• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa yerimm.. benimde seyirmelerim basladi.. aciktim zannediyorum yalniz, bagirsaklarim gurulduyo zannediyordum 2/3 gundur yeni anlam yukledim.. cok heyecanli yaa... saglikli olsunlardaaaa
haline şükret iyi geçiriyorsun sen tatlım ya. maasallah valla

evet canım ya sabahlara kadar sonrada aksamlara kadar perişanları oynuyorum evde. 3 saat uyudugum gun kardayım. sankı hafıfledı gıbı ama gecer artık ne yapalım dayanacagız

maşallah kuzuma :nazar::KK46:kocaman oldu büyüttün valla annesi

Buyudu valla teyzesi. Darisi sizin bebislere insallah.

Senin baya zor gecti kuzum ya :( Ama dayan az kaldi. En gec 16.haftada gececek Allah'in izniyle.

Yaaaa yerimm.. benimde seyirmelerim basladi.. aciktim zannediyorum yalniz, bagirsaklarim gurulduyo zannediyordum 2/3 gundur yeni anlam yukledim.. cok heyecanli yaa... saglikli olsunlardaaaa

Ne guzel canim sen baya erken baslamissin hissetmeye. Ben ilk 17. haftada hissetmistim. Once hissettiysem de fark etmedim :)

Gerçekten gereksiz bir polemik oldu canım .Kapatalım konuyu .Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Belki hamilelikte daha duygusal oluyor insan o yüzden dikkat etmiş olabilirsin .
amin canımm. allah kımseyı bekletmesın ve kolay bır hamıleık versın

serseme döndum çok zor gecırıyorum ben bugun 13 haftaya gırdım 2 aydır gunde 2 saat zor uyuyorum . her şey anlamıs olabılırım bu kafayla.....

yanı ben ovulasyon tarıhımı bılıyorsam ve ovulasyondan 7 gun sonra kan verırsem KESİN kan da çıkar mı diyorsun ısrarla . şimdi doğru anladım mı ?
Canım yengem doktor o öyle diyor bana .Eğer gebelik varsa 7 gün sonra kanda çıkar .Değer 0.1 çıkmaz 5 üstü çıkar ve biz anneye gebelik başlıyor ama düzenli artışa göre karar verecez diyoruz diye söyledi .Ben de çevreme baktığımda bunun doğru olduğunu düşünüyorum .Belki yine vardır istisnalar onu bilemiyorum .Kesin sözüm seni rahatsız ettiyse genel olarak diye söyleyeyim. VE ARTIK KONUYU KAPATALIM.

• Beğen
Reactions: iiz
amin canımm. allah kımseyı bekletmesın ve kolay bır hamıleık versın

serseme döndum çok zor gecırıyorum ben bugun 13 haftaya gırdım 2 aydır gunde 2 saat zor uyuyorum . her şey anlamıs olabılırım bu kafayla.....
Rabbim tez zamanda şifa versin canım .Kucağına almayı nasip etsin

• Beğen
Buyudu valla teyzesi. Darisi sizin bebislere insallah.

Senin baya zor gecti kuzum ya :KK43: Ama dayan az kaldi. En gec 16.haftada gececek Allah'in izniyle.

Ne guzel canim sen baya erken baslamissin hissetmeye. Ben ilk 17. haftada hissetmistim. Once hissettiysem de fark etmedim :)
canımsın .. teşekkür ederım güzel dilegın ıcın bugun 13 +0 dayım 16 ya 3 hafta kaldı dıye sevınıyorum ve hafıflemesı de umut ve dayanma gücü verıyor tabıı

:KK36::KK36:kendime gelsem hemen doktor ve hastane bakıcam

Canım yengem doktor o öyle diyor bana .Eğer gebelik varsa 7 gün sonra kanda çıkar .Değer 0.1 çıkmaz 5 üstü çıkar ve biz anneye gebelik başlıyor ama düzenli artışa göre karar verecez diyoruz diye söyledi .Ben de çevreme baktığımda bunun doğru olduğunu düşünüyorum .Belki yine vardır istisnalar onu bilemiyorum .Kesin sözüm seni rahatsız ettiyse genel olarak diye söyleyeyim. VE ARTIK KONUYU KAPATALIM.
:KK36:inşallah kendın deneyımleyıp öğrenecek kadar bekletmez bebegın senı. ınsallah hemen gelır guler yüzün canım.

canımsın .. teşekkür ederım güzel dilegın ıcın bugun 13 +0 dayım 16 ya 3 hafta kaldı dıye sevınıyorum ve hafıflemesı de umut ve dayanma gücü verıyor tabıı

:KK36::KK36:kendime gelsem hemen doktor ve hastane bakıcam

Masallah canim benim. Inan zaman su gibi akip geciyor. Bir bakmissin artik sonlarindasin.
Gecen gun esim diyor. Simdi 7. ayda miyiz ben hicbir sey anlamadim ne cabuk gecti diye. Gercekten de oyle.
Ben de 30. haftamdaki kontrolumle birlikte insallah ozelde de bir doktora basliycam. Ben bazi sebeplerden sezeryan istiyorum ama doktorum devlette ve bize sezeryan konusunda cok baski va bir sorun olmadigi surece yapamiyoruz dedi. Ozelde de bir doktorun olsun burada yapamazsak eger orada olursun sezeryanini dedi. Artik hayirlisi insallah.

