• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tablomun bu tabloya benzer yani yok..trafazik kesin oluyomu gebislerde :110:
Kesinligi yok ne trifazik olursa hamilesin anlamına geliyor ne de hamile isen trifazik olacak diye bir kural var. Ama hamilelerde görülebiliyormuş bu tablo. Bak benim trifaziğe benzeyen ama adetle sonuçlanan tablom var
Screenshot_2016-10-25-11-11-32.webp

Kız senin ateş de Bayağı yükseliyor.dçsen de Ateşli hatunlardansın:KK66:
o tablo ilk klomen kullandığım ayınki idi negatifle sonuçlanınca şaşırmıştım baya o yüksek ateşe. bugün de 37 çıktı ama hiç ümidim yok bir anlık ümitlenecek gibi ldum bu tabloyu hatırlayıp sildim bütün ümidimi. histereskopiye odaklıyım , cuma olsa da gitsek diye heyecanla bekliyorum:KK33:

o tablo ilk klomen kullandığım ayınki idi negatifle sonuçlanınca şaşırmıştım baya o yüksek ateşe. bugün de 37 çıktı ama hiç ümidim yok bir anlık ümitlenecek gibi ldum bu tabloyu hatırlayıp sildim bütün ümidimi. histereskopiye odaklıyım , cuma olsa da gitsek diye heyecanla bekliyorum:KK33:
Aynen ben de kendimi hist e odaklıyorum vitaminlere de başlayacağız artık hayırlısı

kızlar ilişki sonrası kahverengi gelen varmı
iki gündür bende geliyor yaa :(

• Beğen
Reactions: iiz
Abla soylemiyim soylemiyim dedim ama acaba senin yumurta erkenden catladi da bu test gebeligi mi gosteriyor.
Benim de hamilelik tablomda ates ilk defa o kadar dusuk ilerledigi icin ben ff cizgi cektigi halde ovu olmadi diye dusundum hep. Ve hamilelik testi yapmadan hemen onceki yukselmeyi ovu yeni oluyor diye yorumladim.
bilmem ki canım yaaa..hayırlısı bakalım..zaman gösterecek...
aaaaaaaaaaaaaa kız vesselam hamileydi alpidemi hamile...ben şokkkkk...gözü aydın olsun...

:))) tmm cnm anlık bir Düşüş olabilir dün de çatlamış olabilir akıntı ne dırumda bugün de çalışma olsun
Akıntı beyaz krem e döndü bu catladigini düşündürüyor bana. Ama benim sol kasigimda geçmeyen bir ağrı var günlerdir resmen yurueken otururken canım yaniyor

Kızlar iiz iiz nerelerde yahu? Derece kayboldu bizi de unuttu o_O

buradayım canımcım. dereceden değil tatlım yoğunum hala yoğunluğum bitmedi o yüzden arada 2 dk bakıp çıkıyorum ancak. özledim hepinizi. yeni derece alıp yeni derecemle yeni umutlarla geleceğim

kızlar ben cuma doktora gitmeye çoooook üşeniyorum şimdiden derdi bastı önceden hevesli giderdim şimdi de niyeyse hevesim kaçmış gibi bu ay olmazsa zaten artık ara vericem biraz dinlenmem lazım kilo veririm azcık yorulduğumu hissediyorum enerji depolayıp devam ederim artık

buradayım canımcım. dereceden değil tatlım yoğunum hala yoğunluğum bitmedi o yüzden arada 2 dk bakıp çıkıyorum ancak. özledim hepinizi. yeni derece alıp yeni derecemle yeni umutlarla geleceğim
valla yokluğun belli canım günlük yorumların özet gibi oluyodu güzeldi en kısa zamanda dön aramıza ;)

• Beğen
Reactions: iiz
Sen öyle dedin ya bende geçmiş dpo lara baktım cidden progestan kullandığım aylar kısalma olmuş enteresan
aa benimde progestan kulandıgım ayn ertesi dpo12 de bat geldi demek nedeni buymuş. ilaçlar bir kaç ay etkisini sürdürüyormuş ya öyle demişti doktorum

XXYYXXYY XXYYXXYY dün yumurtayı çatlaşmışsın sanırım. hayırlı olsun

zafrina89 zafrina89 cnm, dpo 9 dasın epey yol almışsın hadi hayırlısı

Melissa81 Melissa81 sen de dpo 9 dasın ovu haftasıda iyi çalışmışsın. bebiş olsun inşallah

