• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim surekli bi lekelenmem vardi gorduysen eger tabloda.. normalde kahve kahve geldi hic kirmiziya donmemisti. Bugunde pespembe geldi.. bilmiyorum durum nedir. Şok oldum, arastirdim da biraz tuhafima gitti :) insallahh ovulasyon kanamasidir.. yarin yukselirse ondandir.. ama normalde bukdr ovulasyon olmaz bende ama.. hayirlisi olsn. Kafam Karisti
Canım tablona baktım son günlerde ateşinde bir düşüş olmuş, bu ovulasyon öncesi düşüş olabilir ve yaşadığın kanama ovulasyon kanaması olabilir. Ovulasyon testin varsa bir bakabilirsin.

Bence bugunde olsun canim.. imkanin varsa bu gunlerini degerlendir :)
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Tabloma bakarsanız dün gece çalışma oldu bugün boş günümüz. Normalde ovulasyon 17. Günde oluyor bende ama bugün çok belirtilerim var ve 14. Gün olmasına rağmen ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif. Sizce bugün çalışma olmalı mı yoksa gün aşırıya devam mı etmeliyiz ?

Canim benim dusuk sonrasi tablomu gorebilirsin.. gecen aydi..bende de 14-15 gun surdu.. ve gecen ay yumurtlama olmadi.. insAllah senin hormonlarin hemen kendine gelir.. bu kanamamDa ilk kanama dusukten sonra ama o da maalesef lekelenmeyle falan 12 gunu buldu.. doktora gitmistik ilk regl oldugu zaman bir sey yok diye gonderdi.. hayirlisi olsun. Gecmis olsun canim. Rabbim hicbirimize tekrarini yasatmasin, kucagimizi tez vakitte doldursun insAllah.. ölçümlere başlayacak misin?
En son ki adetim 10 eylüldü..11 ekimde öğrendim 40 değerle..14 ekimden beri kanamam devam ediyor..

LeYLa_21 LeYLa_21 leyla bu hamile tablosu artık canım. güzel haber var inşallah. yarına yapacak mısın testi ama bir şey diyeyim mi istersen de yapma bekle ki inşallah bebek var sa değer de artmış olsun yüksek değerle öğrenirsen kaygısız bir sevinç başlar yani test yapmamanı anlıyorum
Bilmiyorum ki canım ya.Yarında ateşi bir görelim ona göre hareket ederim.. Sağolasın kuzum..
Eee canım senin olumsuz bir geçmişin var..neden erkenden yapıp gereken önlemlerin alınmasını sağlamıyorsun..inş yüzün güler..
Valla bebekten kaynaklı demişti doktor. Pıhtılaşma falan varmı bilmiyorum. Erken öğrensem bile ne tedbir alınırki canım.. Daha kese bile gözükmez
Sonuçta yarın bat günü.. Güzel duanada yürekten aminnnn diyorum gülüm sağolasın..

Bilmiyorum ki canım ya.Yarında ateşi bir görelim ona göre hareket ederim.. Sağolasın kuzum..

Valla bebekten kaynaklı demişti doktor. Pıhtılaşma falan varmı bilmiyorum. Erken öğrensem bile ne tedbir alınırki canım.. Daha kese bile gözükmez
Sonuçta yarın bat günü.. Güzel duanada yürekten aminnnn diyorum gülüm sağolasın..
Abla test sonucuna beni de kesinlikle etiketleee olur muuuu?? Cokk merak ediyorumm :))

Hani spermlerin kalitesi düşer falan deniyor ya o yüzden sorayım dedim yoksa kaçmaz tabi :halay:
ben ona inanmıyorum başka araştırmalara göre de sık ilişki de sperm kalitesi artıyor diyorlar. üstelik sık ilişkilerde hamilelik çabuk oluyor bana göre. ben üst üste ilişkiyi bile doğru buluyorum sonucta 1 defa da spermın hepsi gelmıyor 10 dk sonra tekrar ilişki olsa bile yine sperm var . düşünsenize bir 10 dk da mı oluşuyor. Allah biliyor onu hiç belli de olmaz. milyon spermden biri tutverir valla o bebegin dünya da yiyecek ekmegi var sa her şey bahane illa olur

Selam kızlar mapusluk bitti geldim ben:halay: Allah'tan hastaneden çıkar çıkmaz yazmışım doktorun dediklerini yoksa 2 gün içimde kalacaktı :eek:

Veson Veson Ameliyattan sonra hiç hamile kalamadım alakası olabilir mi dedim. ona istinaden biz zaten önermiyoruz , doplerle bakıp sende reflü var deyip ameliyat etmek doğru değil şimdi yoldan 10 erkek çevirsem hepsinde reflü çıkar zaten dedi.
Adeti bekliyorum randevu için. adet olunca randevu alıcam. yaptırcam histereskopiyi
valla bnm bile niyet bozuldu hsg çektirsem mi diye veson 3 5 ay dene sonra dedi :D

