• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cibi35 cibi35 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olacak inşallah:dua:
@Rzg14 canım hadi hayırlısı. Sonu bebiş olsun inşallah.:dua:
Ben de az önce doktordan geldim. Malum geçen ay kist olmuştu ve progestoron düşük çıkmıştı. Bugün 20. Gün dpo 6 progestoron sonucum 17,6 çıkmış. Gebe kalmış kadar çok mutlu oldum. :KK76: Kist felan da kalmamış çok şükür. Umarım sonu güzel olur hepimiz için:dua:

Ayy canım çok sevindim inşallah bebeğin seninledir :))

:KK70:Demesi kolay işte diyorum da ben yapıyor muyum sor bakalım:KK70:

canımmm çok sevindim:KK71: işte erken öğrenmenin zararları kalp atışlarına kadar insanın göbeği çatlıyor:KK16:

@Zamansiz yolcu değer çok güzel çıkmış CNm maşallah inşallah hcg de de aynı değeri görmen dileğiyle :KK66:

Kızlar hepinizden Allah razı olsun Dr. eksik testleri vs istedi ancak cikabildim hastaneden şimdi salak salak siritiyorum etrafa :)) yine etiketleme yapamıyorum ama hepinizi çok seviyorum kendime geleyim teker teker cevaplayacagim :KK68:

ay cok fena oluyor bu modeller.
bizimki kiz istiyormus. ismi de magmur (yagmur) olacakmis :KK70:
kolu komşunun yanında olmadık yerde soruyor.hamileyim sanacaklar.hayır herkese 'yok daha bebek istemiyoruz,oğlum küçük' diye ayak yapıyorum kaç zamandır.rezil olucam.

KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR :halay:
İşte bu!!
Kizlar hepiniz iyisinizdir insAllah..
bu lohusa arkdasiniza da dua edin olar mi.. cok karmaşık bir donemdeyim, hem lohusalik hem ailevi skntilar ve hastaliklar.. uzucu bir dönemdeyim. Fakat evladima alışıyorum şükür...

Onceki gibi takip edemiyorum maalesef, mazur gorun.. guzel haberlerinizi bekliyorum! Girer girmez ilk sayfaya bakiyorum eklenen var mi diye.. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun!
Evde ne sıkıntısıymış ya sırası mı şimdi?üzmesinler seni.bebişin sıkıntısı yeter sana.

KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR :halay:
Tam senin muayene saatinde aklima geldin okafar dua ettim ki Allahim benim yasadiklarimi yasatma diye bir yandan da korkuyordum evde degildim daha yeni girdim nete hemen sana baktim ve su an inanilmaz mutluyum cok şükür bin sukur Rabb'ime

kolu komşunun yanında olmadık yerde soruyor.hamileyim sanacaklar.hayır herkese 'yok daha bebek istemiyoruz,oğlum küçük' diye ayak yapıyorum kaç zamandır.rezil olucam.

İşte bu!!

Evde ne sıkıntısıymış ya sırası mı şimdi?üzmesinler seni.bebişin sıkıntısı yeter sana.
Yok canim ya dayimlar amcamlar sıkıntıda onlra üzülüyorum

İşte bu!!

Tam senin muayene saatinde aklima geldin okafar dua ettim ki Allahim benim yasadiklarimi yasatma diye bir yandan da korkuyordum evde degildim daha yeni girdim nete hemen sana baktim ve su an inanilmaz mutluyum cok şükür bin sukur Rabb'ime

Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz. :dua:

Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz. :dua:
Çok sevindim canım hadi sağlıkla al kucağına insAllah darısı hepimize :)

Gözlerim dolduuuuu

Kızlar pik ı yakaladım galiba :halay:
Pik pike pik pik,mik mike mik mik...

Veson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.

Eklentiler

• 20170916_190858.webp
    20170916_190858.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
Back
X