Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminn canım inşallah dahada koyulaşır,pazar günü tekrar yapıcam allah izin verirse

bende hayırlısıyla önümdeki 10 günü bi atlatsaydım belki kesemde görünür 26 sında sonra eyer dr.um bi sakınca görmezse bende yürüyüşe başlarım allahın izniyle

yakalamışın kızz yumyumu,çatlamış sonunda hadi hayırlı olsun

şimdiyece neden söylemedinki canım,söyle tabii,eltinde amma cinse benziyor ne yani hamile olunca arada kalkıp iş görülmezmiymiş,
Canım bundan öncekini sağolsun kp herkese söylemişti düşük olunca zor oluyor kimse soru sormasın diye kv önceden uyarmıştı sülaleyi, hem de ne cins:47:
kızlar lütfen bakarmısınız sizde farkı görebilicekmisiniz nasıl sizce
fark var canım
Canimm hayirlii olsunn melegin gelmiss cok sukurr insallah sagliklaa kucagina alirsin cok sevindim
çok sağol canım amin
Ohoo sukret anacim sen daha yenimi tanistin ben ya klasik 2 aydir kivraniyorum ne oturabiliyom ne kalkabiliyom arkadasin yanina gittim gecen tam oturucam ayyy dedim suratim kaydi acidan noldu basurunmu var diyo dedim nerdeyse evet :60::60:
Sanada geçmişolsun cnm ggeç baslamis hafifler inşzamanla

Hehhee ifrit olmuş eflal dusunemiyom :1::1::1:
Bebeği görünce al ultrason kagidini "ayyy çokfena hhamileyim yerinden kalkamiyom kiii" de sok gözüne :60::60::60::60:
ay sorma hem de ne ifrit olma:52::52: batıyor batıyor gözüme batıyor:1: ay kız güldürdün beni çok fena hamileyim:60:
canım dualarımdasın..allahım şifa versın ıns ...

canım verılmıs sadakanız varmıs...allah korumus...gecmiş olsun canım...

canım hakkınızda hayırlısı buymus demek ..umarım sonucların guzel gelır...

canım inş bebegın görüklür ve için rahat eder kuzuna kavusursun...

gözünüzaydın olsun canım..yenı sehır umarım ıyı gelır sıze...

cuteee ooo:nazar::nazar::nazar::nazar: ne guzel gıtmıs kılolar...hadı guzel haberlerle gelınde sevınelım bızde..

canım bence soyle cıfte mutluluk olsun...zaten allah korusun olacagı varsa soylesende soylemesen de olur...bilsinler kı ona gore davransınlar bence sen bılırsın tabı..

aaaayyyyy masalllah hayırlı olsun canım:46::46::46::46::46::46::46:
eşimlede konuşup karar vereyim önce size sordum:1:
anım bu hastalık kız bebeklerde oluyor o yuzden sormustum bence baska bı dr. a daha gorun tek dr. la kalma
c

evet canım bugun yukseldı yarın da yuksek gıderse sanırım catladı dıyebılırım kesin

oy maşallah canım harıkaaa :nazar: günden güne daha da gider ama sakın süt olsun dıye cok tatlı yeme canım ben de dogumdan cıktıgım da 14 kılo bırden vermıstım ama sonradan cok yedırdıler annemler tekrardan kılo almıstım ve sonrası daha zor oldu vermesı

canım bence keseyi görünce söyle tabi yine de sen bilirsin :16:

evet canım koyulasmıs solda ki daha koyu :nazar:
tamam canım bakıcam:)
çok sinirliyim bütün cevaplarım silindi:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ayyy ne yazmıştın:52:
hmm o zaman kaldır sen onu her sabah:52::52:
ben elmayı okulda yiyiyorum. çok güzel yatıştırıyor hakikaten mideyi:)
yaa geçmedi demek tühhhh...
bu korku hiç gitmeyecek sanırım bende o şehirde de değilim çok zor depremi yaşamak. Allah beterinden korusun.

