Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinir tepemde.
Kvgil sayesinde. Bosanalim diye ima bile ettim. Biktim artik. Mutsuzum ben bu kadingilden. Boyle gecmez hayat.

:KK48:kızlar iyi geceler. Herşey çok ani oldu, yazamadım size. Ben doğurdum .
13kasım perşembe akşamı rutin kontrolüm vardı. Nst pek hoş çıkmadı, acil yatışımıvyaptı doktor. Aynı Akşam 20:34'te acil sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür herşey çok güzel ve yolunda. İğnelerden kurtulamadım ama. 40ım çıkana kadar kullanıcam. Çok güzelduygular bunlar. Rabbim isteyen, bekleyen herkese tattırsın inşallah. Herşey çok ani oldu, şoktaydık, yazamadım size hiç, kusura bakmayın. Özledim hepinizi.

13kasım perşembe akşamı rutin kontrolüm vardı. Nst pek hoş çıkmadı, acil yatışımıvyaptı doktor. Aynı Akşam 20:34'te acil sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür herşey çok güzel ve yolunda. İğnelerden kurtulamadım ama. 40ım çıkana kadar kullanıcam. Çok güzelduygular bunlar. Rabbim isteyen, bekleyen herkese tattırsın inşallah. Herşey çok ani oldu, şoktaydık, yazamadım size hiç, kusura bakmayın. Özledim hepinizi.
Cok sukur cnm. Haber verdin ya yeter...
Hosgeldi minik Eren ;)

gözünaydın canim. hoş gelmis ali erenimiz.Allah anneli babalı hayirli evlat etsin inş canım.

Bununla gecmis olsun cnm.
sağol cutem, ağrıdan çok doğum olacak diye korktum biliyorsunuz yaşadığım stresleri kafaya nasıl taktığımı doğurucam diye diye bu sancılar olunca moralim çok bozulmuştu:( ama oğlumun iyi olduğunu görünce öyle rahatladım ki
öyle canım kac yildir çalışıyorum böylelerini görmedim köydekiler daha saygililardi hala arar hatirimi sorarlar cok iyilerdi.sehir hanimlari cok farklı dik kafalar iyisi de var ama geneli problemli.

kv artik böyle kadın degisti valla.ne bakması canim Allah muhtac etmesin ben de tenezzül etmem çünkü bakmaz kac kez duydum agzindan diger torunlarıni da sefil etti elti calisiyordu bakmadı tuhaf birisi.simdiden yerini yapiyo buyuk eltiye doguma annen gelsin demis bunu da bana söylüyor.ben de annesiyle insan daha rahat eder tabiki dedim.annem cok fedakardir allah razı olsun ondan cani sag olsun annem bakar bana.kv bir de ikiz istiyordu sanki bakacak gibi.
canım genel olarak aslında sizin meslektekilere ayrı bir saygı sevgi olur senin öğrenciler tuhaf çıkmış çok üzüldüm canım ama sen lütfen yıpratma artık kendini elinden geleni yapıyorsun Rabbim görüyor elbet onların anlayacağı bir durum olur

canım annen bakıyorsa en güzeli keşke benimde annem fedakar olsa baksa ilgilense, aylardır kapımı açmıyorlar dah bir şey dememe gerek var mı:( çok soğuk annem babam, bende o yüzden eşimin ailesine bu kadar düşkünüm canım
maşallah kilosuna gayet iyi canım maşallah bakma sen eşine ne anlar onlar....ayy benim koca da eltinden biraz bahsettim ne anneler var diye aynı senin gibiymis demez mi cok üzüldüm. ben bugune kadar yemediğimi icmefigimi yavrum icin yiyorum . başlarda tiksindigim şeyleri yiyemiyordum onu anlamiyordu. kendi de görüyor ne yaptigimi daha inkar ediyor. ben de cok yazik ediyorsun bana dedim.
canım moralimi öyle bozdu ki kendimi besiye çektim:) bu gidişle çok alırım son ay ama napıyım hamile bir kadına ya da çocuğu olan bir anneye asla bebeğin kilosuyla ilgili yorum yapılmamalı çok yaralıyor bakamıyormuşsun eksikmişsin gibi hissettiriyor

