• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim yarın regl günü sonunda geldi ve çatı ama bugün evim de test vardı onu yapmak istedim sabah yaptım ve tek çizgi silik çıktı tekrar test yapmak istemiyorum nede olsa yarın regl günü test kesin sonuç değildir değilmi ? Kızlar
Foto yolla biz de görelim testi

çiğ ete dokunmama olayini ilk defa duydum :işsiz: ben sadece yenmez diye biliyordum
ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo
Bende sadece tavuk etine dokunulmaz diye duymustum..nekadar dogru bilmiyorum..
Her türlü çiğ ete hem dokunulmaz hem de yenmez.ama dokunma konusunda sadece dikkat edin aman orama deydi aman burama deydi gibi paranoya değil de etle haşır neşir olmamaya çalışın.özellikle elinizde açık yara falan varsa.

Her türlü çiğ ete hem dokunulmaz hem de yenmez.ama dokunma konusunda sadece dikkat edin aman orama deydi aman burama deydi gibi paranoya değil de etle haşır neşir olmamaya çalışın.özellikle elinizde açık yara falan varsa.
Ovudan sonra da mı dokunmayalim ben anlamadım ne olurmuş dokunulursa

ben hiç bilmiyorum ondan sorayımda öğreneyim dedim ddmin forumda 10. haftaya kadar olursa bebeğe zararı yok demiş birine doktoru ama
Bana devlette doktorun biri rubella taxoplazma bakılmadı cig ete de dokundum tahlil yapmak istiyorum dediğimde geçin şöyle şeyleri çiğ etle beslenen ülkelerde hep sakat çocuk doğması gerekirdi bu tahliller gebelik rutinlerine girmiyor dedi yapmadı tahlil benim hiç yapılmadı yani çok şükür eli ayağı hep oynuyor ultrasonda.

Gözün Aydın cnm ama ilk tablon sayılır bir öncekinde eksik veriler vardı o Yüzden her ihtimale arada çalışma yaparsın umarım tablon yeşillensin:KK66:
Amiiiiiinnnnn insaaallahh canım hepimizin tablosu yesillensin :) son tablom olur inşallah alt listeye geçerim :)

Ovudan sonra da mı dokunmayalim ben anlamadım ne olurmuş dokunulursa
Sadece hamile iken Çiğ ete dokunulmaması gerektiğini biliyorum bebekte anomaliye neden olabiliyormuş
image.webp

Veson Veson tabloma bir kaç günlük ateş girdim ff çizgiyi bugüne çekiyor... Demin test yaptım hala çizgi çıkıyor ya..
2016-10-23_19.56.26.webp

ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo

Ilk defa duydum. Dokundugum etin haddi hesabi yok :D Henuz bir sey olmadi.

Bana devlette doktorun biri rubella taxoplazma bakılmadı cig ete de dokundum tahlil yapmak istiyorum dediğimde geçin şöyle şeyleri çiğ etle beslenen ülkelerde hep sakat çocuk doğması gerekirdi bu tahliller gebelik rutinlerine girmiyor dedi yapmadı tahlil benim hiç yapılmadı yani çok şükür eli ayağı hep oynuyor ultrasonda.

Yok ya hicbir sey olmaz.
Benim esimin ailesi guneydogulu. Bilirsiniz o taraflarda etsiz yemek olmaz. Hamile veya degil surekli etle hasir nesirler. Cocuklar da gayet saglikli.

Selam kızlar banlandım yine sebepsiz yere gereksizin biri yüzünden:63:
Veson Veson ateş düşüşe geçmiş :KK43: son anda bir süpriz atak yapar inşallah.
Bu arada ben kafadan girdiğim değeri sildim. Ölçtüğüm halini bıraktım. 15 e çekti. Yine ovu dan bir gün önce ilişki olmamış oldu benimkinin nazı yüzünden:KK12: neyse kısmet artık. Ümidim glifor dan sonra histereskopi de artık. Kendi kendime gelin güvey oluyorum ama :olamaz:
LeYLa_21 LeYLa_21 canım eşinin konuya ilgisi rahatsız ediyor seni ama inan ilgisizliği çok zor. Benimkini biliyorsun umrunda değil. Kendi kişisel bütün işlerinden sonra geliyor bebek konusu.. tek başıma hissediyorum çoğu zaman. İlişki olayında bile 40 nazla geliyor. Aşırı ilgili olmasını tercih ederdim.

@kushi senin rahim filminin de rahim alt tarafını benimkine benzettim raporunda birşey yazıyor mu sineşi falan?

amin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konuldu
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah...

Back
X