öğlenleri kötü besleniyorum çünkü okulda yemek yok. biz de sırayla kendimiz getiriyoruz. bazen hamur işi oluyor. yemek zorunda kalıyorum ama öğlen yediğim için kiloya dönmedi hiç
tuzu çok azalttım ve hep iyotlu tuz tüketiyorum.
meyveyi cutenin dediği gibi günde bi elma bi muz ya da bi elma 5-6 erik şeklinde.
sütlü tatlı mutlaka yiyorum her gün.
dediğin gibi çok yiyemiyorum ben ama yararlı gıdalar tüketmeye çalışıyorum.
karbonhidrat azalt proteini çoğalt çok kilo almazsın kuzum.

cadı kız:27::27::27::27::27::27::27:
eylül bize müfettiş geliyor. her bir şeyim tamam sadece görüşme kayıtlarımı son 2 aydır temize geçememiştim. onları tamamlamaya çalışıyorum.
Canım süper bilgiler, ben pilav makarna sevmem, bulgur pilavı severim onu da tereyağlı:27: ( yağı azaltmam lazım) sebzeli severim zaten mercimekliye bayılırım, mercimeğin her şekil yemeğine bayılırım:)

Balığı alabalık yiyebiliyorum sadece olur değil mi? Onu da fırında yaparım asla kızartmam hiç kızartmadım balık:1:

Mantara bayılırım sayemde eşimle oğlumda sevdi omlet yapıyorum mantarlı

Et tavuk inşallah tiksinmem haftada iki yeterse süper her gün yemek gerekir sanıyordum:) yemekleri kıymalı yapsam her gün mesela olur değil mi hem oğlum içinde gerekli malum:)

Keçi yoğurdunu nerden buluyorsun, bizde ev yoğurdu yapan yerden alıyoruz haftada bir ama inek yoğurdu

Kefir kokmuyor mu bir kere almıştık içememiştim

Hamur işi kilit nokta:) yiyorsun yani ama öğlen diyorsun mesela ölçün ne işt bir dili mi doyana kadar mı?

Meyve sabah kalkar kalkmaz bir elma zaten yiyorum onu yarım yerim, diğer meyvelerden de yarım yerim olur sanırım yarısını oğlumla paylaşırım:)

Sütlü tatlı süpermiş:) çok tatlı istiyor canım oğlumda ağzıma sürememiştim, her gün yiyorum diyorsun iyiymiş:)

Şimdi diyeceksin sanki ilk kez hamile kaldı bu kadın:1: oğlumda demiştim canım yemek yapamıyordum tiksindiğim için o yüzden hiç sağlıklı beslenemedim, bu sefer tiksinsemde kv den rica ederim yapar veririm malzemeyi ,o yüzden şanslıyım bu sefer, birde liste yapayım ben buzdolabı üstüne asayım kolaylık olsun:)

İşlerinde kolay gelsin canım:54:

Gerci hep uzandigim icin agrisi olmuyo beni rahatsiz etmiyo sadece wc ye kalkarken yerime uzanirken fark ettim ve oturmak mumkunsuzzz:1: vatana millete hayirli olsun dedim:27::27::27:

Bu arada sbh tartildim 66olmusum.tam 6kilo bugun 29hftaya girdim..nerdeyse 10hftam kaldi 15kiloyu gecmez degilmi???
Bana gore az kilo almisim (cok bekliyordum da normalde kilo sorunu yasiyordum zaten:37:)
Ama aynada kendime bakinca 70li 80li kilolarda gibi gozukuyorum her yerim genislemisssss..aynada bakinca 15 kilo falan almisa benziyorum ama 6kilo simdilik..anlasilan kemikler geriliyor gevsiyor kuyruk sokumu da ondan herhaldeee
ayy açılır tabi kemikler kuzum. vatana millete hayırlı olsun:)))
Canım süper bilgiler, ben pilav makarna sevmem, bulgur pilavı severim onu da tereyağlı:27: ( yağı azaltmam lazım) sebzeli severim zaten mercimekliye bayılırım, mercimeğin her şekil yemeğine bayılırım:)

Balığı alabalık yiyebiliyorum sadece olur değil mi? Onu da fırında yaparım asla kızartmam hiç kızartmadım balık:1:

Mantara bayılırım sayemde eşimle oğlumda sevdi omlet yapıyorum mantarlı

Et tavuk inşallah tiksinmem haftada iki yeterse süper her gün yemek gerekir sanıyordum:) yemekleri kıymalı yapsam her gün mesela olur değil mi hem oğlum içinde gerekli malum:)

Keçi yoğurdunu nerden buluyorsun, bizde ev yoğurdu yapan yerden alıyoruz haftada bir ama inek yoğurdu

Kefir kokmuyor mu bir kere almıştık içememiştim

Hamur işi kilit nokta:) yiyorsun yani ama öğlen diyorsun mesela ölçün ne işt bir dili mi doyana kadar mı?