eşinde kusura bakma ayıp etmiş nasıl kıyaslar benim eltiyle, onun gibisini ben ilk kez görüyorum canım buraya yazdıklarım onda biri hepsini yazsam toplanır gelir bir güzel dersini verirsiniz o derece! Eşlerin ruhsuzluğu duyarsızlığı yoruyor bizi işte
Tsklr cvbn icn canm bgnde 36.4 cikti netlesti mi kesin catlamasi:)))))
bence netleşti canım ama reis cute:)
Bebeginij kilosingayet guzel.masallah.
Anne karninda kilo alimi duran bebek, biran evvel doguma alinir cnm. Cidden hata etmis dr.
canım iyi değil mi Rüzgarın nasıldı canım bu haftalarda bir ara bakarmısın zahmet olmazsa dün mail atacaktım fırsat olmadı sormak için

evet canım büyük hata, o yüzden diyorum kalbi yavaşladı emirin güçsüz kaldı haliyle, o kadar sinirlendim ki sonra dedim eflal geçti o günler şimdi biliyorsun her şeyi korkma aynılarını yaşayacaksın diye bir şey yok
merak etmiştim canım.çok şükür bebek iyiymiş.
valla sizden öğrediklerimden dolayı böbrektendir ağrı demiştim bak doğru çıkmış :KK48:
bazen bebek konusunda, gebelik konusunda bir konuşuyorum gören 10 tane doğurdum sanar.
çok şey öğreniyorum sizden :KK15:
sağol canım, bende çok şey öğreniyorum canım burdan:)
İyi akşamlar kızlar bugün ki testim düne göre daha silik sanki
canım ben bu testlerden anlamadığım için yorumlamıyorum yanlış anlama:)
şişirdim kafanızı canlar kendi problemimle kusuruma bakmayın cok doldum....simdi biraz daha iyiyim.
ay ne şişirmesi duham aşkolsıun ben neler yazıyorum da sabırla yorumluyorsunuz, sen iyi ol istediğin zamanda yaz lütfen
Sinir tepemde.
Kvgil sayesinde. Bosanalim diye ima bile ettim. Biktim artik. Mutsuzum ben bu kadingilden. Boyle gecmez hayat.
cutem ne oldu kuzum ya dur bakalım kv nin amacı zaten o ekmeğine yağ sürmek olur, biliyorum ciddi değilsin ama sakın kafama ihtimalini bile sokma canım, eşin iyi bir insan anneni babanı seçemiyorsun ki o da istemezdi bunları yaşamanı, kv gilin ciddi bir derse ihtiyacı var ama ne..

canım benim hoş gelmiş eren bebeğimiz, siz iyi olunda haber verdiğin için sağol merak etmiştik

derya çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. iğneyi son güne kadar kullandın sanırım kaçıncı haftada doğum oldu peki

Ağlamak istemiyorum ama agliyorum bu ay ateşim çok kötü kızlar çatlamamis deyince dün boşaldım zaten eşimin yanında değilim 2 gündür öncesinde grip ti çalışma olmadı anladım ben ilaçsız yumurtlamiyorum belki olmayacak bile bebeği

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae

maşallah kuzuna...Hakkında hayırlısı canım saglicakla kurtulun da önemli olan o.

maşallah canim boyuna kilosuna...bi de ben gorebileydim kuzumu yine gidemedim nasıl aceba merak ediyorum.
harika bişey buya,en kısa zamanda görürsün inşallah çok büyük bir haz canım ya,gidip gelip ailecek kucagımızdaymış gibi sevip öpüyoruz resmi

Sinir tepemde.
ayy allah korusu sen takma artık şu kendini bilmez kadını canım ya

ayyy çok tatlı bi süpriz oldu bu canım yaa,kaçıncı haftandaydın sen tatlım,çok şükür aramızdan birinin daha güzel haberini aldık,darısı hepimize hayırlısıyla

Sinir tepemde.
canim noldu yaaa..Allah yardimcun olsun.oyle bisey yasatmasin Insallah..