maaşallah:) oyyyy yesinler o kualayııııııı:))))
sen yine yaz bize notlar;) doğum sonrası beslenme öneriler;)

hayırlı uğurlu olsun :)
iyi gidiyor kilo dikkat edersen fazla almazsın canım.

bence söyle görürsen artık.

koyulaşıyor:)

evet yükselmiş hadi hayırlısı:)
tamam canım fikirleriniz önemli söyleme ihtimalim yükseldi:1:
Canın sağolsun canım sinirlenme.
adetim iki gün geçtiğinde 4 haftalıkken 906 çıkmıştı daha da yaptırmadım
çatladı cok şükür boran ..allh razı olsun canım hayır olsun inş

koyulaşma var canım gözün aydın kat kat artsın ıns

geçmş olsun canımm.kılolarınız cok ıyı maşallah

afiyet olsun yarasın Nehir e :))))))))

amin eflalim inşşş

ayy hadi kolay gelsin offf cok sıkıcı onların gelmesi yaa

canım gece birden uyandı yataktan fırladım ne yazıkki kızın yanına gidince aklıma geldi tüh dedim ateş ölçecektim ama iş işten geçmiş oldu
:27:
:)) neyse canım olur canı sağolsun kuzunun:34:
Cok sancili ve yogun bir regli geciriyorum :( bian once bitsin artik belimden asagim tutmuyor.moralim cok bozuk kizlar ya sacimcok dokuluyor.varmi bi tavsiyesi olan.kafamda sac kalmicak boyle giderse.bugun oglen fatma girigin bi filmi vardi tvde.adi kuma.kadinin cocugu olmuyo kendine kuma ariyo.kor bi kadini aliyo kuma diye benimkide bana diyoki benim ki kor olmasin askim diyo.hem guldum hem sinir oldum :(( sac dokulmesi konusunda fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim canlarim.kendinize iyi bakin hepinize iyi gcler.
canım geçmiş olsun, saç dökülmesi için önce doktora git vitamin eksikliğinden oluyor, sonra da aktardan karışımlar oluyor bunun için alırsın, eşinede kızdım yalnız bunun şakası mı olur:19:
Eflalim hamileligini bence soylemelisin.o eltide hamilelik nasil yasaniyomus senden biraz ornek alsin.gicik elti :)) Borancim cizgin koyulasiyo neguzel.boyle takip etmen daha guzel bencede..gecmise baktim biraz hepiniz iyisiniz cok sukur.rabbim agzimizin tadini bozmasin insallah..
bak güzel taktik görsün öğrensin :1:
sekerler.birseyi daha test etmis oldum. bebeginiz karninizdayken akiskankigi nasilsa, doguncAda ayni oluyr..onun icin dikkatli olun. ornek veriyrm;

1)ruzgar saat 18:15 gibi oynardi cunku babbasinin gelis saatiydi. simdi de o saatte iyaniyr
2) gece 3 te kalkardim uyuyamazdim. yine 3 -3.5 gibinkalkiyruz. emmmesi uyumasi derken bu saatler oluy.
3) bem hep muzik dinler ve soylerdim. suan muzigi acayip seviyr ve duyunca hemen sakinlesiyr.

du kontroller vardi. bmikimizinde herseyinsuper sukur. isitme testi de yaptirsik. rutinmis. onda da sorun cikmadi.
maşallah canım sıkıntı çıkmamış, doğru canım aynen karnındaki gibi oluyorlar:)

Canim aynen oyle ama nasip bilemeyiz.canim yumurta catladiginda normal degerinden o.2 derece dusuyomus sonra yukselise geciyormus eger yukselis devam ederse bilki catlamis.sen takip et canim.bu ay deneme olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy olabilir mi gerçeketne canımsın:43: ya bu sabah da değerim 35.8 çıktı.dün ve bugün 35.8 çıktı.daha önce sürekli 36.0 veya 36.1 çıkrdı:26:dün gece ilişki programı yapamadık gece saat 3e kadar mutfaktaydım içliköfte yapıyordum.eşim beni bekle bekle uyumuştu:43:ya zaten bi haftasonum var o nu da boş buldular mı eltim görümcelerim kayın gelecekler bugün:37:kayın olacak beyefendi içli köfte istiyormuş:47:işin kötü yanı da yatıya kalacaklar ve ben yine ilişki yapamiyacam:47: ya eşimin dediği gibi her ay bi aksilik çkyo ya:43:

