amin canım teşekkürler.Tabi bahsediyim ,yaklaşık 2.5 senelik evliyim pko ve triod hastasıyım.yaklaşık 1-1.5 sendir ateş ölçüyordum.3 kere klomen ve 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım ve maalesef olmadı.Yumurtlama tembelliğim vardı matofin kullandım bir süre,adet düzensizliğim yoktu ama yumurtlayamıyordum.Çok ağladım,burda bir doktora gittim, önce aşılama sonrada
tüp bebek önerdi,çünkü pko ve tiroidin başlı başına ayrı birer sorun oldgunu söyledi.Bir ay soğan kürü yaptım ve artık umudumu kesmiştim bir ay daha bekleyip aşılamaya gitmeyi düşünüyordum ki ramazanın ilk haftası hamile oldugumu öğrendim ama maalesef öğrendiğimizin ertesi gunu düşük yaptım,yani kimyasal gebelik geçirmiştim.Düşükten sonra sakinlemiştim ve oluruna bırakmıştım,olursa olur diyordum.4 temmuzda düşük yapmıştım,4 ağustos son adetim oldu

Eylül ayında izne çıkacaktık eğer olursa nasıl uzun yola cıkarım diye düşünürken.2 eylülde test yaptım ve negatifti,ohh kafam rahat ,rahat rahat gezerim diye düşündüm ve izne çıktık,ama benim adet gelmek bilmedi,düşükten sonra adetlerim mi bozuldu diye düşünürken,battan 6 gün sonra yani 10 eylülde test yaptım ve meleğim tekrar benimleydi

ve şuan 15. haftamıza girdik,meleğim rabbime emanet,inşallah hepimiz sağlıkla meleklerimize kavusuruz ve isteyen herkese rabbim nasip eder.Çok uzun oldu ama benim hikayem böyle .Evet herkes diyor ki kafandan çıkar bu çok kolay birşey değil bunu en iyi bilenlerden biri benim çünkü etrafımdakilerin daha nasılsın iyi misin demedn bebek yok mu,olmuyor mu istemiyor musun sorularından çok bunaldıgım için eve kapanıp komşularımla falan görüşmeyi kesmiştim.Kolay olmasada biraz işi oluruna bırakmak lazım