aaa cok guzel supriz buuu..Allah yavruna guzel baht yazsin InsLlah...gozun aydin cnm

ah canim ah.kurstayken aradilar yeter artik defim kendime.sinifta bi guzel konuştum anlamaj istedikleri gibi anlarlar onlar ama yine de susmadim.eve geldim hemen ihtiyar dedigimi aradım. söyledim ne sıkıntın var diye gelmiyor ya habire kulagima geliyor birseyler.muft.ten aradilar senin icin demiyorum ama kac oldu bu dedim. hocam ben sucumu biliyorum ben birkez aradim onlari baska aramadim dedi.ne sıkıntın varsa gel bana söyle başkalarından duymayayim lafim sana degil herkes icin söylüyorum kursta da soyledim sıkıntınız i bana söyleyin diye dedim.o ozur diledi. demekki kursta daha ayiklanacak çürük elma varmış sıra onlarda.
ohh iyi olmuş canım çok sevindim valla senin adına madem onlar şikayet ediyorlar seninde onlardan hoşnut olmadığın seyleri söylemye hakkın var..
Beni de her zaman ki gibi eşim gıcık etti annemde, maşaallah bana göre eymenimin kilosu iyi hatta emire göre çok iyi, dün dr 2 kilo dedi eşim az diyor dedim kaç olacak acaba şimdiden 3 kilo mu olacak!! Neymiş yemiyormuşum ki tamam çok iştahım yok ama gereken şeyleri zorlada olsa yiyorum tavuk yemiyorum diye böyle diyor yiyemiyorum tiksindiğimi biliyor, birde hastayken ansıl yiyeyim midemde gaz karnımda gaz ağrı içim almadı, bende eltim gibi yapıyormuşum o yemiyor ya, bende bağırdım sen ne diyorsun beni onunla bir mi tutuyorsun diye, haddini bil bir daha o annelik vasfını anlammış salakal bir tutma dedim, kendi annemde az değil mi diyor!! La havle

Sabah kv ye dedim ne azı kızım iyi diyor eltimi diyor onun ki daha zayıftı bu haftalarda diyor,onu örnek vermesine gerek yok tabi neyse...

O kadar canım sıkıldı ki dünden beri yemeye zorluyorum kendimi, 8,5 kilo aldım şimdiye kadar, bu ay 2,5 kilo almışım o da her gün patates yemekten oldu patatese ne zaman dadansam böyle oluyor zaten:)

Dün ki dr bir hafta geri gelişimi dedi, nasıl olur hep iki hafta önde gidiyordu dedim, neye göre dedi karın çevresine göre dedim, o da femura göre geri demiş yoksa baş karın çevresine göre normalmiş, boyu zaten hep öyleydi kilosu iyiydi, birde ölçümden ölçüme farklılık olur önemli değil endişelenme dedi, ben anlamıyorum ki benim haftamda ortalama 1700 gr olmalı benimki 2000 gr maşaallah kuzuma daha ne olacaksa:KK43:

Emiri söyledim anne karnında bebek kilo verir mi dedim hayır dedi ama kilo vermesi durabilir dedi, bende son ay durmuştu dedim öyle bir durumda müdahale edilip doğum gerçekleştirilir bebek beslenemediği için dedi, benim dr un bir kazığını daha öğrendim yani!!!
maşallahı var oğlunun canım sen eşine bakma ne anlarmış o .
DR LARIN ölçümlerine de çok güvenmemk gerek ben 2 farklı dr a gidiyorum ikisininde ölçümleri cok farklı..zaten önemli olanda sağlıkları kilolarının çok önemi yok her doğan büyüyüor canım.
maşallah kilosuna gayet iyi canım maşallah bakma sen eşine ne anlar onlar....ayy benim koca da eltinden biraz bahsettim ne anneler var diye aynı senin gibiymis demez mi cok üzüldüm. ben bugune kadar yemediğimi icmefigimi yavrum icin yiyorum . başlarda tiksindigim şeyleri yiyemiyordum onu anlamiyordu. kendi de görüyor ne yaptigimi daha inkar ediyor. ben de cok yazik ediyorsun bana dedim.
duha eşine elime alıp dövesim geldi senin zaten canın sıkkın birde o mu sıktı canını :(((
Sinir tepemde.
tatlım ne oldu..
sen eşinle mutlusun sakın onların istediklerine ulaşmalarını sağlama.
canım gözün aydın çok sevindim gerçekten. güle güle büyüt yavrunu

ohh iyi olmuş canım çok sevindim valla senin adına madem onlar şikayet ediyorlar seninde onlardan hoşnut olmadığın seyleri söylemye hakkın var..