Meyve sabah kalkar kalkmaz bir elma zaten yiyorum onu yarım yerim, diğer meyvelerden de yarım yerim olur sanırım yarısını oğlumla paylaşırım:)

Sütlü tatlı süpermiş:) çok tatlı istiyor canım oğlumda ağzıma sürememiştim, her gün yiyorum diyorsun iyiymiş:)

Şimdi diyeceksin sanki ilk kez hamile kaldı bu kadın:1: oğlumda demiştim canım yemek yapamıyordum tiksindiğim için o yüzden hiç sağlıklı beslenemedim, bu sefer tiksinsemde kv den rica ederim yapar veririm malzemeyi ,o yüzden şanslıyım bu sefer, birde liste yapayım ben buzdolabı üstüne asayım kolaylık olsun:)

İşlerinde kolay gelsin canım:54:

canım hamur işini çok fazla değil de bir parça yiyorum. ama bazen seçeneksizsem mecbur doyana dek yediğim oluyor çünkü aç kalırım okulda.
alabalık olur elbette neden olmasın. ben de fırında yapıyorum balığı iyice tüzlayıp üzerine yağ gezidirip iki üç damla bol soğan ve limon halka halka doğra kokusu hiç olmaz mis gibi olur.
canım be her gün et yiyemem münkün değil normalde en az bir öğün et lazım. ama ben etten alacağım protetini yoğurttan yumurtadan mercimekten bulgurdan çıkarmaya çalışıyorum aksi halde kusarım. ama sen yiyebildiğin kadar et ye asla zararı olmaz canım.
keçi sütünü eşim veteriner hek olduğu için dağdan getiriyor 2 aydır. sütünü içemem asla ama yoğurdunu çok seviyorum. çok proteinli ve kalsiyumlu.
en kötü marketten sütünü al canım inek sütünün 5 katı fazlası değerler var içinde.
kefir a 101 de satılıyor bir tek burda. sabahları kahvaltıdan sonra 1 bardak içiyorum bağırsağım açılıyor ve de kalsiyum artı prebiyotik deposu. bizi hem bakterilerden ham de mantardan koruyor. bebeğe çok faydalıymış. dr içebilirsin dedi.
sütlü tatlı eksik etmem evimden sütlaçtı tavuk göğsüydü şekerlerini azalt yalnız.
sabahları tahin içiyorum malum mide için o da müthiş bir protein deposu.
keçiboynuzu pekmezim kayısım cevizim mutlaka var.
çok yorucu gibi ama hepsini her gün yapınca alışıyor insan.
misal elma saatim geldi elmamı yiyeyim:)

ayy açılır tabi kemikler kuzum. vatana millete hayırlı olsun:)))

canım hamur işini çok fazla değil de bir parça yiyorum. ama bazen seçeneksizsem mecbur doyana dek yediğim oluyor çünkü aç kalırım okulda.
alabalık olur elbette neden olmasın. ben de fırında yapıyorum balığı iyice tüzlayıp üzerine yağ gezidirip iki üç damla bol soğan ve limon halka halka doğra kokusu hiç olmaz mis gibi olur.
canım be her gün et yiyemem münkün değil normalde en az bir öğün et lazım. ama ben etten alacağım protetini yoğurttan yumurtadan mercimekten bulgurdan çıkarmaya çalışıyorum aksi halde kusarım. ama sen yiyebildiğin kadar et ye asla zararı olmaz canım.
keçi sütünü eşim veteriner hek olduğu için dağdan getiriyor 2 aydır. sütünü içemem asla ama yoğurdunu çok seviyorum. çok proteinli ve kalsiyumlu.
en kötü marketten sütünü al canım inek sütünün 5 katı fazlası değerler var içinde.
kefir a 101 de satılıyor bir tek burda. sabahları kahvaltıdan sonra 1 bardak içiyorum bağırsağım açılıyor ve de kalsiyum artı prebiyotik deposu. bizi hem bakterilerden ham de mantardan koruyor. bebeğe çok faydalıymış. dr içebilirsin dedi.
sütlü tatlı eksik etmem evimden sütlaçtı tavuk göğsüydü şekerlerini azalt yalnız.
sabahları tahin içiyorum malum mide için o da müthiş bir protein deposu.
keçiboynuzu pekmezim kayısım cevizim mutlaka var.
çok yorucu gibi ama hepsini her gün yapınca alışıyor insan.
misal elma saatim geldi elmamı yiyeyim:)

tamam canım sağol bilgiler için hemen beslenme listesi yapıyorum:) yürüyüşde eklenirse tamamdır, keçi sütü uht olur mu ki uht li sütlerin faydası yok deniyor ya eğer olursa hemen alıyorum sütü keçi sütü içerim, kefiride aldım gitti:)

