• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eltimin de 1 yildir olmuyor. Kaynimda varikosel varmis. Dr ameliyat demis ama bulunduklari yerde ameliyata yanasmiyor duyulacak diye.
Cok sacmaymış benim eşim olunca kimseden saklamadık bi hastalık sonucta
İlerledikçe daha kötü oluyo

Cok sag ol canim, bebegi hissedebildigim gunler bi gelse, o zaman rahatlayacagim galiba. Zormus bu isler. Sen mi tup bebek yaptirmistin yanlis mi okudum ?
Benim geçen sene ki tüp bebek pozitif sonuclandi 3 aylıkken kürtaj oldum Bu sene tekrar yaptırdık dollenme olmadı iptal oldu tedavi

Kızlar perşembeye gidiyorum hist olmaya
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah Bebeğinizin gelmesine vesile olur.
Bende hala relg bekliyorum hsg için 2 gün leke gibi bişeyler oldu dün ve bugün temiz hiç bişey yok eşimde diyo belki hamilesin test alayım mı dedi yok dedim ateş düştü.ya öyle bi ihtimal var mıdır sence içime şüphe düşürdü eşim

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah Bebeğinizin gelmesine vesile olur.
Bende hala relg bekliyorum hsg için 2 gün leke gibi bişeyler oldu dün ve bugün temiz hiç bişey yok eşimde diyo belki hamilesin test alayım mı dedi yok dedim ateş düştü.ya öyle bi ihtimal var mıdır sence içime şüphe düşürdü eşim
Sağol cnm .ilişki bile yok nasıl olur ki? 14 teki spermler o kadar canlı kalmış olabilir mi???

Aile olarak değil canım. Etraftan duyulmasını istemiyorlar.
Gerçi aileye de bahsetmediler.
benim eşimde kimse duymasın demişti. kızmıştım o zaman ben kürtaj olurken herkesi aradın çağırdın sen niye söylemiyorsun falan diye. anne babalara söyletmiştim zorla. ama annesi sağolsun konu komşu herkese söylemiş ameliyat oldu diye. bir de dünya kadar tembihlemiştik kimseye söylemeyin diye. ayy eşim sinir olmuştu.
şimdi histereskopi olursa eşim diyor belediyeden anons ettiricem diye:-)

Allah yardımcın olsun. bir çırpıda kolaylıkla olsun bitsin ve şifa olsun inşalah... perşembe adet bitmemiş oluyor ama senin sanki:KK64:
Ay hiç sorma ben de ona takıldım sabahtır bakıyorum kk da hepsi adet dönemi dışında olmuş.kadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı Perşembe Gününe yazdım saatini sizi arayıp söyleyecekler dedi çok şaşkınım keşke Dr telini alsaydım

Ay hiç sorma ben de ona takıldım sabahtır bakıyorum kk da hepsi adet dönemi dışında olmuş.kadın adetin kaçıncı günü diye bile sormadı Perşembe Gününe yazdım saatini sizi arayıp söyleyecekler dedi çok şaşkınım keşke Dr telini alsaydım
arayıp bir söylesen mi perşembe adetim bitmemiş oluyor uygun mu emin misiniz falan diye?

benim eşimde kimse duymasın demişti. kızmıştım o zaman ben kürtaj olurken herkesi aradın çağırdın sen niye söylemiyorsun falan diye. anne babalara söyletmiştim zorla. ama annesi sağolsun konu komşu herkese söylemiş ameliyat oldu diye. bir de dünya kadar tembihlemiştik kimseye söylemeyin diye. ayy eşim sinir olmuştu.
şimdi histereskopi olursa eşim diyor belediyeden anons ettiricem diye:-)

Ahahah :D
Ya bilmiyorum ben de genelde bu tarz şeyleri kimseye duyurmama taraftarıyım.
İnsanların ağzı torba değil biliyorsun. Sonra insan herkese açıklama yapmak zorunda kalıyor ki mecbur değiliz yani buna.

