KUZUM BENIM uyukusuzkuktan demek emzirdin saniyorsun :) Ruzgar pasamiz iyiymis biraz yazilarina baktim sendede hemoroid olmus gecmis olsun kuzum
canim 19+4 bugun aslinda benim bebegimi uzun sure dinleme firsatim olmuyo otururken yururken oluyrsa fark edemedim bana bu sabah bi saat yatakta uzandim oyle kalp atar gibi cok az ama 5 sn kadar sonra gecti heyecanla oynamasini bekliyorum benim ilk gebeligim. senin 2. gebeligin hayirlib olsun Rabbim tamaina erdirsin
sagol canim daha hizli tekmelerini bekliyorum Eren imin :) benimde 2 haziranda randevum var bakalim ne diyecek detayli icin gun vermedi daha bana. nukra gobegin ciktimi benim var biraz belli oluyor zaten pantolonda hamile giyime gectim sikmasin diye 2 kilo lmisim bide
iyi eglenceler canim bu arada esine soyledin mi 21 ini mi bekliyorsun
kuzum sen evde dosya giriyorsun demi hala Allah kolaylik versin kuzun nasil az kaldi bulusmaya sosyal can bana 4 hafta cok uzun geliyo
sagol canim sukurler olsun sonunda hissettim bakalim bi daha ki hissetmem ne zaman olacak tekmelerini bekliyorum kuzumun bazen benim oglan akilli olacak ondan sakin yatiyo diyorum
sen nasilsin canim gebelik nasil gidiyor kimse bilmiyor demi daha yazduysan kacirdim cunku

pek giremedim
cok sukur canim hissetim sonunda darisi en kisa zamanda 2. kuzuna olsun bitanem
canim benimde esim 2 gun yok inan hic keyfim yok benim annemlerdeyim ama evimi ozluyorum
ruyan gercek olur insallah canim Rabbim mucizesini gonderir insallah sana
iyiyiz cnm sen nasilsin
mrb canim bebegin saglikla dogsun ne yemekler yapacaksin sen kuzuna esine ne sofraar hazirlayacaksin yat simdi sen canim az kaldi o gunlere
cnim her evde kavga olur ama olayin oncesini bilmiyrum yazdiysan giremedigim icin kacirdim bosanma kelimesi hos degil ne sen nede esin agziniza almaayin duzelir insaqlllah sakin olmaya calis canim