Canım yeni ağrın çabuk geçsin:) senin kiloda ne var ki daha benim şimdiki kiloma ulaşmamışsın:))) en son fotonu eklediğinde gayet fit görünüyordun:34:

Ben kalkmak zorundayım hemen evi süpürüp hazırlanayım ablama gidicem inşallah, öpüyorum sizleri güzeller:16:

tamam canım sağol bilgiler için hemen beslenme listesi yapıyorum:) yürüyüşde eklenirse tamamdır, keçi sütü uht olur mu ki uht li sütlerin faydası yok deniyor ya eğer olursa hemen alıyorum sütü keçi sütü içerim, kefiride aldım gitti:)

canım başka bulamazsın orda zaten sen.
olsun uht olsun içinde prebiyotik olmaz ama kalsiyom protein bolca olur.
önerdiğim kefir dışında kendin mayalayabilirsen harika.
ama benim burda bulma şansım yok. önerdiğim marka %100 doğal canım.

canım başka bulamazsın orda zaten sen.
olsun uht olsun içinde prebiyotik olmaz ama kalsiyom protein bolca olur.
önerdiğim kefir dışında kendin mayalayabilirsen harika.
ama benim burda bulma şansım yok. önerdiğim marka %100 doğal canım.
Canım aslında kendim mayalayabilirm tv de izledim geçen gün aktarlarda oluyormuş mayası

Kolay gelsin canım sana ben kaçtım yordum seni:54:

Kızlar birde sizin fikrinizi alayım, ben hamileliğimi kimseye söylemedim ya 12. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyordum, ama dün kv nin akşama misafirledi vardı bende gittim yardım edeyim diye iş yaptırmadılar ama ben fırsat buldukça bulaşık falan yıkadım elti hanımda orda kös kös oturdu o hamile ya!! Benimkini bilmiyorlar haliyle, haftaya bebeğimi inşallah görürsem söylüyüm mü ne dersiniz, bu eltinin böyle gerim gerim gerinip oturmasına ifrit oluyorum,işten kaçtığımdan değil ki zaten yaptırmazlar ama onlar koştururken bende duramam bana o kadar faydaları varken, ne dersiniz söylüyüm mü?

hadi gozun aydin cnm gitmis kilolar...darisi bizler icin artik...4kilo da kirkin cikmadan gider bak..oglusunu kokla yerimize de cnm mis kokulumuuu..:16:
insallah dk.dan gulen yuzle gelirsiniz sen de toparliyorsun kendini guclusun tabiki toparliycaksin kimseye ihtiyacin kalmadan bakicaksin minik elemanaaa...

kizlar ben de pkoluyum..Ilacsiz adet olmuyordum yani 3 4ay falan suruyordu olunca da cok az oluyordu..tedaviye 1yil devam ettim ama baska sorunlarimdan dolayi uzun oldu..folikul buyutme tedavisinin 2ci ayinda geldi minisim sukurler olsun..dediyim o ki pko derken herkes ah vah ediyo..evet pkoyla dogal zor oluyo sayili kiside kendiliyinden oluyo ancak tedaviyle cok kisa surede hamile kaliniyo..bunun icin sikmayin caninizi...kendi adima diyorum 2ay iyne oldum 1ci ay tez catladi yumyum..2ci ay saglikliydi ve sukur geldi darisi sizlere kizlar.lutfen uzmeyin kendiniziii dogal olan da cok var ama acele istiyorsaniz hemen bebis istiyorsaniz tedaviyle en kisa zamanda kavusursunuz Insallahhh

Gozun aydin canim.guzel olmus rahatlarsin artik gobis buyutursunnn rht rht:16:

Gozun aydin cnm:16: daha da koyulasir cnm
aminn canım inşallah dahada koyulaşır,pazar günü tekrar yapıcam allah izin verirse
canım kendine değil de bebeğe yararlı gidalar almaya bak.
misal ben makarna ve pirinç pilavı ayda iki kez anca yiyorum.
hep bulgur pilavı bol yeil mercimek koyuyorum içine.
haftada en az 1 kez balık yiyorum.
haftada 1 kez mantar yiyorum kesin.
iki kez kırmızı et ya da tavuk.
keçi yoğurdu yiyorum.
sabahları kefir içiyorum.
öğlenleri kötü besleniyorum çünkü okulda yemek yok. biz de sırayla kendimiz getiriyoruz. bazen hamur işi oluyor. yemek zorunda kalıyorum ama öğlen yediğim için kiloya dönmedi hiç
tuzu çok azalttım ve hep iyotlu tuz tüketiyorum.
meyveyi cutenin dediği gibi günde bi elma bi muz ya da bi elma 5-6 erik şeklinde.
sütlü tatlı mutlaka yiyorum her gün.
dediğin gibi çok yiyemiyorum ben ama yararlı gıdalar tüketmeye çalışıyorum.
karbonhidrat azalt proteini çoğalt çok kilo almazsın kuzum.

