- 4 Kasım 2014
- 427
- 160
- 53
Mrb canim tabloma bakabilirmisinTeşekkür ederim cnm ya keşke yardımcı olabilsem ben de 2. İçin uğraşıyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canim tabloma bakabilirmisinTeşekkür ederim cnm ya keşke yardımcı olabilsem ben de 2. İçin uğraşıyorum:))
Canım yanlış etiketledin galiba ben hiç iğne vurulmadımNeslihaann benim doktorda iğneden sonra 12. ve 36. saat ilişki önerdi
:) evet yyanlış olmuş tsefemi etiketlicktmCanım yanlış etiketledin galiba ben hiç iğne vurulmadım
Canım bana pazar salı perşembeye verdi odevi ignede pazartesi sabah vur dedi bakalım inşallah bu tedaviyi Rabbim bebeğime vesile kılar da son bekleyisim olur inşallah seninde herşey olumlu olur hep birlikte alırız peşpeşe güzel haberleritsefem28 bnm doktor 12. ve 36. saat ilişki önerdi iğneden bi gün sonra çatladı yumurta ztn neslihanı etiketlemişim seni etiketleyeceğime
Valla abla eşimde kafana çok takiyorsun her sey takdiri ilahi.. koyver kendini dedi.. baktım dışarıdan da çok takıyor gibi görünüyorum salıverdim.. derecemi bile göresim gelmiyor.. doktordan da etkilendim.. beni bi kovalamadigi kalmisti. demek ki kafaya cok takinca olmuyor.. ben duami ediyorum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin yuvamiz şenlensin inşAllah.. :)Bana kalsa herşeyden vazgeçecem ama adam kararlı.. Bazen beni çok bunaltıyor öyle yoruldum ki.. Aslında oda farkında ama yaş ilerliyor o yüzden panik yapıyor oda.. Onun tarafından da bakmaya çalışıyorum olaya ama inan artık doktor kapılarından bıktım... O masaya uzanması bile ölüm geliyor bazen bana...
Evet canım aynen öyle herşey kafa rahatken oluyor.. Rabbim inşallah nasip edecek canım... Hayırlısı Yüce Mevlam dan...Valla abla eşimde kafana çok takiyorsun her sey takdiri ilahi.. koyver kendini dedi.. baktım dışarıdan da çok takıyor gibi görünüyorum salıverdim.. derecemi bile göresim gelmiyor.. doktordan da etkilendim.. beni bi kovalamadigi kalmisti. demek ki kafaya cok takinca olmuyor.. ben duami ediyorum, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin yuvamiz şenlensin inşAllah.. :)
Benim doktorum da o şekilde söylüyor hatta sık ilişki diyo üç gün için bi kere olsun falan değil yanitsefem28 bnm doktor 12. ve 36. saat ilişki önerdi iğneden bi gün sonra çatladı yumurta ztn neslihanı etiketlemişim seni etiketleyeceğime
Bana sadece şekli oyle dedi bariz görünen yapışıklık yok. Görülmeyen bi yapışıklık varsa da açılmıştır dedi.Rahimden ve yumurtaliklardan sivi disariya dogru cikmis cunku.Bide sorması ayıp eşimizin girdigi yerden daha ileri mi girmis bu alet. Rahim ağzında yara var demisti bana daha iceri girmis olsa gerek. fitil vermisti. smear icin ornek almislardi ondan olabilir diye dusundum. Iyilesmemis olabilir diye.
Evet canım görünüyor seninkinde o kabarcık demek ondan öyle. Bide canım bilmediğim için soruyorum senin sol yumurtalık gözükmüyor sanki. Düzgün çekilmemiş mi film
18 olabilir cnm kaç günde bir regl oluyordumMrb canim tabloma bakabilirmisin
Benim duzensiz canim bazen duzene giriyor 30 gunnde bir olyorum bazende duzensizlesiyor iki uc aydir duzensiz 36 Gunde oluyorun gecen ayda 38. Gunde olmustum18 olabilir cnm kaç günde bir regl oluyordum
maBenim duzensiz canim bazen duzene giriyor 30 gunnde bir olyorum bazende duzensizlesiyor iki uc aydir duzensiz 36 Gunde oluyorun gecen ayda 38. Gunde olmustum
Ot mot yok
Ben hiç ot göremedim bu merette zatenOt mot yok![]()
Hadi gözün aydın abla artık negatif girebilirsin ffye. Zaten çizgiyi çekmiş :) dua zamanı

Sağol canım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin cümlemize inşallah gülüm..Hadi gözün aydın abla artık negatif girebilirsin ffye. Zaten çizgiyi çekmiş :) dua zamanı![]()