• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de birşey anlamadık cnm.bugünü değerlendir
Tamam canım sağolasın kuzum..
Günaydın kızlar herkese benim ateş aşağı yöneldi :KK43:
Ben senden umutluydum bu ay ya..ateş çok güzel gidiyordu ama senin adete yakın düşüyor.. Ovulasyon testim 6-7 tane kaldı. :-) dün ovulasyon testi yaparken strip gebelik yapayım dedim meraktan o testte bozuk çıktı.. Şans yok..
Melissa81 Melissa81 ff hala çizgiyi çekmemiş 13 e opk + girer misin
Bu ff bu ay bizi çıldırttı ya...

Ben senden umutluydum bu ay ya..ateş çok güzel gidiyordu ama senin adete yakın düşüyor.. Ovulasyon testim 6-7 tane kaldı. :-) dün ovulasyon testi yaparken strip gebelik yapayım dedim meraktan o testte bozuk çıktı.. Şans yok..

Benim ateş hep aynı şeyi yapıyor.bitirdin mi o kadar testi maşallah sana yine de ovu hangi gün anlayamadık:KK70:

Bu ay bende takvim ekleyip totem yapıcam :) delürdüğümün resmidir :halay:nasıl yapıyorduk biz onu

Yükselmesi gereken ateş bugün düştü.dün geceyi de değerlendiremedik.çocuk uyandı... Ff çizgiyi kaldırdı.. Bu yumurta çatladımı çatlamadımı? Bu ay hiç bir şey anlamadım bu işten valla... o_O
Veson Veson Themodernmumma Themodernmumma ve tüm kızlar
Ben de anlayamadim ablacim, gercekten de yukselmesi gerekiyordu. Yine de bugunu degerlendir olur mu

Bu ay bende takvim ekleyip totem yapıcam :) delürdüğümün resmidir :halay:nasıl yapıyorduk biz onu
Hadi katıl Aramıza:KK53:kişiler bilgilerime gir orda hamilelik takvimi kısmı var oraya beklenen doğum tarihini yaz kabul et

Benim ateş fırladı gerçi geç ölçtüm saatinden biraz hoşuma gitti ama kalsın ilerde discard ederim :D
Ben de mi totem yapsam 12/07/2017 tanışma yıldönümü :)) biraz erken doğsun 1 Ağustos da eşimin doğum günü :p

zafrina89 zafrina89 cnm iki gündür ateş ölçmüyorsun??
:D nasılsa olan oldu geçen geçti uykumu bari bölmiyim dedim çok yorgundum kaç gündür eğlip kalkarken başım dönüyo kasıklarım hala ağrıo bide iki gündür beni ümitlendiren sarımsı krem akıntım var :( ümitlenmek istemiyorum veson sonra düşüşü kötü oluyo senin ateşte hiç yanıltmıyo bu arada ya yükselişe geçince ümitlenmiştim senden yine düşmüi gelio heralde senin kırmızılar :((

leyla abla sanki sen panikledikçe heyecanlandıkça ovu gecikiyo :)

Back
X