cadı kız:27::27::27::27::27::27::27:
eylül bize müfettiş geliyor. her bir şeyim tamam sadece görüşme kayıtlarımı son 2 aydır temize geçememiştim. onları tamamlamaya çalışıyorum.
bende hayırlısıyla önümdeki 10 günü bi atlatsaydım belki kesemde görünür 26 sında sonra eyer dr.um bi sakınca görmezse bende yürüyüşe başlarım allahın izniyle
tamam canm çalışayım 1bir iki gün daha...
benım bu kızın hep en olamdık zamanda huysuzluğu tutar zaten:9::9::9:
yakalamışın kızz yumyumu,çatlamış sonunda hadi hayırlı olsun
Kızlar birde sizin fikrinizi alayım, ben hamileliğimi kimseye söylemedim ya 12. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyordum, ama dün kv nin akşama misafirledi vardı bende gittim yardım edeyim diye iş yaptırmadılar ama ben fırsat buldukça bulaşık falan yıkadım elti hanımda orda kös kös oturdu o hamile ya!! Benimkini bilmiyorlar haliyle, haftaya bebeğimi inşallah görürsem söylüyüm mü ne dersiniz, bu eltinin böyle gerim gerim gerinip oturmasına ifrit oluyorum,işten kaçtığımdan değil ki zaten yaptırmazlar ama onlar koştururken bende duramam bana o kadar faydaları varken, ne dersiniz söylüyüm mü?
şimdiyece neden söylemedinki canım,söyle tabii,eltinde amma cinse benziyor ne yani hamile olunca arada kalkıp iş görülmezmiymiş,

kızlar lütfen bakarmısınız sizde farkı görebilicekmisiniz nasıl sizce

Eklentiler

• $Resim 1577.webp
    $Resim 1577.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
galiba bu resim daha belirgin kızlar sagdaki test 2 gün öncesinin soldaki bugünün fark var dimi,hem diyeri 2 gündür bekliyordu bugünkini ise testi yaptıktan 10 dk.sonra çaktigim görüntü

Eklentiler

• $Resim 1578.webp
    $Resim 1578.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Soldakinde sanki bisiler var dicektim 2.resmi gordum tebrikler

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

teşekkür ederim canım evet var salı günü kanım 11.43 çıktı sat 20 nisandı,testin biri çarşambaya biride bugüne ait,kana gitmektense bu testleri yapıp aradaki farkı gözlemlemeye çalışıyorum,allahtan bişey olmazsa 26 mayısta gidicem dr.a

Cutecimm gozunaydin ruzgarini saglikla kucagina almissin gule gule Allah anali babali buyutsunn insalllah sanada gecmis olsun cnm ..
cnm. kusuruma bakma. tam okuyamiyrm yazilanlari. ya ruzgar agliyr ya misafir geliyr. sonra ben kime ne yazacaktim unutuyorum.
esine gecmis olsun cnm.
sen nasilsin bakalim? mide bulantilarin baslamis ;)) aman diyim meyveye sarma. bak sonra cokkk kilo alirsin ;)

Ohoo sukret anacim sen daha yenimi tanistin ben ya klasik 2 aydir kivraniyorum ne oturabiliyom ne kalkabiliyom arkadasin yanina gittim gecen tam oturucam ayyy dedim suratim kaydi acidan noldu basurunmu var diyo dedim nerdeyse evet :60::60:
Sanada geçmişolsun cnm ggeç baslamis hafifler inşzamanla
Hehhee ifrit olmuş eflal dusunemiyom :1::1::1:
Bebeği görünce al ultrason kagidini "ayyy çokfena hhamileyim yerinden kalkamiyom kiii" de sok gözüne :60::60::60::60:

Yok canım asker değil,polis..Benim de ilk deneyimim olacak.Büyükşehir özlemi var bende de :34:

Ağzın bal yesin kuzumm,inşallaahhhh:nazar::nazar::16::16:

Anladim kuzum hayirlisi olsun.ben is yogunlugundan belkide zorlaniyorum.onceden daha kucuk ildeydim daha rahattim.2ay oldu geleli
Bide bende ankarada doktor arayisindayim bizde daha 3 yil burdayiz.bulursan banada haber edermisin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X