- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
Bu özete çok güldümben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu özete çok güldümben özet geçiyim veson perş hist olcak cokta sey..... da muayeneye gidiyo tüp doktoruna sanırım hist mi önericek diye merakla bekliyoruz ikisininde yapışıklıktan çıktı konu
Bu özete çok güldümya emin gibiyim yani kızlar başka açıklaması yok yani. kürtaja kadar 2 kere hemen hamile kaldım. şimdi neden olmasın eğer yapışıklık önemsizse . 1.5 seneyi de geçti artık. demekki sperm gidemiyor ileriye . yada yumurta çıkamıyor aman ne bileyim ya. biri 500 işlem yapmamız lazım durumun feci diyor öteki tedaviye gerek yok kendiliğinden olur diyor. bakalım bu ne diyecek
![]()
Cikmadi kuzum etiketlicrm yarim gun ya yavas calisiyorlarmis bekliyorumMelissa81 sonuç çıkmadı mı bizi de etiketle
Canım bilmiyorum ama 4 yumurtada 17.8 çıktı hamileydim 2 yumurtada 11 çıktı değildim zaten artık yaptırmayı düşünmüyorum beni heycan basiyo sonraPeki yum fazla olsaydı progestan değeri de fazla mi çıkardı bu tek yumdan midirki sen baya yaptirdin ya basıldı değerler hatirliyomusun
Bu kadar mümkün değil canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah :)
yaaa çok sevindim zannetmem iğne etkisi kalsa da çok küçük bi değer çıkardı bnden kötü hbr
Hayırlı olsun Can'ım iğne etkisi değildir
hayırlı olsun Can'ım çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
hamilesin

İnşallah pozitife döner cnm ümidimizi yitirmeyelimyaaa çok sevindim zannetmem iğne etkisi kalsa da çok küçük bi değer çıkardı bnden kötü hbrşimdi test yaptım negatif çıktı
yok cnm ne ignesi. cok sevindim hadi hayirli olsun
En son dün akşam yaptım topice atmıştım canım ama hala çizgi çıkıyor ama tam koyu değil..adete 4 gün kala ovulasyon testi benim hiç ikinci çizgi çıkmazdı. Inşallah hayra delalet olsun..LeYLa_21 Leyla cnm, dpo 12 desin ateş yükselişe geçmiş :) ovu testlerinde son durumun ne ?
Artık sakinim canım.. Ben herşarta kendimi hazırlıyorum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım..
Gözün aydın canım. Nihayet şeytanın bacağını kırdık. Bir hamiş haberi geldi sende ayağını sürü bizde arkadan gelelim inş canım...
hadi maaşallh gözün aydın canm sağlıkla kucağına alırsın inş

bütün ümidim tükendi şuan 2. çizginin izi bile belli diil nida klomen yolları gözüküo heralde banaİnşallah pozitife döner cnm ümidimizi yitirmeyelim
Demekki ilacın etkisi bitmiş inşallah sen de güzel haberi alırsın.ama olumsuz olursa da pes etmek yok ilk tedavi bu .bu sefer olmazsa Mörel bozmak yokbütün ümidim tükendi şuan 2. çizginin izi bile belli diil nida klomen yolları gözüküo heralde bana
Onu ben onaylattim ya daha önceDemekki düşük Ateşle de hamile kalınıyor kızlar son değer 36,3:))