- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
Canim ben 4.gunu baslamistim bu ay.hayirli olsun tedavin insallah..Arkadaşlar klomene adetin kaçıncı günü baslaniyodu 3. Gunmu 5. Günmüydü yarın 5. Gunu bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben 4.gunu baslamistim bu ay.hayirli olsun tedavin insallah..Arkadaşlar klomene adetin kaçıncı günü baslaniyodu 3. Gunmu 5. Günmüydü yarın 5. Gunu bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorumda
Foto yolla biz de görelim testiMerhaba kızlar benim yarın regl günü sonunda geldi ve çatı ama bugün evim de test vardı onu yapmak istedim sabah yaptım ve tek çizgi silik çıktı tekrar test yapmak istemiyorum nede olsa yarın regl günü test kesin sonuç değildir değilmi ? Kızlar
çiğ ete dokunmama olayini ilk defa duydumben sadece yenmez diye biliyordum
ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo
Her türlü çiğ ete hem dokunulmaz hem de yenmez.ama dokunma konusunda sadece dikkat edin aman orama deydi aman burama deydi gibi paranoya değil de etle haşır neşir olmamaya çalışın.özellikle elinizde açık yara falan varsa.Bende sadece tavuk etine dokunulmaz diye duymustum..nekadar dogru bilmiyorum..
Cnm kist var mı yok mu diye diye baktırmadan klomene başlamaArkadaşlar klomene adetin kaçıncı günü baslaniyodu 3. Gunmu 5. Günmüydü yarın 5. Gunu bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorumda
ben hiç bilmiyorum ondan sorayımda öğreneyim dedim ddmin forumda 10. haftaya kadar olursa bebeğe zararı yok demiş birine doktoru amaçiğ ete dokunmama olayini ilk defa duydumben sadece yenmez diye biliyordum
3 5 doktora vr hastanın durumuna göre değişiyo heralde ben 5. gün melisa 4. gün elmol 3. gün başladkArkadaşlar klomene adetin kaçıncı günü baslaniyodu 3. Gunmu 5. Günmüydü yarın 5. Gunu bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorumda
Ovudan sonra da mı dokunmayalim ben anlamadım ne olurmuş dokunulursaHer türlü çiğ ete hem dokunulmaz hem de yenmez.ama dokunma konusunda sadece dikkat edin aman orama deydi aman burama deydi gibi paranoya değil de etle haşır neşir olmamaya çalışın.özellikle elinizde açık yara falan varsa.
Bana devlette doktorun biri rubella taxoplazma bakılmadı cig ete de dokundum tahlil yapmak istiyorum dediğimde geçin şöyle şeyleri çiğ etle beslenen ülkelerde hep sakat çocuk doğması gerekirdi bu tahliller gebelik rutinlerine girmiyor dedi yapmadı tahlil benim hiç yapılmadı yani çok şükür eli ayağı hep oynuyor ultrasonda.ben hiç bilmiyorum ondan sorayımda öğreneyim dedim ddmin forumda 10. haftaya kadar olursa bebeğe zararı yok demiş birine doktoru ama
Amiiiiiinnnnn insaaallahh canım hepimizin tablosu yesillensin :) son tablom olur inşallah alt listeye geçerim :)Gözün Aydın cnm ama ilk tablon sayılır bir öncekinde eksik veriler vardı o Yüzden her ihtimale arada çalışma yaparsın umarım tablon yeşillensin![]()
Sadece hamile iken Çiğ ete dokunulmaması gerektiğini biliyorum bebekte anomaliye neden olabiliyormuşOvudan sonra da mı dokunmayalim ben anlamadım ne olurmuş dokunulursa
Cnm artık test yapmayı bırak Günaşırı çalış yeter bir şekilde ovuya denk gelecektir merak etme yedin bitirdin bütün testleri:)Veson tabloma bir kaç günlük ateş girdim ff çizgiyi bugüne çekiyor... Demin test yaptım hala çizgi çıkıyor ya.. Eki Görüntüle 1901767
ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo
Bana devlette doktorun biri rubella taxoplazma bakılmadı cig ete de dokundum tahlil yapmak istiyorum dediğimde geçin şöyle şeyleri çiğ etle beslenen ülkelerde hep sakat çocuk doğması gerekirdi bu tahliller gebelik rutinlerine girmiyor dedi yapmadı tahlil benim hiç yapılmadı yani çok şükür eli ayağı hep oynuyor ultrasonda.

2.,3.,4. veya en gec 5. gün baslaniyor cnmArkadaşlar klomene adetin kaçıncı günü baslaniyodu 3. Gunmu 5. Günmüydü yarın 5. Gunu bu ay çatlatma iğnesi denemek istiyorumda
evet yaa malsef catlamamisEki Görüntüle 1901839 kızlar selam benim yumurta hala catlamadi galiba![]()
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah...amin Allah tan ümit kesilmez ama gitgide ümidimiz tükeniyor daha tedaviye başlayamadı bile kemikten biyopsi yaptılar sıçrama var mı diye bu biyopside karar veremedik bida yapıcaz dediler 2. kere aynı yerden bida yaptılar şimdi raporda yşne tekrarlanması önerilir gibi bişey yazıo pzt doktoruna göstericek bakalım ne dicekler aslında akciğer kanseri teşhisi konuldu
evet bizi şaşırtmıştı senin yumoş ama demek ki aynı zaman çatlıcak üzülme hiç eşin iyileşti maşallah :)Eki Görüntüle 1901839 kızlar selam benim yumurta hala catlamadi galiba![]()