- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
aaaa me diyeceğimi bilemiyorum. inşallah bu ay olur...Kızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
4 ten sonra da hastane durumunu yazarım.
Melissa81 inş senden güzel haber gelir ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa me diyeceğimi bilemiyorum. inşallah bu ay olur...Kızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
Progesteron baktıracaksan yanında Beta da baktırırsın.elmol dü sanırım o kan zaten çıkacak bari Beta da bakılsın diyen :))valla fena gaza geldim benimde test yapasim geldi
@Veson o zaman sence 13 de oldu bu çatlama diymi bende haftaya salı giderim test yaptırmaya olur mu belki beta da baktiririm
![]()
Kızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
Cnm stres yapıyorsan bu mevzulardan uzak dur belki bu şekilde Bebeğin gelecek hadi hayırlusıBeyaz su gibi akıntı neden oluyor acaba? ?
Hayırlısı balım yaa eşimle konustuk cumaya gitmeden önce artık bebek mevzu konuşmucaz benim üzülmeme dayanamıyormus kimseyle bebek muhabbeti yapmamı istemiyor derecemi de aldı.
Hayırlısı bakalım
Hayirlisi olsun canim insallah bu dr ve tedavi bebisini getirir sanaKızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
Hadi ya küsürat bile yok hayırlusıKızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
denizege34 nasılsınn bilerek mi gelmiyosum etkilenmemk için transfere daha var dimi
ben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu@Cok da Seyapmamak Lazim senin kan testi için erken değil mi cnm. Ama progesteron güzel çıkmış. Dr a gidiyorsun sanırım güzel haberlerle gel inşallah. Ben biraz fransızim şu an ne neden noolmus bilemedim☺
iyi ol da gerisi önemli diil :)Yok tatlım annemdeyim, cok fırsatım olmuyor. Ama tabloları takip ediyorum senin, Melissa nin sonuçlarını bekliyorum heyecanla. Leyla nin da çok güzel gidiyor. Transfer aralık başına denk gelecek sanırım daha var.
EvetProgesteron baktıracaksan yanında Beta da baktırırsın.elmol dü sanırım o kan zaten çıkacak bari Beta da bakılsın diyen :))
o nasl sonuç ya hiç 0.0 görmemiştim 0.1 fln yazıolar genelde neyse doktor ne dicek bakalım bekliyoruz bizi merakta bırakmaKızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
Hayırlısı olsun canım ya senin yumurta gayet kaliteli nasip ne zaman bakalımKızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
Peki yum fazla olsaydı progestan değeri de fazla mi çıkardı bu tek yumdan midirki sen baya yaptirdin ya basıldı değerler hatirliyomusunHayırlısı olsun canım ya senin yumurta gayet kaliteli nasip ne zaman bakalım
Peki yum fazla olsaydı progestan değeri de fazla mi çıkardı bu tek yumdan midirki sen baya yaptirdin ya basıldı değerler hatirliyomusunHayırlısı olsun canım ya senin yumurta gayet kaliteli nasip ne zaman bakalım
hadi yaaaKızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok