• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim Trabzonda hangi doktora gidiyorsunuz.bende imperial de ki dilek aydın Erdoğan a gidecektim onu onermistiler ama istanbula gidiyorum hazır orda bi doktora gideyim dedim
Daha ilk gidicem canım medicalpark da ufuk bey. Hiçbir fikrim yok şimdilik öyle tavsiye eden oldu birkaç. Görüştükten sonra fikrimi söylerim

Daha ilk gidicem canım medicalpark da ufuk bey. Hiçbir fikrim yok şimdilik öyle tavsiye eden oldu birkaç. Görüştükten sonra fikrimi söylerim
Memnun kalırsan bende ona giderim olmadı dilek hanımı da eşimin yengesi önerdi acil hemşiresi yengesi onunla görüşüyorlar kimyasalda değerlerimi onada gönderdi hep gelsin demişti ama ben sonlanmasını bekledim sonra da öyle kaldı gidemedik

Memnun kalırsan bende ona giderim olmadı dilek hanımı da eşimin yengesi önerdi acil hemşiresi yengesi onunla görüşüyorlar kimyasalda değerlerimi onada gönderdi hep gelsin demişti ama ben sonlanmasını bekledim sonra da öyle kaldı gidemedik
Medicalpark da tüp bebek olayı da var ya daha bir kapsamlı gibi geldi bana. İmperyalde yok sanırım aşılama tüp falan. Gerçi ben de çok uzun vadeli takip olamayacağım burda çok çok 6 ay daha kalıp taşınıcaz ama yine de hadi tüp yapalım derse ben artık yapacak kıvama geldim

ben de söyledim leyla ablaya hem kendi aklını hem bizi karıştırıyosun diye çay içtim 2 fincan diyo test yapıo :KK70:

şu rahim ağzı olayını ben anladım ama geçen ay mantar olunca bakmaya kprkuyorum :KK70: bide forumdamıydı geçen bakarken ilk yine sertlik oluo rahim kendini sağlamlaştırıyo sonradan yumuşak haline dönüyo diyodu ama bilemiyorum tabi doğrusu nasıl

canım bak şöyle

eğer gebelik oluşursa rahim yumuşak kalıyor ama gebelik oluşmazsa rahim tekrar sertleşiyor ve aşşagıya doğru iniyor.kızlar bu konuda gerçekten çok ön yargılı. ben de rahime bakmak için bakmadım zaten tesadüfen anladım. progestan kullanmıştım 1 ay ve alttan koymak gerekiyor ya mecbur itmen gerekiyor yoksa dışına geri kayıyor o zaman çok basit bir yöntem olduğunu anladım hijyenle de bir ilgisi yok korkmakla da bir ilgisi yok zaten öyle ileriye parmagını ıtmıyorsun ki tırnagın girecek kadar bakıyorsun zaten bunu ilaç koyarken de yapıyorsun hatta çok çok fazlasını yapıyorsun ve bir çok kız alttan ilaç koyuyor zaten. üstelikte ilişkiye de bu şekilde giriliyor ama kimse ilişkiden korkmuyor . ben tesadüf anladım merak edip okumaya başladım baktım gerçekten de dogru . yani, dpo7-8 gibi anlaşılıyor neredeyse bat a 6-7 gün kala hamile misn değil misin anlaşılıyor ne belirtilere bakmaya ne tahmine ne de teste gerek bile yok . ben 2 aydır baıyorum baktım yok 7 gün o sabırsızlıgı stresı boşuna çekmiyorum valla benı bu yöntem çok rahatlattı. tabi tercih meselesi ama bence cok basit kolay ve güvenilir

Kizlar baya birikmis yazilar k bakamyin okuyamafim hicbisi netim yok esimin tlfnundan giriyorum haftaya yenilencek herkes iyidir insaLalah rabbim mucizenizi goderir tez vakitte dualarim kalbim aklik sizinle kendinize dikkat edin kizlar stres yaoamamaya calisin inanin zor oldugunu biliyorum ama basimiza ne geliyosa bu stres yuzunden geliyo zaten bidr dis etkenler yuzunden ahhhh ahhh insaAllah hersy gonlumuzce olur coookkk opuyom sizi kizlar :)

Kizlar hayırlı sabahlar
Veson Veson cum bu ff iğneye rağmen beni şaşırtmaya devam ediyor sence durum nedir :KK70:

Sağlı sollu kasiklarimda çok ağrı var yürürken bile sizliyor ama fark ettim ki pek yum akıntısı da olmadı catlamamis olabilir mi
Ateş güzel yükselmiş Dr un dediği saatleri kaçırmayın sonrasından da 1-2 gün aşırı ilişki olsun kaç Yum vardı?

herkese günaydın ateş yine düşüşe geçtii bende. ay çay içip ateşimi ölcesim var sırf yüksek ateş görüp ümitlenmek için :))

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi yumurtanın çatladığından emin olana kadar çalışmaları Bırakma günaşırıya devam o arada bir Boşluk olmuş.adetler de düzensiz olunca emin olmak gerek
Sistit oldum balım yaaa bir kaç gündür fenaydım bugün umutluyum pm yapacaz insaAllah:oops: bu ateş gene düştü

Kızlarrr günaydın?
birşey aklıma takıldı.bir erkek 6 gün kadar hiç boşalmadan duruyorsa 7. gün yapılan ilişkideki spermler ölmüş olur mu?
içerde 2-3 gün beklemiş sperm gibi kaliteli olur mu?

Tamam canim iste onu diyorum bugun 9.gun..
Canım ilk adetin den bu yana kaç gün oldu önemli olan ilk günmüş bende bu ay öğrendim bi ve ya 2 gun kesilip devam etse ilk günden sayılır diyor hayız yani ilk günden bu yana arada kesilse bile 10 gün olduysa özür oluyormuş

Kızlarrr günaydın?
birşey aklıma takıldı.bir erkek 6 gün kadar hiç boşalmadan duruyorsa 7. gün yapılan ilişkideki spermler ölmüş olur mu?
içerde 2-3 gün beklemiş sperm gibi kaliteli olur mu?
Sperm hızı ve kalitesi düşer

Back
X