DR LARIN ölçümlerine de çok güvenmemk gerek ben 2 farklı dr a gidiyorum ikisininde ölçümleri cok farklı..zaten önemli olanda sağlıkları kilolarının çok önemi yok her doğan büyüyüor canım.

duha eşine elime alıp dövesim geldi senin zaten canın sıkkın birde o mu sıktı canını :(((

tatlım ne oldu..

eşim bunu cok önceden söylemişti....ama sıkıyor canimi o zaten hic halimden anlamiyor ki alıştım. çevremdeki herkes nazlandiriyor bi sen nazlandirmadin diyorum hep.bunlari bi koseye yazıyorum aklinda olsun diyorum....bir de sana hamilelik cok yakisti güzelim sık sık hamile kalsan diyor. ya oldu bir de destek oluyirsun ki nasil diyorum...

sağol cutem, ağrıdan çok doğum olacak diye korktum biliyorsunuz yaşadığım stresleri kafaya nasıl taktığımı doğurucam diye diye bu sancılar olunca moralim çok bozulmuştu:( ama oğlumun iyi olduğunu görünce öyle rahatladım ki

canım genel olarak aslında sizin meslektekilere ayrı bir saygı sevgi olur senin öğrenciler tuhaf çıkmış çok üzüldüm canım ama sen lütfen yıpratma artık kendini elinden geleni yapıyorsun Rabbim görüyor elbet onların anlayacağı bir durum olur

canım annen bakıyorsa en güzeli keşke benimde annem fedakar olsa baksa ilgilense, aylardır kapımı açmıyorlar dah bir şey dememe gerek var mı:( çok soğuk annem babam, bende o yüzden eşimin ailesine bu kadar düşkünüm canım

canım moralimi öyle bozdu ki kendimi besiye çektim:) bu gidişle çok alırım son ay ama napıyım hamile bir kadına ya da çocuğu olan bir anneye asla bebeğin kilosuyla ilgili yorum yapılmamalı çok yaralıyor bakamıyormuşsun eksikmişsin gibi hissettiriyor

eşinde kusura bakma ayıp etmiş nasıl kıyaslar benim eltiyle, onun gibisini ben ilk kez görüyorum canım buraya yazdıklarım onda biri hepsini yazsam toplanır gelir bir güzel dersini verirsiniz o derece! Eşlerin ruhsuzluğu duyarsızlığı yoruyor bizi işte

bence netleşti canım ama reis cute:)

canım iyi değil mi Rüzgarın nasıldı canım bu haftalarda bir ara bakarmısın zahmet olmazsa dün mail atacaktım fırsat olmadı sormak için

evet canım büyük hata, o yüzden diyorum kalbi yavaşladı emirin güçsüz kaldı haliyle, o kadar sinirlendim ki sonra dedim eflal geçti o günler şimdi biliyorsun her şeyi korkma aynılarını yaşayacaksın diye bir şey yok

sağol canım, bende çok şey öğreniyorum canım burdan:)

canım ben bu testlerden anlamadığım için yorumlamıyorum yanlış anlama:)

ay ne şişirmesi duham aşkolsıun ben neler yazıyorum da sabırla yorumluyorsunuz, sen iyi ol istediğin zamanda yaz lütfen

cutem ne oldu kuzum ya dur bakalım kv nin amacı zaten o ekmeğine yağ sürmek olur, biliyorum ciddi değilsin ama sakın kafama ihtimalini bile sokma canım, eşin iyi bir insan anneni babanı seçemiyorsun ki o da istemezdi bunları yaşamanı, kv gilin ciddi bir derse ihtiyacı var ama ne..

canım benim hoş gelmiş eren bebeğimiz, siz iyi olunda haber verdiğin için sağol merak etmiştik
oyle canim imtihan oluyorum ogrencilerimle bu da gecer ins...ah eflalim aylardir kapini mi calmiyorlar üzücü gercekten Allahtan ki kv ler iyi destek oluyorlar buna şükür canım.....eşim tok sözlüdur ne yazık ki hic kırılır mi diye dusunmez ben kırılıyorum ama anlayan kim.

