Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hatirlamiyorum. Bir kere kasıtlı olarak ayrildi bir sure ki onda da haber vermisti gidicegini. Bir aksilik olmasin da yeterki kendi uzaklaşmış olsun.yok hiç hatırlamıyorum ara ara kaybolupdu ama bukdr uzun olmuodu ara
Valla oldukca hareketli agustosta basladi zaten dogumlar. Dogurmayanlar da bayramda dogurcam diye korktu baya. Bundan sonra daha da artar hareket. Kaan iyi teyzesi ama ben pek iyi değilim. Duygusallik hat safhada yaklastikca aglama krizlerim tutuyor. Cok korkuyorum. Bir yandan hic bisey olmuycak ameliyatla cikcaz gelcez evimize gibi geliyor. Bir yandan kaybetcem doyamiycam diye korkuyorum. Nerdeyse son 2 haftamiz bakalim. Gecen ayni tanida olan biri ile konuştum 5 ay yogun bakimda kalmislar. Kivanc nasil canim. Bizim pes pese gelir dogumlar iiz elcanki önden sonra benan ben sen. Insallah saglikla aliriz kucagimiza. Rabbim herkese nasip etsin insallah.eylül anneleri kıpır kıpırdır şimdi bizde bile kaç tane doğun yapan var en son dün gece bi arkadaş kanamam var rahim ağzı açılmış yazdı daha haber yok durdurabildiler mi bebek doğdu mu kaan cık nasıl :)
Oyle ortaya laf attik kactin. Geldi heralde dedik canimGunaydin kizlar bugunde dogurmadim![]()
Allah ın izniyle bişey olmayacak inşallah canım dualarımız sizinle yavrun sağlığına kavuşup sağsağlim gülen yüzlerle evinize dönersiniz inşallah ben geçen gün saçma bişeye ağladm kii normalde ağlak bi tip değilim eşim diyo noldu tamam tamam ağlama ben hala böğüre böğüre ağlıomBen de hatirlamiyorum. Bir kere kasıtlı olarak ayrildi bir sure ki onda da haber vermisti gidicegini. Bir aksilik olmasin da yeterki kendi uzaklaşmış olsun.
Valla oldukca hareketli agustosta basladi zaten dogumlar. Dogurmayanlar da bayramda dogurcam diye korktu baya. Bundan sonra daha da artar hareket. Kaan iyi teyzesi ama ben pek iyi değilim. Duygusallik hat safhada yaklastikca aglama krizlerim tutuyor. Cok korkuyorum. Bir yandan hic bisey olmuycak ameliyatla cikcaz gelcez evimize gibi geliyor. Bir yandan kaybetcem doyamiycam diye korkuyorum. Nerdeyse son 2 haftamiz bakalim. Gecen ayni tanida olan biri ile konuştum 5 ay yogun bakimda kalmislar. Kivanc nasil canim. Bizim pes pese gelir dogumlar iiz elcanki önden sonra benan ben sen. Insallah saglikla aliriz kucagimiza. Rabbim herkese nasip etsin insallah.
Oyle ortaya laf attik kactin. Geldi heralde dedik canim
Amin gülüm inşallah..
Kız duâ ette bebek olsun. Uzamış falan deme :))LeYLa_21 abla senin dpo uzamis yine.. var mı gelen giden?
