Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dun gece sirtim cok agridi sicak su torbasiyla yatmisim kalktigimda cokta terlemistim.bekleyip olctum atesi bilmiyorum dogrumu.testte yaptim ilk idrarla yine ayni sekil koyulasmadi sanirim..Eki Görüntüle 1904167
Canım 12. güne göre güzel görünüyo üstelik tek doz vuruldun benim iki doz olduğunda bile 12. gün çıkmadı hiç

Kizlar dun gece sirtim cok agridi sicak su torbasiyla yatmisim kalktigimda cokta terlemistim.bekleyip olctum atesi bilmiyorum dogrumu.testte yaptim ilk idrarla yine ayni sekil koyulasmadi sanirim..Eki Görüntüle 1904167
aa boğaz bebekten mi oluo ben iyice aıyırdım bu ay yarın sabah yapıcam gibi duruyo dayanamıcam daha :KK70:
Kizlarr siz bu ay ayni ilerlediniz.. ayni yesillencek tablonuz insallah...
Melissa canim ben hala gorebiliyorum cizgiyi.. istersen kan ver bi:)
Zafrina ben hamileyken bogazlarim inmisti ilk.. bence bi belirti.. sende test yapsann :))

Benim ateş yine aynı çıktı ff doğru mu söylüyor iğneden önce mi oldu acaba benim çatlama bilemedim ya progestan için ne zaman gitsem
Çizgi 13 e kayacak gibi bugün dinlenme günü sanırım Yarınki Ateşle tekrar bir değerlendirme yaparız;)

Kizlarr siz bu ay ayni ilerlediniz.. ayni yesillencek tablonuz insallah...
Melissa canim ben hala gorebiliyorum cizgiyi.. istersen kan ver bi:)
Zafrina ben hamileyken bogazlarim inmisti ilk.. bence bi belirti.. sende test yapsann :))
ben bi eczaneye uğrayabilsem vurcam testin gözüne ama eve yürürken uzak kalıo birisnde de yoktu eşime de demek istemiyorum hevesleniyo diye bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum okdr belirti yaşadım ki şoklardayım kasık ağrısı gaz uyku yorgunluk ağızda metal tadı boğaz ağrısı ne bilim duygularım karman çorman oldu kasık ağrısı psikolojik desem bilmediğim belirtileri psikolojik nasıl yaşıcam ya ilaçlar bende acayip etkiler yaptı ya da bebiş var şuan alt karın kaslarım ağrıo sanki mekik çekmişim gibi off off bu ayda negatifi görürsem hiç bi belirtiye inanmıcam bida :110:

Kizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgi:deli:tabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090

12.gunde igne etkisi gecmis oluyor diye biliyorum ben.
Ay hadi insallah hamilesin canim ya.

ben bi eczaneye uğrayabilsem vurcam testin gözüne ama eve yürürken uzak kalıo birisnde de yoktu eşime de demek istemiyorum hevesleniyo diye bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum okdr belirti yaşadım ki şoklardayım kasık ağrısı gaz uyku yorgunluk ağızda metal tadı boğaz ağrısı ne bilim duygularım karman çorman oldu kasık ağrısı psikolojik desem bilmediğim belirtileri psikolojik nasıl yaşıcam ya ilaçlar bende acayip etkiler yaptı ya da bebiş var şuan alt karın kaslarım ağrıo sanki mekik çekmişim gibi off off bu ayda negatifi görürsem hiç bi belirtiye inanmıcam bida :110:

Insallah senden de guzel haber gelir canim. Agizda metal tadi bende de cok oluyor. Hadi insallah bunlar belirtidir.

Bende kaç gündür heyecandan yerimde duramıyordum bugün de o kadar yolu kim gidecek yea modundayım .akşam bebek görmeye gittik çayın dibine vurdum, gece 4te ancak uyudum , sabah sürünerek işe geldim...
ben 9 buçukta uyudum yine de sürünerek geldim genel modum bu iş konusunda :D

Cnm kendini çok kaptırmamalı çalış maalesef bu hormon ilaçları tüm gebelik belirtilerini tavanda yaşatıyor inşallah hamilesindir senin melisanın sonucunu merakla bekliyoruz.

Kiz simdi tablona baktim 6 gun ust uste kremsi akinti girmissin ondan daha iyi belirti mi olur :)

Insallah senden de guzel haber gelir canim. Agizda metal tadi bende de cok oluyor. Hadi insallah bunlar belirtidir.
akıntı sen de ne zaman başladı bende bi haftadır devam ediyo losyon kıvamlı sarımsı renk ama öyle sürekli değil arada bi coşup arada duruluo

herkese günaydınn birkaç arkadasın ateş grafiğine baktımda içimden bir ses Cok da Seyapmamak Lazim ve LeYLa_21 hamile gibi bir his doğdu içime inşallah yanılmam :))
ay deme kız öyle, ümitlenirim bak :KK48: yaaa benim ateş ovuya kadar çılgınca yükselip pat diye düştüğü oluyor... ben de acaip kararsızım kan versem mi gitmeden diye.. millet görecek manyak kadın yine geldi kan vermeye diyecek diye çekiniyorum:KK23:

Back
X