Son düzenleme:
cnm. dun dr kontrolde 40. gun gel. sipirali konusacagiz cunku seni korumaya almamiz sart. ondan sonra iliskiye izin verecegim dedi. neyse evde annemle konusuyrz annem gusul tutmuyr sipiralle dedi.ben de istemiyrm zaten taktirmayi ama dinen hukmunu bilmek istedim cnm.

Canım bundan öncekini sağolsun kp herkese söylemişti düşük olunca zor oluyor kimse soru sormasın diye kv önceden uyarmıştı sülaleyi, hem de ne cins:47:

fark var canım

çok sağol canım amin

ay sorma hem de ne ifrit olma:52::52: batıyor batıyor gözüme batıyor:1: ay kız güldürdün beni çok fena hamileyim:60:

eşimlede konuşup karar vereyim önce size sordum:1:

tamam canım bakıcam:)

ayyy ne yazmıştın:52:

tamam canım fikirleriniz önemli söyleme ihtimalim yükseldi:1:

adetim iki gün geçtiğinde 4 haftalıkken 906 çıkmıştı daha da yaptırmadım

:)) neyse canım olur canı sağolsun kuzunun:34:

canım geçmiş olsun, saç dökülmesi için önce doktora git vitamin eksikliğinden oluyor, sonra da aktardan karışımlar oluyor bunun için alırsın, eşinede kızdım yalnız bunun şakası mı olur:19:

bak güzel taktik görsün öğrensin :1:

maşallah canım sıkıntı çıkmamış, doğru canım aynen karnındaki gibi oluyorlar:)
inşallah bende güzel haberler alırım ,evet canım düşükten sonraki sorgular insanı yıpratır allahtan benim çevremdekiler bu konuda oldukça hassas davranmışlardı,rabbim bidaha yaşatmasın sana bana herkeze,
Günaydın guzel yureklilerim
:16::16:::16:16:
günaydınlarrr
cnm. dun dr kontrolde 40. gun gel. sipirali konusacagiz cunku seni korumaya almamiz sart. ondan sonra iliskiye izin verecegim dedi. neyse evde annemle konusuyrz annem gusul tutmuyr sipiralle dedi.ben de istemiyrm zaten taktirmayi ama dinen hukmunu bilmek istedim cnm.
ilk defa duydum böyle bir şeyi,bende 8 buçuk sene takılı kaldı,kimseden duymadım haa sormamıştımda ama dini vecibelerine oldukça düşkün ince eleyip sık dokuyan çok arkadaşım var onlarda spiral ile korunuyor,gusuül tutmamış olsaydı asla takınmazlardı benide uyarırlardı

çatladı cok şükür boran ..allh razı olsun canım hayır olsun inş

koyulaşma var canım gözün aydın kat kat artsın ıns

geçmş olsun canımm.kılolarınız cok ıyı maşallah

afiyet olsun yarasın Nehir e :))))))))

amin eflalim inşşş

ayy hadi kolay gelsin offf cok sıkıcı onların gelmesi yaa

canım gece birden uyandı yataktan fırladım ne yazıkki kızın yanına gidince aklıma geldi tüh dedim ateş ölçecektim ama iş işten geçmiş oldu
:27:
inşallah canım yaa,korkmuyor deyilim,hala kimseye hamileyim demedim,annem hariç
Eflalim hamileligini bence soylemelisin.o eltide hamilelik nasil yasaniyomus senden biraz ornek alsin.gicik elti :)) Borancim cizgin koyulasiyo neguzel.boyle takip etmen daha guzel bencede..gecmise baktim biraz hepiniz iyisiniz cok sukur.rabbim agzimizin tadini bozmasin insallah..
allah razı olsun darısı sana cümleye olsun hyırlı bi şekilde

sekerler.birseyi daha test etmis oldum. bebeginiz karninizdayken akiskankigi nasilsa, doguncAda ayni oluyr..onun icin dikkatli olun. ornek veriyrm;

