• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insaallah canimmmm insaallah

Oyle tabi birde histeroskopi laparoskopi durumu var coook korkuyorum
Üzülmeyin olur mu tam da bitti dediğimiz zaman başlar mutluluklar;) insaallah tez ve hayırlı zaman da gelsin bebeginiz:)
Laparoskopiyi arkadaşım yaşadı sıkıntı olmadı artık bu işlemler daha konforlu en minimum sıkıntı ile geçiyor hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle gelsin bebisiniz

Canım kistin mi var laporoskopi ameliyatını ne için olacaksın

Benim Mayıs ayında laporoskopiyle kistim alındı..Birde tanı amaclı olarak yapıyorlarmış yada tüplerle ilgili sıkıntıda..
Göbek cevresinden 4 delik acılıyor kesi yerleri cok ufak.20 günde toparlandım cok kolaydı diyemiycem malesef ama bu durum kistle alakalı olabilir.forumda tüpler veya tanı amaclı işlemlerde daha agrısız oldugunu okumustum ayrıca kişiye görede değişen bir durum

Hist olmadım Veson Veson @Cok da Seyapmamak Lazim hist yaptırdı diye hatırlıyorum
Tani amacli yapalim dedi bir myom ameliyati bir kurtajim var ikisini ayni anda yapcakmis. Adetin kacinci gunu yapiliyor?

Üzülmeyin olur mu tam da bitti dediğimiz zaman başlar mutluluklar:KK66: insaallah tez ve hayırlı zaman da gelsin bebeginiz:)
Laparoskopiyi arkadaşım yaşadı sıkıntı olmadı artık bu işlemler daha konforlu en minimum sıkıntı ile geçiyor hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle gelsin bebisiniz
Nasil gaza geldim bazen diyorum erteleme olsun bitsin bazen de korkuyorum

Günaydın kızlar bugün biraz gergin uyandım :/

Eşimin arkadaşının hanımıyla aramızda 3-4 hafta vardı ben keseyi gördüğümde onlar kalp atışını duymuşlardı sanıyorum. 8. haftada kan testlerini vs yaptırmış dr.u sonraki kontrolüne 12. hafta demiş.
Perşembe gitmiş ama dr. bebek 9. haftada kalmış kalp atışı durmuş demiş :KK43:
Perşembe gece 11 gibi aramıştı beni hayal meyal uyku arasında açmıştım teli özür dileyip kapatmıştı.

Benimde aklımdan çıkmış dün arayıp anlattı bunları. Hemen aklına ben gelmişim nedense.. Çok üzüldüm ama kadar olumsuz konuştu ki üzüntüm korkuya dönüştü. Bebek 1 hafta geriden geliyor dedim o zaman kesin bişey vardır başka dr.lara git bak ben gitmedim neler oldu falan dedi.. Daha bir sürü şey.. Yarın hastaneye yatış yapılıp ilaçla düşük olacak ardından da kürtaja alınacakmış.. Birde seni görmeyi çok istiyorum dedi.. Gitmesem de olmaz ama gitmek de istemiyorum açıkçası..

Yalnızca 2 günüm huzurlu geçti şimdi 9.hafta korkusu sardı. Biliyorum aynısı olacak diye bir kaide yok saçma bir tedirginlik bu ama elimde değil :KK43:
Kardeşimin bebeği hep 1hafta sonradan geldi yani suanda süper zeka yeğenim var çok şükür onunda kalp atışı vs hep kızı panik ettiler...
O bayanda pes yani müjde verir gibi gece yarısı size haber mi veriyor bunda iyi niyet arayamiyorum sizi uzenlerle mesafeli olun siz bebeginizi düşünün :)

Tani amacli yapalim dedi bir myom ameliyati bir kurtajim var ikisini ayni anda yapcakmis. Adetin kacinci gunu yapiliyor?
Tanı amaclıysa 3 delikte olabilir adetin kacıncı gunu bilmiyorum cnm gecmiş olsun.olman gerekiyorsa ol hiç korkma her şey bebiş için gelip geçiyor agrılar..

Nasil gaza geldim bazen diyorum erteleme olsun bitsin bazen de korkuyorum
böyle bir tedavi öngörüldü ise size olmanız iyi sanki mesela bu arkadaşımın 2tup kanalı kapalı imiş açmak istediler bu tedavi yöntemi ile acilmayincs direk tupbebek şimdi dünya tatlısı 2tane prensesi var Rabbim hepinize nasip etsin

Kardeşimin bebeği hep 1hafta sonradan geldi yani suanda süper zeka yeğenim var çok şükür onunda kalp atışı vs hep kızı panik ettiler...
O bayanda pes yani müjde verir gibi gece yarısı size haber mi veriyor bunda iyi niyet arayamiyorum sizi uzenlerle mesafeli olun siz bebeginizi düşünün :)

Allah bağışlasın canım :) Yok takmayacağım artık zaten uzak olmak en iyisi dediğin gibi

Dilerim test yanlis degildir ve sizlerde delirdigimi dusunmezsiniz. Ciplak gozle rahatlikla gorulen silik pembe cizgi cikti. Dpo3 teyim ama. Testler bugun geldi. Pihtilasmadan cok korktugum icin yaptim cikmaz diye. Ama boyle oldu. Ben de igneye basldim ne olur ne olmaz diye. Fotografta cok belli degil ama ekleyeyium dedim yine de. Hem orjinali hem negatifini.

IMG_20170918_135251.webp
IMG_20170918_135225.webp

Dilerim test yanlis degildir ve sizlerde delirdigimi dusunmezsiniz. Ciplak gozle rahatlikla gorulen silik pembe cizgi cikti. Dpo3 teyim ama. Testler bugun geldi. Pihtilasmadan cok korktugum icin yaptim cikmaz diye. Ama boyle oldu. Ben de igneye basldim ne olur ne olmaz diye. Fotografta cok belli degil ama ekleyeyium dedim yine de. Hem orjinali hem negatifini.

Eki Görüntüle 2045878 Eki Görüntüle 2045879

:KK53:

Ilk fotografta daha net çıkmış silik çizgi insaallah hayirlara çıksın koyulassin cizginiz :))

İşte test canavarı:))fotoda çizdiğin yerde evet birşey var çok silik dikkatli bakarsan ama fotoda pembe durmuyor.inşallah bizi yanıltmıyordur.beklemekten başka Çare tok.zaten henüz çok erken dpo3

İşte test canavarı:))fotoda çizdiğin yerde evet birşey var çok silik dikkatli bakarsan ama fotoda pembe durmuyor.inşallah bizi yanıltmıyordur.beklemekten başka Çare tok.zaten henüz çok erken dpo3

;)
testler benim icin. kimyaciyim ya, test yapmadan duramiyorum :KK70:

ben yine de igneye basladim canim. ne olur ne olmaz diye.

Back
X