• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtam da gec catliyordu.. isabet olmus desene:)) evet canim senden okumuştum.. esim midesi icin almis ama kullanmiyor.. ben kullanayim dedim :-)
Şifa olsun canım.sonucları yazarsın merak ettim
Bende de işe yaradı hamdolsun yara için kullanıyorum 3 kere kullanmama ragmen epey kapandı
Her evde bulunması lazım.ozellikle cocuklu evlerde

Şifa olsun canım.sonucları yazarsın merak ettim
Bende de işe yaradı hamdolsun yara için kullanıyorum 3 kere kullanmama ragmen epey kapandı
Her evde bulunması lazım.ozellikle cocuklu evlerde
Çocuk için de kullanılıyormu canım? Ne gibi faydaları var acaba?

Anlık bir Düşüş olabilir yada yumurtan henüz çatlamamış olabilir zaten sen de akıntı falan olmadı diyorsun takibe ve gün aşırıya devam:KK66:
Akıntım dün başladı bugün çatlamış olabilir o zaman. Ya sistit oldum nasıl geçer çok fenayım :(

günaydııınnn hanımlar. benim ateş baya ilginç ama gidişattan belli ki yine hamile değilim :)

Amin canım sağolasın kuzum. Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşllh... Bu hafta için tahmini değer girdim ff çizgiyi bugüne çekiyor. Öyle bıraktım tabloyu... Ölçümü bırakma canım.. Ben seviyorum ateş ölçmeyi.. Regl tahmini hep tutuyor ffnin...

Hangi gün çatladı belli değil çalışma var ama bakalım sonu güzel olur inşallah.. Bu ay beni bayağı zorladı.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Abla calismalarin gayet duzgun hep gunasiri, hangi gun catlarsa catlasin arkan saglam :)

Bana devlette doktorun biri rubella taxoplazma bakılmadı cig ete de dokundum tahlil yapmak istiyorum dediğimde geçin şöyle şeyleri çiğ etle beslenen ülkelerde hep sakat çocuk doğması gerekirdi bu tahliller gebelik rutinlerine girmiyor dedi yapmadı tahlil benim hiç yapılmadı yani çok şükür eli ayağı hep oynuyor ultrasonda.
Ne salak doktorlar var ya, sanki parasi cebinden cikiyor, o kadar calisiyor her ay sigorta yatiriyoruz, ne var sanki bakiverse salak. Anlayamiyorum bu doktorlardaki kafayi.

ben bişey danışıcam size hem diğer kızlara da bilgi olur belki hamileler çiğ ete dokunmaz diye bişey var ya toksoplazma mı oluyo şimdi et doğradım da orfan aklıma geldi henüz belitlenmiş bi hamilelik yok ama hamile kaldıysam zararı olmuş mudur yani bu duruma ovulasyon sonrası dikkat etmek mi lazım bide toksoplazma olunca ne oluyo
Elinde yara falan varsa dokunmaman lazim. Tehlikeli seyler bunlar. Ben toxoplasma dan kac gun hastanelik oldum 24 yasinda, bebegi dusunemiyorum o kucucuk bunyesi nasil dayansin..

babamın 2. biyopsi raporu çıktı tam boyama sağlanamamıştır şüphe de kalınırsa biyopsinin tekrarlanması gereklidir diyo kafayı yicez ztn 3 hafta sürüyo bi biyopsi moralim sıfır
Simdi okudum, gecmis olsun canim. Bu biyopsinin 3-4 kere tekrarlandigini bile duymustum. Hakkinda en hayirlisi olsun.

Back
X