Ahahah :KK70:
Ya bilmiyorum ben de genelde bu tarz şeyleri kimseye duyurmama taraftarıyım.
İnsanların ağzı torba değil biliyorsun. Sonra insan herkese açıklama yapmak zorunda kalıyor ki mecbur değiliz yani buna.

yaaa sorma dıdısının dıdısı bile biliyordu kürtaj olduğumu. dedikodu malzemesi diye annem de kaynanam da anlatmadığı kimse kalmamış. altın günlerinin mezesi olmuştu benim kürtaj. kelalaka insanlar görüp çocuk düşünüyor musunuz diye soruyordu o dönem yok daha erken diyordum güya akıllılık edip , doktor mu yasakladı kürtajdan sonra diye soruyorlardı :KK57::KK57:

ya var ya hakkaten büyük sabır lazım bize.. kendi içimizin yangını yetmiyor bir de elalemin lafları yaralıyor. amaaannnn gelse ya şu bebişler artık hayırlısı ile yaa:KK51:

Sağol cnm .ilişki bile yok nasıl olur ki? 14 teki spermler o kadar canlı kalmış olabilir mi???
İlişkileri tam hatırlamıyorum hepsi tabloda yok ama yum gününün yakınında ilişki yok eminim çünkü eşim ısrarlarıma rağmen prezervatif almadı kendi korundu bende yum. Akıntısı olduğu günler uzak durmuştum.ya şu lekelenme çoğalıp relg gelir diye umursamamistim ama bildiğin tertemiz normal akıntı bile yok ateşte relg gelecek diyo yarın normalde relg günü olarak gösteriyor ff bakalım ne olacak hiçte belirti yok sancı vs.

Dr açmıyor ki teli hemşireydi sanırım Adıyaman'daki Dr Uma mesaj atsam mı ki?
hemşireye söylesen yapılacak işlem histereskopi ben o gün reglim bitmemiş oluyor doktora bir sorun isterseniz regl iken uygun değil diye biliyorum ben falan diye?

İçinde şüphe kalmasın bi arayıp söyle bence bitmemiş oluyor bi sorun olur mu diye.benim doktorum özellikle bittiği gibi yapmak istemişti rahim girişi daha yumuşak oluyormuş diye geciktirmek istememisti acaba son günlerine denk geliyor diye mi onemsemediler

yaaa sorma dıdısının dıdısı bile biliyordu kürtaj olduğumu. dedikodu malzemesi diye annem de kaynanam da anlatmadığı kimse kalmamış. altın günlerinin mezesi olmuştu benim kürtaj. kelalaka insanlar görüp çocuk düşünüyor musunuz diye soruyordu o dönem yok daha erken diyordum güya akıllılık edip , doktor mu yasakladı kürtajdan sonra diye soruyorlardı :KK57::KK57:

ya var ya hakkaten büyük sabır lazım bize.. kendi içimizin yangını yetmiyor bir de elalemin lafları yaralıyor. amaaannnn gelse ya şu bebişler artık hayırlısı ile yaa:KK51:

Ay yok artık yani bildiklerini de belli edecekler illa :oha:
Bana kalsa hamileliği de ailelere söylemeyecektim 3 aya kadar.
Cinsiyetle beraber söyleriz diyordum. Eşim sağolsun kardeşleriyle olan Whatsapp grubunda yayın yaptı. Telefonum susmadı o gece.

İnşallah Allah hayırlısıyla nasip etsin hepinize canım.

Cok sag ol ablacim, simdi hemsireyi aradim o da ayni seyi soyledi. Insallah oyledir. Bi sikinti olsa kanama lekelenme falan olurdu herhalde. Zormus ablacim her dakika sagligini dusunuyorum bebegin.
Ah tatlım analık hep zor bundan sonraki hayatın hep böyle geçecek hep onu düşünerek bir kimildasaydi rahat ederdin hiç olmazsa şuan evet zor anlıyorum seni ama çok rahat ol Allaha bırak dua et sev karnını oku oku üfle hep hiç birşey olmaz inşallah

Back
X