Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani 11. gün yumurtalara bakıldı ve çatlamamıştı bu yüzden ertesi gün iğne vuruldun öyle mi ? ff 11. günü ateşten doğru tahmin etmiş görünüyor tabloya bakarak
Canım kontrol 10. Gündü doktor iğneyi 12. Gün vur dedi ama iğneden önce çatlama ihtimaline karşı 11. Gün çalış dedi gerçekten çatlamış demi

6 yıl aradan sonra iğne etkisi de olsa 2. Cizgiyi görmek güzelmiş :KK61:

Eklentiler

• P_20161029_100045.webp
    P_20161029_100045.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Cnm benim ya inşallah gerçek hcg yi de görürsün
Saol canım inşallah ümitsiz olmak istemiyorum ama yinede cok burugum yaa ne desem boş
Yalnız benim ateş niye böyle ya yukselmiyor hiç catlamama ihtimali yoktur demi catlamistir gününü tam anlamasak da dimi

Saol canım inşallah ümitsiz olmak istemiyorum ama yinede cok burugum yaa ne desem boş
Yalnız benim ateş niye böyle ya yukselmiyor hiç catlamama ihtimali yoktur demi catlamistir gününü tam anlamasak da dimi
Ateş'e göre çatlamış cnm Yükseliş gayet güzel biraz daha yükselirse belki 13 e kayar yoksa 11 de kalacak çizgi.bugünü de değerlendirecek misiniz?

Ateş'e göre çatlamış cnm Yükseliş gayet güzel biraz daha yükselirse belki 13 e kayar yoksa 11 de kalacak çizgi.bugünü de değerlendirecek misiniz?
Esimin şehir dışına çıkma ihtimali var gitmezse değerlendiririz ne olur ne olmaz belki arkadan yum felan vardir:KK66:

Back
X