Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim telefonuna fertility friend programini yukle uye ol hergun ayni saatte yataktan kalkmadan once dil altindan atesini olc ve kaydet..
cok sagol canım ne zamn baslıyım olcmeye yarın acık eczane alıyım dıyorum derece

• Beğen
Reactions: iiz

kızlar ya, ben bu ff de ki tickerlar var ya kafayı bozdum onlarla :confused: bu ff de ki bütün tickerları kullanmadan hamile kalırmıyım ben ya .. her gün değiştiriyorum yenisini koyuyorum valla ovulasyon yaklaşınca bana bir manyaklık geliyor

aha da son durum bu....

22222222222222222222222222222222222222222222222.webp

zafrina89 zafrina89

musmutlu geçsin ömrün inşallah . sevdiklerin sen bebeğiniz ve huzurunuz daim olsun. allah hep güldürsün yüzünü. nice nice mutlu mutlu yaşlara tatlım. iyi ki de doğmuşsun. inşallah bebeğin de 2 güne müjdesiyle gelir

2.webp

kızlar uygulamayı play store dan ındırdım de ıngılızce bu anlamadım

Kızlar bu saatte ağla ağla bi hal oldum normalde hiç dizi izleme huyum yoktur pek tv ye bakmam yatacakken tv de anne diye bi dizi başladı isminden sebep yatmayıp biraz bakayım dedim demez olaydım ağlamaktan bi hal oldum biz bi evlat sahibi olmak için can atıyoruz acaba gerçekten böyle anneler var mı kıymet bilmeyen :(

Kızlar bu saatte ağla ağla bi hal oldum normalde hiç dizi izleme huyum yoktur pek tv ye bakmam yatacakken tv de anne diye bi dizi başladı isminden sebep yatmayıp biraz bakayım dedim demez olaydım ağlamaktan bi hal oldum biz bi evlat sahibi olmak için can atıyoruz acaba gerçekten böyle anneler var mı kıymet bilmeyen :KK43:
Geçen gün kızlar da bahsediyordu aynı diziden onları da ağlatmış

Back
X