LeYLa_21 LeYLa_21 leylam bu ay da geçen ay gibi uzun geçmiş anlaşılan ama istikrarlı çalışmışsın . dpo 4 desin. müjdeli haberin gelsin inşallah

Elcanki Elcanki ayın başındaymışsın henüz . canımcım doktorlarla şu döngü uzunluğunu konuş bir ne diyorlar

missdincer missdincer cnm, erken ve sık başlamışsın çalışmalara. sonu güzel olsun inşallah

elmol elmol hayırlı ve mutlu bir ay olsun inşallah ayın başındasın daha

hapsuu hapsuu bütün ay iyi çalışmışsın sen de gün aşırı olmuş iyi olmuş bence.başka tablolarını bilmediğim için doğrumu bilemedim ama dpo4-5 te ki ateş düşüşü inşallah yerleşme düşüşüdür bana tablon umut verici geldi. bugün ki yükselişinde çok güzel bence

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi cd10 da çizgi çekmiş ff ama çizginin yeri sanki değişecek gibi geldi bana . bence akıntılarını da takip et hatta ovu testi yapsan iyi olurdu .

tsefem28 tsefem28 dpo6 dasın ve yükseliş çok iyi sonu hayır olsun inşallah

Veson Veson ayın başındasın güzel geçsin ayın inşallah

passionete passionete ovu inşallah bu ay döngün daha kısa olur da seni yormaz tatlım

Salliala Salliala X xDerinMavix Themodernmumma Themodernmumma bebişleriniz nasıl kızlar ?

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Son düzenleme:
kızlar ilişki sonrası kahverengi gelen varmı
iki gündür bende geliyor yaa :KK43:
Bende de bu ay bi saçma sapan şeyler oldu önce bi leke geldi gelmedi felan sonra regl oldum tam bitti dedim ama yok 4 gün kahve leke geldi şimdi bitti ama ne oldu hiç anlam veremedim ilk defa böyle bişey oldu hiç böyle bişey olmazdı Dr gitmedim çünkü arım sızım felan olmadı ne olduğunu bende anlamdım ya senin regl ne zamn

XXYYXXYY XXYYXXYY dün yumurtayı çatlaşmışsın sanırım. hayırlı olsun

zafrina89 zafrina89 cnm, dpo 9 dasın epey yol almışsın hadi hayırlısı

Melissa81 Melissa81 sen de dpo 9 dasın ovu haftasıda iyi çalışmışsın. bebiş olsun inşallah

LeYLa_21 LeYLa_21 leylam bu ay da geçen ay gibi uzun geçmiş anlaşılan ama istikrarlı çalışmışsın . dpo 4 desin. müjdeli haberin gelsin inşallah

Elcanki Elcanki ayın başındaymışsın henüz . canımcım doktorlarla şu döngü uzunluğunu konuş bir ne diyorlar

missdincer missdincer cnm, erken ve sık başlamışsın çalışmalara. sonu güzel olsun inşallah

elmol elmol hayırlı ve mutlu bir ay olsun inşallah ayın başındasın daha

hapsuu hapsuu bütün ay iyi çalışmışsın sen de gün aşırı olmuş iyi olmuş bence.başka tablolarını bilmediğim için doğrumu bilemedim ama dpo4-5 te ki ateş düşüşü inşallah yerleşme düşüşüdür bana tablon umut verici geldi. bugün ki yükselişinde çok güzel bence

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi cd10 da çizgi çekmiş ff ama çizginin yeri sanki değişecek gibi geldi bana . bence akıntılarını da takip et hatta ovu testi yapsan iyi olurdu .

tsefem28 tsefem28 dpo6 dasın ve yükseliş çok iyi sonu hayır olsun inşallah

Veson Veson ayın başındasın güzel geçsin ayın inşallah

passionete passionete ovu inşallah bu ay döngün daha kısa olur da seni yormaz tatlım

Salliala Salliala X xDerinMavix bebişleriniz nasıl kızlar ?

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

:KK9: süper oldu bu ;) yoğunluğun arasında güzel yorumların için teşekkürler Hoppa inşallah bu ay güzel olur sonuç valla bezdim olmazsa biraz diyete gireyim diyorum yoksa bu kiloyla hamile kalınca obezite sınırına gelirim ne yazıkki :(

Kızlar bu arada ovu sırasında reddedilişimden sonra bir libidom düştü sormayın.. valla sonunda cinsel sorunlu bir kadın olup çıkıcam bu adamın elinde çocuk yapayım diyene kadar:63:

Back
X