ben ona inanmıyorum başka araştırmalara göre de sık ilişki de sperm kalitesi artıyor diyorlar. üstelik sık ilişkilerde hamilelik çabuk oluyor bana göre. ben üst üste ilişkiyi bile doğru buluyorum sonucta 1 defa da spermın hepsi gelmıyor 10 dk sonra tekrar ilişki olsa bile yine sperm var . düşünsenize bir 10 dk da mı oluşuyor. Allah biliyor onu hiç belli de olmaz. milyon spermden biri tutverir valla o bebegin dünya da yiyecek ekmegi var sa her şey bahane illa olur
Kesinlikle katılıyorum canım zaten ff de incelersen çoğunluk sık ilişkiyle olmus

valla bnm bile niyet bozuldu hsg çektirsem mi diye veson 3 5 ay dene sonra dedi :KK70:
Senin toplamda kaç ay olmuştu canım deneyeli, ben unuttum. ben hsg yi denemeye başladıktan 2 sene sonra çektirmiştim. 3 düşükten sonra yani. şimdi de işte 3 sene bitti doktora da dedim zaten doğal yoldan olsun diye çok uğraştık ama olmadı size geldim ne diyorsanız onu yapalım dedim. o da biraz daha doğal deneyelim histereskopiyi yapıp birkaç ay daha deneyin. yine olmazsa tekrar bakalım duruma. ama dedi başka problem de var bence , rahimdeki sıkıntı 1.5 senedir hamile kalamamanı açıklamıyor dedi. Bir de ne hormonal olarak ne de ultrason görüntüsü olarak pcos ile alakan yok kesinlikle pcos değilsin dedi. "aaaaa pcos değil miyim :eek:" diye kaldım :deli:

Pcos da en az 10-12 folikul olur sen de 5-6 folikul var bu hem pcos olmadığını hem de yumurta rezervinin iyi olduğunu gösterir dedi.

Kesinlikle katılıyorum canım zaten ff de incelersen çoğunluk sık ilişkiyle olmus
Valla canım bu da aklıma gelmiyor değil. bizim ilişkiler ite kaka oluyor artık.. ilk sene böyle değildik ya her gün yada günde 2 oluyordu. bu da benim aklıma gelmedi değil ama buna çözüm yok. bu sıklığa bile zar zor ikna ediyorum daha fazlası için yapacağım birşey yok..

Senin toplamda kaç ay olmuştu canım deneyeli, ben unuttum. ben hsg yi denemeye başladıktan 2 sene sonra çektirmiştim. 3 düşükten sonra yani. şimdi de işte 3 sene bitti doktora da dedim zaten doğal yoldan olsun diye çok uğraştık ama olmadı size geldim ne diyorsanız onu yapalım dedim. o da biraz daha doğal deneyelim histereskopiyi yapıp birkaç ay daha deneyin. yine olmazsa tekrar bakalım duruma. ama dedi başka problem de var bence , rahimdeki sıkıntı 1.5 senedir hamile kalamamanı açıklamıyor dedi. Bir de ne hormonal olarak ne de ultrason görüntüsü olarak pcos ile alakan yok kesinlikle pcos değilsin dedi. "aaaaa pcos değil miyim :eek:" diye kaldım :deli:

Pcos da en az 10-12 folikul olur sen de 5-6 folikul var bu hem pcos olmadığını hem de yumurta rezervinin iyi olduğunu gösterir dedi.
biz 1 yılı bi kaç ay geçti korunmuyoruz ama hiç yumurtlama yakip etmedim ilişki sıklığımız seyrek hafta da 1 veya 2 idi öyle korunmayı bıraktık olursa olsun diye sonra bi 6 ay fln geçti niye olmadı diye takmaya başladım ben ama adamın umrunda diil tabi sonra 2 ay enfeksiyon var diye fitil kullandım 3 ay kist geçmedi geçen ay da mantar oldum böylece 5 ay daha çöp oldu :( geçen ay da doktora gidip 1 yıldır deniyoruz olmadı dedim klomen başladık bnm hormon testlerim normal çıktı eşimin spermiyogramı da süper diil ama idare eder ml de 20 milyon toplam 50milyon ileri hareket %37 yerinde hareket %25 normal morfoloji %60 tabi krugerla bakılmamış

Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.. Çektiklerimin izlerini yeni umutla yeşertsin inşallah... Bugün çok duygusalım ya...yine yavrum aklıma geldi... Annem eşim mezara yaklaştırmadılar gömerken... Rabbim inşallah kardeşini göndermiştir bize... :KK42::KK42::KK42::KK42:

Ben yoruldum hayat
Gelme üstüme
Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne
Gözümden gönlümden düşen düşene
Bu öksüz başıma gözdağı verme

Ben yanıldım hayat
Vurma yüzüme
Yol verdim sevdanın en delisine
Bu Yüzden ömrümden giden gidene
Şu yalnız başımı eğdirme benim

Ben pişmanım hayat sorguya çekme
Dilersen infaz et kar etmez dilime
Sözlerim ağırdır dokunur kalbe
Şu suskun ağzımı açtırma benim......

Valla canım bu da aklıma gelmiyor değil. bizim ilişkiler ite kaka oluyor artık.. ilk sene böyle değildik ya her gün yada günde 2 oluyordu. bu da benim aklıma gelmedi değil ama buna çözüm yok. bu sıklığa bile zar zor ikna ediyorum daha fazlası için yapacağım birşey yok..
Doktor kontrolü olunca baştan pazarligini yapıyorum ama ona bile su yapıyo yine napalım nasip diyorum artık

Back
X