Canim beni de zorlayan durum yok allaha şükür. Sadece dedigin gibi sertlesme oluyor bir tarafa toplanip yirtilcak gibi aciyor. Ufaliyorum karnimi azcik geciyor cunku amyer degistiriyor. Elimi cekiyorum biraz geciyor bir bakiyorum yine ayni pozisyona dönmüş. Karnimin sag tarafinda ve orayi delcek gibi karnim da bildigin saga yatik yamuk. Diger taraf bos gibi. 10 gun kvler bende gezip duruyorum onlarla. Yarin da is basi 1 hafta calisip cuma izne cikicam. Kaanda 29 agustosta 2620 olmustu. Benim kiloda 9da kaldi bakalim. Son 2 hafta nolcak. Duygusallik son anlardan dolayi zaten vardir bizimki durumdan dolayi sanki duble oldu. Teselli eslere kaliyorAllah ın izniyle bişey olmayacak inşallah canım dualarımız sizinle yavrun sağlığına kavuşup sağsağlim gülen yüzlerle evinize dönersiniz inşallah ben geçen gün saçma bişeye ağladm kii normalde ağlak bi tip değilim eşim diyo noldu tamam tamam ağlama ben hala böğüre böğüre ağlıomsonradan da gülesim geldi
son zamanlara geldikçe kafasında binbir tilki dönüyo insanın benimde kasılmalae ilaçlara rağmen devam ediyo adalat fln diye bişiler varmış ama okdr riskli görmedi heralde doktor magnezyum progestanla devam ediyorum 35tr bırakırız diyodu doktor sancıları görünce bıraktırmak yerine günde 2şertaneye çıkarttı her hafta kpntrole gidiyorum beni zorlayan canımı yakan bi durum yok ama karnım sertleşio bi tarafa toplanıo fln hayırlısıyla tamamlayalım inşallah doktor dinlen gezinme diyo ama evde yatmaktan da fenalık gelio bana kıvanç iyi geçen hafta 2500g olmuştu daha kucağımıza almadan canımız kalbimiz onlarda atıyo annelik böylr bişeymiş demek ki kucağımıza alınca kimbilir nasl hissedicez
Tabiii kii uzasindaaaa uzasin anlaminda dedimkiiii sonu yesillensin insAllahAmin gülüm inşallah..
Kız duâ ette bebek olsun. Uzamış falan deme :))
bende 77 yim
Sorun yok canim. Gecen sefer fazla stres yapti ben de. Bu ay ates vs olcmeyecegim. O yuzden rica ettim kaldirdi Veson canim.
Ben de 58 le kaldim. -.-bende 77 yimönceden almıştm alacağımı 68le hamile kaldm ztn
Son aylarda mı aldın kuzum bende 58le başladım sonra zayıflayıp tekrar aynı kiloma geldim. Bundan sonrasını kestiremiyorum. Oğlan masallah haftasında Inşallah fazla almam yaBen de 58 le kaldim. -.-
Ben de 66 ile kaldim 75im canim.bende 77 yimönceden almıştm alacağımı 68le hamile kaldm ztn
Ne güzel , ben su içsem yarıyorBen de 66 ile kaldim 75im canim.

Benim bu konuda şansım yok canım. Maleseffffff...kızım hastalandı şuan acildeyiz... İdrar tahlili ve karın filmi çekildi bekliyoruz.. Ateşi yükseldi. Doktor boğazı kızarmış dedi...Tabiii kii uzasindaaaa uzasin anlaminda dedimkiiii sonu yesillensin insAllah![]()
Çok geçmiş olsun ikinizede. Rabbim acil şifalar versin.Ben acayip hastayim. Okuyup yazamiyorum arkadaslar. Benim sipa kotu bulastirdi bana
O da hala hasta. Surunuyoruz resmen.
çok geçmiş olsun abla. Senin kız çok hassas galibaBenim bu konuda şansım yok canım. Maleseffffff...kızım hastalandı şuan acildeyiz... İdrar tahlili ve karın filmi çekildi bekliyoruz.. Ateşi yükseldi. Doktor boğazı kızarmış dedi...

Senin haftalarinda +10lardaydim canim ben. Son aylar pek almadim gibi.. ama ödem cok bende dogumdan sonra nolacam bakalim.. herkes 20Son aylarda mı aldın kuzum bende 58le başladım sonra zayıflayıp tekrar aynı kiloma geldim. Bundan sonrasını kestiremiyorum. Oğlan masallah haftasında Inşallah fazla almam ya![]()
Abla bende ayniyim.. butun gun hapşırdım ve burun sildim.. bogazlarim kabarmışBenim bu konuda şansım yok canım. Maleseffffff...kızım hastalandı şuan acildeyiz... İdrar tahlili ve karın filmi çekildi bekliyoruz.. Ateşi yükseldi. Doktor boğazı kızarmış dedi...
Canim normalde bana da su icsem yarar. Ama hamilelikte bekledigimden az aldim. Sen ne kadar aldin ki burcunun 17lerde benim 2 kilo falandi.Ne güzel , ben su içsem yarıyor![]()
Gecmis olsun ablacim. Nazli kizimiz yine hasta.Benim bu konuda şansım yok canım. Maleseffffff...kızım hastalandı şuan acildeyiz... İdrar tahlili ve karın filmi çekildi bekliyoruz.. Ateşi yükseldi. Doktor boğazı kızarmış dedi...