1)ruzgar saat 18:15 gibi oynardi cunku babbasinin gelis saatiydi. simdi de o saatte iyaniyr
2) gece 3 te kalkardim uyuyamazdim. yine 3 -3.5 gibinkalkiyruz. emmmesi uyumasi derken bu saatler oluy.
3) bem hep muzik dinler ve soylerdim. suan muzigi acayip seviyr ve duyunca hemen sakinlesiyr.

du kontroller vardi. bmikimizinde herseyinsuper sukur. isitme testi de yaptirsik. rutinmis. onda da sorun cikmadi.
gözün aydın canımm,ikinizinde iyi olmasına sevindim,rabbim daim etsin

Icine zaten su gitmiyorki gusul sayilmasain...bence 2.yi dusunmuyorsan tAktir hormonal korunamayacaksin emzirdigin bi yakisikli pasa var erkek korunmayi sevmez malesef oyuzden iyice dusun kuzum sana ne uygunsa onu yap

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

günaydınnnn
cep telefonundan alıntı yapamıyordum evimde değildim yeni geldim mesajları okudum
ateş ölçmeye başladım yarın da ovulasyon testime başlıycam hakkımızda hayırlısı olsun
geçen ay 9-10. günler 36.1 girmişim ateşi bu ay 36.4 acaba geç mi çatlıycak :( ne zaman düşecek kasık ağrım bu ay erken başladı acaba çatladı bitti mi bilemedim çünkü ateşe dün başladım daha ilişki de olmadı umarım kaçmamıştır

gunaydin cnm. sana bi ara ozelden birsey soracagim kuzum.

canim oncelikle şunu açıklayayım spiralle gusul kabul oluyr yani spiralin caiz olmasina izin verilirken gusul e degil de spiralin aşılanmus yumrtnin rahme tutunmasini engelledigi ve bunun kurtaj sayildigi yonunde caiz olmadığı hakkında görüşler vardi ama son verilen fetvalarda bunun boyke olmadığı genelde asilamayi engelledigi görüşü yonunde caiz denilmis yani izin verilmiştir. Tüm korunma yöntemlerinde het iki tarafin sağlığı söz konusudur ve kadına saglik açısından sakincsi yoksa birdaha çocuk sahibi olnaya engel degilse ve ilerde dogacak çocuğun sağlığına zarari olmayacaksa korunma yontemleri caizdir.
bir de bizim mezhebimize (hanefiye) gore Afedersiniz azil kadinin rizasi varsa caizdir.bir de Efendimiz hadisi serifinde " kıyamet gunune kadar olan olacaktır (allah in takdir edeceğine engel olamazsınız )"buyuruyor.
umarim aciklayabilmisimdir cutem.

Yaahuuu ben depresyondayım sanırım,bu ne uyku bee :)) şimdi kalktım biliyo musunuz;) eşim çayı demlemiş.kahvaltiyida bi zahmet hazirlayim bari :))

Yaahuuu ben depresyondayım sanırım,bu ne uyku bee :)) şimdi kalktım biliyo musunuz;) eşim çayı demlemiş.kahvaltiyida bi zahmet hazirlayim bari :))

vaavv ne uykusu kuzum bu böyle:) ev toplamaya başladın mı?

