evet canım takip et mutlaka, kasılma önemli. cute un notlarına baktım da günde 7-8 defa olursa normal diyor.
ece kolay doğum yaptım deyince cesaret geldi bana heyecan falan yoktu çok isterdim ama yaklaştıkça panik atak ağır bastı. dediğin gibi hangisinde iyi olacaksak o olur inşallah.
hıçkırık ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş ama bitirdi beni yaaa

hele ders zamanına denk gelirse odaklanıp çocuklara konuyu anlatamıyorum. o kadar güçlü hıçkırıyor ki ben de sarsılıyorum

ay sabah kalkmak işkence gerçekten canım. allah kolaylık versin. dayanabildiğin kadar dayan bebişinle geçirirsin zamanını canım. ama çokk zorluyorsa da direnme ayrıl.
ben bu sene öğleci oldum. uykumu alıp gittiğim için okula o kadar zorlanmıyorum. sadece çok konuşmaktan nefesim kesiliyor. uzun süre derin nefes almakta zorlanıyorum ama idare ediyorum, doğum sonrası için yani...
evet canım, yapamayacağım bir şeyde kendimi zorlamam mantıksız olacak. inşallah hepimiz için hayırlı doğum olur canım sağ ol.
oyy kıyamam kuzuma, geçmiş olsun onaa, inşallah rahat geçirirsiniz bu günü canım.
hemşireler ve doktorlar maalesef hastalara fazla artist davranıyor. her şeyi ben bilirim havasındalar. karşılarını biraz bilgili araştırmacı insanlar çıkınca tersleyip susturuyorlar. çok sinir bozucu gerçekten. bir daha terslerse değiştirirsin canım, değişiklik yapılamıyor mu?
günaydın sana da hayırlı cumalar canım.