LeYLa_21 LeYLa_21 Leyloş dpo 17 desin valla bekleriz dpo 19 kadar . sen niye benım yazdıklarıma hiç yorum yapmıyorsun bu defada ben küstüm sana bebegimin kesesını gördum, kalbı attı gördum, kalbını dınledım, yuzunu bıle ıyıce gördum hıççç birine yazmadın . sen beni sevmıyor musun yoksa !

@Tugbanusta tablon çok çarpıcı olmuş. dpo 14 desin test yapacak mısın canım ?

kushi kushi sessiz sedasız istikrarlı ölçümüne devam edıyorsun .

Masallah canim benim. Inan zaman su gibi akip geciyor. Bir bakmissin artik sonlarindasin.
Gecen gun esim diyor. Simdi 7. ayda miyiz ben hicbir sey anlamadim ne cabuk gecti diye. Gercekten de oyle.
Ben de 30. haftamdaki kontrolumle birlikte insallah ozelde de bir doktora basliycam. Ben bazi sebeplerden sezeryan istiyorum ama doktorum devlette ve bize sezeryan konusunda cok baski va bir sorun olmadigi surece yapamiyoruz dedi. Ozelde de bir doktorun olsun burada yapamazsak eger orada olursun sezeryanini dedi. Artik hayirlisi insallah.
ben de korkuyorum doğumdan aslında ama yınede sezeryan mecbur kalmadıkca yapmaması için özel doktor bakacagım. bana da su gıbı gecsın artık :)

ben de korkuyorum doğumdan aslında ama yınede sezeryan mecbur kalmadıkca yapmaması için özel doktor bakacagım. bana da su gıbı gecsın artık :)

Canim benim vajinismus gecmisim var. Yani korktugum normal dogum, sancilar vs degil.
Yani vajinal muayeneyi zor olurken cati muayenesi, dikis, pansuman vs oraya yaptirabilmem icin nirvanaya ulasmam lazim :)
O yuzden normal dogumu secenek olarak bile goremiyorum ne yazik ki.

Tabi boyle bir sorunu olmayan birisi icin normal dogum en guzeli. Zaten adi uzernde normal. Allah gonlune gore versin kuzum.

• Beğen
Canim benim vajinismus gecmisim var. Yani korktugum normal dogum, sancilar vs degil.
Yani vajinal muayeneyi zor olurken cati muayenesi, dikis, pansuman vs oraya yaptirabilmem icin nirvanaya ulasmam lazim :)
O yuzden normal dogumu secenek olarak bile goremiyorum ne yazik ki.

Tabi boyle bir sorunu olmayan birisi icin normal dogum en guzeli. Zaten adi uzernde normal. Allah gonlune gore versin kuzum.
allah kolaylık versın dogumda da canım . daha cok var hıc bellı olmaz belki yenersın korkunu belki kendın ıstersın kımbılır

bir şey söyleyeyım mi kızlar Elcanki Elcanki cinsiyeti öğrenmeden çıkmaz bu doktordan bırakmaz doktorun yakasını ..... cok merak edıyrum ne zaman çıkar ki doktordan

Ay canim cok enerjik gördüm seni bu sabah
Ama hala kotuyum diyorsun kiyamam. Bir senin boyle zor oldu bir de elmolun. Insallah gececek az kaldi.

Sağol cnm sağlıkla büyüsünler de başka bişi istemem.seninde çarşamba günü 11.haftada olur inş gör bak :KK66:
Ay insallah zaten zamani ileri alasim var cok iyi olur. Insallah rabbim hepsine saglik verson bebislerin. Olmayanlara da bebis nasip etsin.

Nasilsiniz kizlar?
Ben iyiyim canim carsambayi iple çekiyorum 1 ay olcak gitmeyeli. Sen nasilsin kocamam oldu kiz senin de masallah. Zmaan su gibi ya.

Heyecanliyim 12 de randevum var.. yavrum iyidir insAllah:dua: siz nasılsınız bıdıklaa:)

Hadi bakalim iyi haberlerle gel insallah. Belki cinsiyet de soyler bakalim.
@Tugbanusta senden supriz bekliyorum ben o negatif teste inanmadim. Ates cok guzel sabitledi masallah.

yanı ben ovulasyon tarıhımı bılıyorsam ve ovulasyondan 7 gun sonra kan verırsem KESİN kan da çıkar mı diyorsun ısrarla . şimdi doğru anladım mı ?
Dpo7 de kanda kesin çıkmaz belki çıkar dpo12 de büyük Olasılık çıkar dpo14 de kesin çıkar bence böyle M muallimez
Istisnalar kaideyi bozmaz:KK45:

• Beğen
Back
X