• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyhh inşşş, gelecek dedim gelecek, hep inandım, sorunlarıma rağmen. Sorunlardan sorumluluklara doğru yol alıyoruz inş, hep aklımda , dilimdesiniz, ben mucizemi yaşıyorum , allahım sizlerinde hasretlerini sonlandırsın inşşşşşş

Amin canım. Allah bebeğini sana ve babasına bağışlasin. Tekrar gözün aydın

Leyla ablam sumbul ablam sonunda yayladan indim asaya ilk aklima siz geldiniz bu gun yaptim paketi ilk isim size yazmak oldu nasilsinkz kizlar benim duurmlar karisik sikintiliyim moralsizim size yazmak istedim ozledim hepinizi bayramda istanbuka yuvama evime gidicem insaAllah yaklasik iki ay oldu yaylaya cikali :(

Leyla ablam sumbul ablam sonunda yayladan indim asaya ilk aklima siz geldiniz bu gun yaptim paketi ilk isim size yazmak oldu nasilsinkz kizlar benim duurmlar karisik sikintiliyim moralsizim size yazmak istedim ozledim hepinizi bayramda istanbuka yuvama evime gidicem insaAllah yaklasik iki ay oldu yaylaya cikali :KK43:
Hoşgeldin canım.. Bizde seni özledik ecrincim.. Bebişin nasıl iyimi. Epey büyümüştür.. Sıkıntıların bir an önce son bulur inşallah ablacım. Sanırım yine ailevi durumlar.. Doğrumu tahmin ettim bilemiyorum ama.. Herşey gönlünce olur inşallah..

Back
X