Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım hepimiz için inşallahzafrina89 doğum günün kutlu olsun cnm nice bebişli yıllara
Anan cnm sen yapma hassas bünyen bir de mantarla uğraşmayasın :)ben dün test negatif çkkınca gece baktm koca bir boşluk kafam karıştı iyice enfeksiyon kaparım diyede korkuyoeum çok hassas bünyem artk beklwmeye karar verdm
ben de farkettim cnm farkedilemeyecek biri misin ki???ben de farkettim de yazmayanlar acaba bilerek mi yazmıo etkilenmemk için diye bişey diyemiyorum canım
amin canım inşallah hepimize tez vakitte
saol tatlım güzel dileklerin için :)
sorma cnm ya eşimde alerjik ben de ikimizde son derece hassasız çabuk hastalanırız herşeyden alerji oluruz bağışıklık denen şey yok bizde bebek sağlıklı olur inşallah yapmayı becerebilirsekAnan cnm sen yapma hassas bünyen bir de mantarla uğraşmayasın :)
ben de farkettim cnm farkedilemeyecek biri misin ki???passionete ben de zafrina gibi düşündüm
![]()
Bende dediiiiim adetin uzuyosaa hazirliyo rahim kendini dediiiimmm bende bildiiiim gecen aaayy huuu huuu:)))) darisi hepimizeeee.. degerin kat kat artsinnn kalbi pitpit atsiiiinn guzel guzel saglicakla buyusuuuun dunyay gelsinnn minikk kesecigiiin insAllaaaahhhhhTesekkur ederim canim darisi basina olsun.evet kuzum yaaa sen diyordun..insallah degerimde yukselir :)
Ablaaaaa testtttIslaklık hissi bendede var. Akşamdan beri yumurtalığımda ağrı var belim biraz ağrıyor bacaklarım da hafif ağrı var..
Mutlu yillarr minnooossssssayy çok saol canım bu heyecanlı mutlu halinde beni hatırlamışsın inşallah
saol balımmMutlu yillarr minnooossssss![]()
LeYLa_21 Kız abla test yapsan da bizi çatlatmasan artık.
Leyla ne zaman gaza geldi de bugün gelsinAblaaaaa testttt
Leyla ne zaman gaza geldi de bugün gelsinancak bizi merakta bırakır:)
Fos çıkar diye tırsıyom kuzum ya..pazartesi inşallah..Ablaaaaa testttt
LeYLa_21 Kız abla test yapsan da bizi çatlatmasan artık.
Ne kadar iyi tanıyorsun arkadaşınıLeyla ne zaman gaza geldi de bugün gelsinancak bizi merakta bırakır:)
Ben de senin gibiyim. Havalardan herhalde.Kizlar ben de sizleri özlüyorum ama bu ara okul cok yogun, kv bende ama hepsini gectim her turlu zaman buluyorum buraya ben de boyle bir moral bozuklugu bir gerginlik var. Sanirim havalar etkiliyor. Girip hepsini okuyup cikiyorum.Veson
LeYLa_21
zafrina89 bu arada leyla abla yine gecen seferki gibi teste diretiyor nasil icin rahat edecekse insallah sonu olumlu olsun