- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bende gordum çizgiyi insaallah vardır
testler benim icin. kimyaciyim ya, test yapmadan duramiyorum
ben yine de igneye basladim canim. ne olur ne olmaz diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gordum çizgiyi insaallah vardır
amin canim insallah...Bende gordum çizgiyi insaallah vardır
Bir iki aglarim gecer nasil olsa napalimamin canim insallah...
ne olur uzulmemeye calis olur mu...inan anliyorum seni. kaybetmek beklemek sabretmek ne demek cok iyi biliyorum. uzme kendini.
bi git bakalim canim. benim de kisa luteal faz. ortalama 11 gun. gecen ay ilk kez 9 gun oldu.Bir iki aglarim gecer nasil olsa napalim
Ama doktoruma gidicem yarin luteal faz yetmezligine bi care bulsun
Agrilarim arttiii regl is coming![]()
![]()
![]()
Ozel mesaj atmaya calistim ama yollayamadim. Bana mesaj yollar misiniz? O zaman yazabilirim.Ilk fotografta daha net çıkmış silik çizgi insaallah hayirlara çıksın koyulassin cizginiz :))
cibi35 burada minik bir kalp atışı gördüm sankiiii
gözün aydın canım darısı cinsiyetine, doğumuna inşallah.![]()
Nasıl rahatladım bilemezsinBirAsilAnnesi canımm patron gelince yarım yamalak gitmiş mesaj
Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sana da tüm kızlara da nasip etsin inşallah bu duyguyu
Nasıl rahatladım bilemezsin

kimya mıı :) bende kimyagerim
:)kimya mıı :) bende kimyagerim
çalışıyo musun benim 6 yıl oldu pes ettim sanki üretim sorumlusu olarak çalışıyorum bi kozmetik firmasında ama küçük çaplı bi yer ve herşeye bakmak zorundayım işçilerin probleminden su arıtmasına argeden belediye işlerine yük çok geliyo:)
Kimya yuksk muhendisiyim canim :)
Anam var vallaDilerim test yanlis degildir ve sizlerde delirdigimi dusunmezsiniz. Ciplak gozle rahatlikla gorulen silik pembe cizgi cikti. Dpo3 teyim ama. Testler bugun geldi. Pihtilasmadan cok korktugum icin yaptim cikmaz diye. Ama boyle oldu. Ben de igneye basldim ne olur ne olmaz diye. Fotografta cok belli degil ama ekleyeyium dedim yine de. Hem orjinali hem negatifini.
Eki Görüntüle 2045878 Eki Görüntüle 2045879
7 yil calistim. Kalite kontrol sefligi, arge vs... İlk bebekte agir sanayi diye dr birak dedi. Biraktim ama yasamadi bebegim. Sonra ikinciye gebe kaldim. O da yasamadi. Derken oglum geldi. O dohunca da hicccccc donemedim. Onu birakmayi kesinlikle istemiyorum :)/kisaca suan ev hanimi yuksek muhendisiyim :)çalışıyo musun benim 6 yıl oldu pes ettim sanki üretim sorumlusu olarak çalışıyorum bi kozmetik firmasında ama küçük çaplı bi yer ve herşeye bakmak zorundayım işçilerin probleminden su arıtmasına argeden belediye işlerine yük çok geliyo
Anam var valla
Hayirlisi olsun canim. Bugun depresif olman cok normal ama lutfen yarina toparlan...Ates beklememe gerek kalmadi adet oldum kizlar
Yarin doktorumla gorusecegim haftaya ameliyat olcamHayirlisi olsun canim. Bugun depresif olman cok normal ama lutfen yarina toparlan...