• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi kızlar nasıl kuş gibiyim anlatamam :) USG ye göre 6+5 çıktı ama kalp atışlarını dinledik derinden de olsa Dr çok iyi dedi. Mmlik ölçümler olduğu için şimdi farklı çıkabilirmis haftası. 15 gün sonra daha net görebiliriz dedi. Dualarınız için minnettarım. Kalp sesini dinlerken Allahım bütün arkadaşlarıma bu ani nasip et diye dua ettim. O an bile aklimdaydiniz. :dua:
Canim aminnn..

Kızlar pik ı yakaladım galiba :halay:
Pikkkkk...

Veson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.
Daha pozitif degil bence.

Veson canım bi dk önce yaptım bu testi. bu aksam eşim yok ne kadar da ilişki olmalı.
Pik değil bence.az kalmış ama.zaten eşinde bu akşam yokmuş iyi zamanlama.

Benim bugün 18.gun hiç umudum yok tu baya da su içmiştim ama net pik yarın sabah çalışma olsa olur mu kızlar midem baya kötü bugün
Yani ben de o kadar zoraki mikmik yapsam midemde kötü olur başka yerlerimde:KK53:napacan bacım elimiz mahkum,gözünü kapat vira Bismillah de başla:KK53:bebeğe konsantre ol bebeğe,bişeyin kalmaz:rolleyes:

Tamam canım dün ilişki yok perşembe sabah vardı
Bak küserim sabaha tablonda pm görmek istiyoruz :KK53:hatırım için yap bare.o sırada aklından beni geçir.

(İç sesim : Yok lan :oha:aklından geçirme Doğum esnasında oluyordu.)

Yok canım sen beni unut en iyisi,işine bak.çarpılmayayım gece gece:rolleyes:

Bak küserim sabaha tablonda pm görmek istiyoruz :KK53:hatırım için yap bare.o sırada aklından beni geçir.

(İç sesim : Yok lan :oha:aklından geçirme Doğum esnasında oluyordu.)

Yok canım sen beni unut en iyisi,işine bak.çarpılmayayım gece gece:rolleyes:
Hahah kız alemsin sesli güldüm şuan :KK30::cool::KK70:

Pik değil bence.az kalmış ama.zaten eşinde bu akşam yokmuş iyi zamanlama.

Yani ben de o kadar zoraki mikmik yapsam midemde kötü olur başka yerlerimde:KK53:napacan bacım elimiz mahkum,gözünü kapat vira Bismillah de başla:KK53:bebeğe konsantre ol bebeğe,bişeyin kalmaz:rolleyes:
Tamam tatlım hallediyorum 1 saate :-)

Benim durumum cok vahim yahu cift cizgi ciktiktan 1 gun sonra mikmik oldu bizim Khaleesi21 Khaleesi21
Allah senin yumurtaya ve geriden gelen spoşlarınıza gani gani ömür versin canım öyleyse:KK53: takdiri ilahi,kim bilebilir ne olacağını?hem ben zamanı tutturdum da ne oldu onca ay?tek çizgi ,tek çizgi...

Allah senin yumurtaya ve geriden gelen spoşlarınıza gani gani ömür versin canım öyleyse:KK53: takdiri ilahi,kim bilebilir ne olacağını?hem ben zamanı tutturdum da ne oldu onca ay?tek çizgi ,tek çizgi...
Ben 6 yildir gunu gunune yapiyorum fossss
Yahu birde kahverengi leke gelmis simdi
Uleyn bi ayda tut be askerlerimiz de iyi hepsi hizli nerdeyse ama benim yumurta nazli sanirim ilgi istiyor :)

@butterfly_gns :) güzel haberlerinize çok sevindim insaallah hep boyle güzel haberler verin...
Dpo sayan kızlar sonunuz hayırlısıyla çift çizgi olsun insaallah sagselamet huzurla sağlıkla:)
Herşeyin bir vakti var ışte yeterki gelsin o hayırlı vakit 7senenin sonunda evlad sahibi olan biri olarak çok iyi anlıyorum bu duyguyu isteyen herkesin kucağı evladı ile dolsun tez ve hayırlı zaman da :)

Back
X