canim oncelikle şunu açıklayayım spiralle gusul kabul oluyr yani spiralin caiz olmasina izin verilirken gusul e degil de spiralin aşılanmus yumrtnin rahme tutunmasini engelledigi ve bunun kurtaj sayildigi yonunde caiz olmadığı hakkında görüşler vardi ama son verilen fetvalarda bunun boyke olmadığı genelde asilamayi engelledigi görüşü yonunde caiz denilmis yani izin verilmiştir. Tüm korunma yöntemlerinde het iki tarafin sağlığı söz konusudur ve kadına saglik açısından sakincsi yoksa birdaha çocuk sahibi olnaya engel degilse ve ilerde dogacak çocuğun sağlığına zarari olmayacaksa korunma yontemleri caizdir.
bir de bizim mezhebimize (hanefiye) gore Afedersiniz azil kadinin rizasi varsa caizdir.bir de Efendimiz hadisi serifinde " kıyamet gunune kadar olan olacaktır (allah in takdir edeceğine engel olamazsınız )"buyuruyor.
umarim aciklayabilmisimdir cutem.

saol kuzum. super aciklamissin.
ama ben bunu sana ozelden yazacaktim. ruzgar bende akil birakmamis. aciga yazmisim. maglum topikte yasak dini konular (kk kurali). neyse olan olmus artik cnm.

Nasılsınız canım? Sen geldin ben kalkıyorum çok oturdum:)

saol kuzum. super aciklamissin.
ama ben bunu sana ozelden yazacaktim. ruzgar bende akil birakmamis. aciga yazmisim. maglum topikte yasak dini konular (kk kurali). neyse olan olmus artik cnm.

ne demek canim. ben de diyorm ozelden yaxcam dedi baktim özele yok avikran yazmışsın:):)
dini Konular niye yasak anlamadim ama neyse.
kısmette ne varsa o olur canim.

vaavv ne uykusu kuzum bu böyle:) ev toplamaya başladın mı?

Ben de anlamadımm,cozuttum iyice:ssz::ssz:
Henüz toplanmaya başlamadım kuzum,bu hafta içinde ilçe mi,merkez mi o belli olacak.Bi de ilişik kesme tarihini tam bilmiyoruz.Ben gene de bu hafta salondan başlıcam.Orası pek kullanılmıyo nasılsa.Koli ve gazete ayarlamam lazım öncelikle:ssz::ssz: Puuff gözümde büyüdü hee:ssz:

Canım hayırdır eşin kaza falan mı atlattı,tam anlayamadım yazılanlardan,kaçırmışım kusura bakma :53::53:

Rüzgar şehzadenin annesi Cute Sultaaannn,napıyosunuzzz,nasılsınızz:16::16: Kilolar gitmiş hee,helal sanaa:1: Rüyama girdiniz gene,Rüzgarı da seni de gördüm.Bizim tuttuğumuz ev çok yakınmış size,biz seninle araşıyoruz,buluşuyoruz.Yalnız yakalarımıza kırmızı karanfil takmışıızz,uyanınca gülmekten yarıldım:52::52: Rüzgar sarı bi tulum giymiş,yanakları pespembe,nasıl tatlıydı eşek:16:

Ben de anlamadımm,cozuttum iyice:ssz::ssz:
Henüz toplanmaya başlamadım kuzum,bu hafta içinde ilçe mi,merkez mi o belli olacak.Bi de ilişik kesme tarihini tam bilmiyoruz.Ben gene de bu hafta salondan başlıcam.Orası pek kullanılmıyo nasılsa.Koli ve gazete ayarlamam lazım öncelikle:ssz::ssz: Puuff gözümde büyüdü hee:ssz:
allah kolaylık versin canım zor valla ben de tasinmadim ama temizlik yapiyrm simdi de halılar yıkamadan geldi son olarak silip süpürüp onlari seriyorm ama bittim valla.bizim polis arkdslar var onlarin da hep tayinleri cikti gidecekler alısinca zor oluyr yaa.

hay maşallah amma da uyumussun yarasın Ayşegülüme:)

arkadaşlar bugün de ateşim 35.8 çıktı
bugün adetimin 18.günü ateşim sürekli
bigün 36.0
bigün 36.1
olarak hep bu iki sayıyla devam etti
ama son iki gündür yani dün ve bugün ise 35.8 çıkıyor:26:
bunun anlamı ne acaba?tablo yapamadım o yüzden günlük yazıp soruyorum:43:

Back
X