• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK200:Sagol sekerim benim kizz okadar 7.7. Muhabbeti yaptik :)) esimle ayni tarihe denk geliyo burda haha:KK48:
canımcım arada sadece 4 gün var sezeryan gibi bir tercihin olabilr ya da bebiş 4 gün erken gelebilir :) saglıkla gelsin de dünyaya :KK200::nazar:7 si nemli değil . geldiği hergün güzel olacak annesine babasına sevenlerine . inşallah dünyayaı değiştirecek güzelleştirecek güzel kalpli bir bebegin olur

Bende dediiiiim adetin uzuyosaa hazirliyo rahim kendini dediiiimmm bende bildiiiim gecen aaayy huuu huuu:)))) darisi hepimizeeee.. degerin kat kat artsinnn kalbi pitpit atsiiiinn guzel guzel saglicakla buyusuuuun dunyay gelsinnn minikk kesecigiiin insAllaaaahhhhh

evet ben de demiştim sıra Melissa81 Melissa81 da diye çünkü bundan 2 ay önce ki tablosu da çok iyiydi hatta ben o ay şaşırdım sonra dedim az kaldı 1-2 aya kalmaz hamile diye... çok şükür :KK200::KK200::KK200:

hist hiteroskopi kamerayla rahmin içine bakıolar bi problemde varaa düzeltip çıkıolar cnm
peki bir problem gördükleri için mi yapıyorlar yoksa her şeye bakıldı bir sorun bulunamadı bir de rahmin içine mi bakalım diyorlar ? tıp harika bir şey ya gerçekten de. Allah iyi insanların yardımcısı olsun onları dar da koymasın inşallah

passionete passionete inşallah bu ay döngün geçen ay gibi uzamaz ama geçen ay da döngüde ki bu kadar fark ilginç oldu gerçekten hayra yoralım hayır olsun. çalışmana yavastan başlamışsın . güzel olsun ayın
Evet canim basladim valla bu ay bogurtlen kuru de yaptim. inofolic sabah 2 aksam 2 iciyorum. gun asiri imom iciyorum. insallah calismalar da aksamazsa boyle devam. arada olur canim mevsim gecisleri. baksana herkes de lekelenme falan normal yani. sen neler yapıyorsun

peki bir problem gördükleri için mi yapıyorlar yoksa her şeye bakıldı bir sorun bulunamadı bir de rahmin içine mi bakalım diyorlar ? tıp harika bir şey ya gerçekten de. Allah iyi insanların yardımcısı olsun onları dar da koymasın inşallah
vesonda hsg de yapışıklı gözükmüş düşüklerin sebebş olabilir diye gördüklerinden onu düzeltecekler

Melissa81 Melissa81 kizzz hamile misinnn ayyy cokk sevindimmmmmm :spor::21:
Sagol kuzum insallah rabbim sanada nasip etsin tatlim benim..kk da ilk arkadaslarimdan birisin..catlatma ignesi oldum 12.gununde 70 cikti degerim simdi deger katlancakmi onu takip edicez insallah bu defa gelir minisimm :)
Rabbim dileyen isteyen herkese versin insallah

Evet canim basladim valla bu ay bogurtlen kuru de yaptim. inofolic sabah 2 aksam 2 iciyorum. gun asiri imom iciyorum. insallah calismalar da aksamazsa boyle devam. arada olur canim mevsim gecisleri. baksana herkes de lekelenme falan normal yani. sen neler yapıyorsun

ölçüm yapamadım hala derece alamadım ama bugun kesin yumurtlama gunum belirtiden alıyorum ben artık. bugun çalışma yaparım. onun dısında iyiyim. hiç bir şey kullanmadım bu ay folık asit bıle almadım iyi hatırlattım en azındna bu gunlerde inofolık içeyim

kızlarrr wcde peçeteye bi pembe geldi böhüüüü yine pas heraldee yarına belli olur bnm durum adetse yarına sökülür ztn yerleşme mi diye de ümitlenmicem işte geldi yine pis kırmızılar :KK20:
Dur kotuyu dusunme hemen atesinde guzel gidiyor kendini yorma canim insallah yerlesmedir

Sagol kuzum insallah rabbim sanada nasip etsin tatlim benim..kk da ilk arkadaslarimdan birisin..catlatma ignesi oldum 12.gununde 70 cikti degerim simdi deger katlancakmi onu takip edicez insallah bu defa gelir minisimm :)
Rabbim dileyen isteyen herkese versin insallah
Ayy tesaduf gordum seni canim benim evet uzun zaman arkadasligmiz var numune kalmistik :D sen yolu actin ardindan gelirim bende insallah :D goruncr yerimden zipladim resmen nasil sevindim anlatamam. katlanir cnm merk etme degerin gayet guzell masallahhhhh :dua::KK200::anneadayı:

Ayy tesaduf gordum seni canim benim evet uzun zaman arkadasligmiz var numune kalmistik :KK70: sen yolu actin ardindan gelirim bende insallah :KK70: goruncr yerimden zipladim resmen nasil sevindim anlatamam. katlanir cnm merk etme degerin gayet guzell masallahhhhh :dua::KK200::anneadayı:
Inan disardaki arkadaslarima soyleyesim yok..burdaki tum arkadaslarimin destekleri sozleri benim icin cok daha degerli..hepinizi seviyorum..bizi bizden baskasi anlamiyor cunku..cok sagol canim:KK200::KK200::nazar:

Back
X