Ağlamak istemiyorum ama agliyorum bu ay ateşim çok kötü kızlar çatlamamis deyince dün boşaldım zaten eşimin yanında değilim 2 gündür öncesinde grip ti çalışma olmadı anladım ben ilaçsız yumurtlamiyorum belki olmayacak bile bebeği

http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
canım egg ten eminmisin onu kaldırsan bir kafam karıştı, ağlama desekte boş canım ağla rahatla ama bebeğim olmayacak diye hiç bir zaman umutsuzluğa düşme lütfen
günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bu ay ateşim düşü gidiyor galıba daha çalışmalara başlamadım başlasam mı acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım bence başla gün aşırı en iyisi

duha eşine elime alıp dövesim geldi senin zaten canın sıkkın birde o mu sıktı canını :KK43:((

tatlım ne oldu..

bencede sağlıklı olması önemli işte emir zayıf doğdu ya sıkıntı yapıyoruz gereksiz
eşim bunu cok önceden söylemişti....ama sıkıyor canimi o zaten hic halimden anlamiyor ki alıştım. çevremdeki herkes nazlandiriyor bi sen nazlandirmadin diyorum hep.bunlari bi koseye yazıyorum aklinda olsun diyorum....bir de sana hamilelik cok yakisti güzelim sık sık hamile kalsan diyor. ya oldu bir de destek oluyirsun ki nasil diyorum...
ay duham senin eşle benim eş aynı kafa hayvan merakı dağ bayır merakı, hamilelikte ki ilgisizliği üstüne hamilelik yakıştı hep kal demesi bile:rolleyes: benimkide emirden için bundan 7 tane olsun der şimdi de birde kızımız olsun diyor sen benle kafa mı buluyorsun diyorum bir nazlamadın ya burnumdan getiriyorsun utanmadan istiyorsun diyorum ciddi anlamda sinirleniyorum hatta sezaryanda tüplerimi bağlatıcam dedim eşime düşün halimi tabi delirdi hakkı varmış gibi:KK67: iyi ki sezaryan yoksa sen bir şekilde bana doğurturdun diyorum, benim isteğim üç taneydi aldı götürdü bütün isteğimi hevesimi inan seni çok iyi anlıyorum, işin tuhafı ben napıyorum ki sana diyor:KK62: gayet ilgiliymiş:KK62:

o elti bozunutusuna hala kaynım iyi davranıyor nazlıyor gördükçe zoruma gidiyor ben diyorum haketmeyecek ne yapıyorum bu kocama, bu kadın neler yaptı dokuz ay ve şu iki haftada ama hala kocası sütü kesilir ağlıyor üzülüyor diye nazlıyor.....
oyle canim imtihan oluyorum ogrencilerimle bu da gecer ins...ah eflalim aylardir kapini mi calmiyorlar üzücü gercekten Allahtan ki kv ler iyi destek oluyorlar buna şükür canım.....eşim tok sözlüdur ne yazık ki hic kırılır mi diye dusunmez ben kırılıyorum ama anlayan kim.

inşaallah canım amin

öyle canım bizim anne babamızda böyle dört bacı hep dertliyiz bu konuda maalesef:(

duha - canım Allah kolaylık versin seni şu halinle de üzüyorlarsa pes artık !! sen üzme canım kendini sabret bak çok az kaldı ...
eflal - canım çok büyük geçmiş olsun üzüldüm bir daha olmaz inşş..
cutem - bi sinirle söyleme öyle şeyler Allah korusun canım :(
deryam- aaaa çok sevindim canım iyisiniz maşallah :nazar: Allah analı babalı büyütsün inş Rabbim sizi ayırmasın :)
ve diğer kızlar sizler nasılsınız ?

duha - canım Allah kolaylık versin seni şu halinle de üzüyorlarsa pes artık !! sen üzme canım kendini sabret bak çok az kaldı ...
eflal - canım çok büyük geçmiş olsun üzüldüm bir daha olmaz inşş..
cutem - bi sinirle söyleme öyle şeyler Allah korusun canım :KK43:
deryam- aaaa çok sevindim canım iyisiniz maşallah :nazar: Allah analı babalı büyütsün inş Rabbim sizi ayırmasın :)
ve diğer kızlar sizler nasılsınız ?
sağol canım amin

Back
X