- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl da yakisti bana hamilelik takvimi :))))
Insaallah pozitif olur da hayeller bebek gercekler adet olmaz :)))
Iyi gecelerrrr
ztn iğneyi de hamilelik süresince kullanmak zorlayıcı bişey hergün kendine iğne yapıoaun bi süre sonra alışıoldur belki ama morarıo beze yapıo fln die zorlanan arkadaşlar var bence de test yaptırsın önce ama 5000 e diil tabi ki hangi ildesiniz ki istanbulda komşunun gelini riskli gebeydi 3 4 düşüğü vardı çapaya gidiyoduSağ ol canım bunu iletirim kendisine yani baktırmadan kullanmak bana mantıklı gelmiyor
sen paydos de üstüme düşme belki ozaman gelir bebişkon :)Offf ya gene en ufak bir belirtim yok.bu ayda tutturamadım,eminim.ocağa kadar paydos bana.
Belirtilere takılma canım. Hiç belli olmaz. Sana süpriz yapar inşallah.Bu arada neden ocağa kadar paydos??
Ben öğretmenim canım.eğer bu aydan sonra hamile kalırsam Doğum izni tamamen yaz tatiline denk geliyor.bu ay bile yarısı boşa gidiyordu.okul döneminde doğsa yaz tatili de eklenir ve işe başladığımda biraz ele avuca gelir bebiş.o nedenle ocağa kadar korunacağız.inş o zaman olur.hazirana kadar deneyip olmazsa tüp yapmaya niyet ettik bakalım.sen paydos de üstüme düşme belki ozaman gelir bebişkon :)
Test yapsana dpo 10.nasip canım ya herşeyin hayırlısı olsun...Atesim intihar etti![]()
Artik gerek yok yapmaya yaTest yapsana dpo 10.nasip canım ya herşeyin hayırlısı olsun...
İnşallah yarına yeniden yükselirIsin garibi benim hic 10 dpo da atesim dusmezdi
Yerleşme düşüşüdür inşIsin garibi benim hic 10 dpo da atesim dusmezdi
Yerleşme düşüşüdür inş
Oyleyse bile 10.gun gec degilmi ff de bbaktim hep 8 9 dpo da olmusİnşallah yarına yeniden yükselir
İlk sayfada Nurcan ın tablosuna bakOyleyse bile 10.gun gec degilmi ff de bbaktim hep 8 9 dpo da olmus
Oyleyse bile 10.gun gec degilmi ff de bbaktim hep 8 9 dpo da olmus
Ya sakın gitme lutfen ben hastanede cok gordum benim bile psikolojim bozuldu sen hamilesin ve daha hassasın zaten yeterince korkuların var.kim olursa olsun baskasını düşünecek durumda değilsinGünaydın kızlar bugün biraz gergin uyandım :/
Eşimin arkadaşının hanımıyla aramızda 3-4 hafta vardı ben keseyi gördüğümde onlar kalp atışını duymuşlardı sanıyorum. 8. haftada kan testlerini vs yaptırmış dr.u sonraki kontrolüne 12. hafta demiş.
Perşembe gitmiş ama dr. bebek 9. haftada kalmış kalp atışı durmuş demiş
Perşembe gece 11 gibi aramıştı beni hayal meyal uyku arasında açmıştım teli özür dileyip kapatmıştı.
Benimde aklımdan çıkmış dün arayıp anlattı bunları. Hemen aklına ben gelmişim nedense.. Çok üzüldüm ama kadar olumsuz konuştu ki üzüntüm korkuya dönüştü. Bebek 1 hafta geriden geliyor dedim o zaman kesin bişey vardır başka dr.lara git bak ben gitmedim neler oldu falan dedi.. Daha bir sürü şey.. Yarın hastaneye yatış yapılıp ilaçla düşük olacak ardından da kürtaja alınacakmış.. Birde seni görmeyi çok istiyorum dedi.. Gitmesem de olmaz ama gitmek de istemiyorum açıkçası..
Yalnızca 2 günüm huzurlu geçti şimdi 9.hafta korkusu sardı. Biliyorum aynısı olacak diye bir kaide yok saçma bir tedirginlik bu ama elimde değil![]()
Ya sakın gitme lutfen ben hastanede cok gordum benim bile psikolojim bozuldu sen hamilesin ve daha hassasın zaten yeterince korkuların var.kim olursa olsun baskasını düşünecek durumda değilsin
İşe gidiyorsun zaten.mesai dısıysada psikolojik olarak etiketlendiğini gelmek istemediğini soyle bir sekilde gitme yani
Onada uzuldum Allah yardımcısı olsun ama senide düşünmesi lazım samimi bi arkadas değil
Insaallah oyledir sabah aglaya aglaya uyudum cok uzuldumBen ff de birçok tablo incelemiştim 5 ve 10 dpo arası yerleşme düşüşleri normal tatlımmHem hiç düşmezmiş 10 dpo da niye düşmüş ki acabaaa bir değişiklik olmuş tarafından bak
![]()
Onun bi degisik olmus pozitif sonuc aldiktan ne kadar sonra dusmusİlk sayfada Nurcan ın tablosuna bak
Bence onun yaptığı bencillik.üstelik seni istemeden bile olsa korkutmus..ben hastanede gordugum için biliyorum o hissiNe biliyim kuzum acaba bencillik mi bu dedim rahatsız oldum kendi düşüncemdenSizlere danışmak istedim hem çok üzüldüm hem çok gerildim arada kaldım.. Çok samimi değiliz belki de o yüzden böyle düşünüyorum. Çok saol canım fikir verdiğin için
Gec degil :)Oyleyse bile 10.gun gec degilmi ff de bbaktim hep 8 9 dpo da olmus