- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tüpler yağlı galiba, cumburlop kayıp yerleşmiştir inşşşDr.a sormadim oglumda. Ama bu kez de varsa soracagim :)
Genel bilgi 3-5 gun. Aynen luteal faz 14 gundur denmesi gibi.
Benim luteal fazim ortalama 11 gun. Doktor normal dedi. İlle de 14 olmak zorunda degil dedi. Dolayisiyla hormonlarim fazla sanirsam....
Bir de ebe hemsireye sormustum bak simdi geldi aklima. Demekki yeri hazir. Hemen gidip yerlesiyor demisti...

Ayyy cok guldummmmm..Senin tüpler yağlı galiba, cumburlop kayıp yerleşmiştir inşşş![]()
Belki patavatsızdır--- belki bebişi hemencik gelmiştir, o yüzden kolay bulunan birşey olarak düşünüp De öyle konuşmuş olabilir , bu da başka bakışaçısıBende bilemedim![]()
Belki patavatsızdır--- belki bebişi hemencik gelmiştir, o yüzden kolay bulunan birşey olarak düşünüp De öyle konuşmuş olabilir , bu da başka bakışaçısı
Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.

Dualarımız savaşçı annesini çok seven kaan la canım.Bu süreci sağ salim atlatmanız için dualarımız sizinleKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Allah hepppppp yardimciniz olsun....Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Allah hepppppp yardimciniz olsun....Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Cok cok korkuyorum ama bebisim icin deger4 ay oldu ameliyat olalı hiç hamile kalamadım ama kistle alakalı değil 3.5 yıldır istiyoruz zaten.. kistim yoktu gecen yıl öğrendim çikolata kisti var denilmişti ama basit kist cıktı hormon ilacları buyumesini tetikledi 10 cm oldu 3 kere acillik oldum agrıdan ve ameliyat oldum.
Grupta yazmıstım sen yoktun o sıralar şimdi hatırladım.
Korunma vermedi dr
Bizde erkek faktoru var cnm
aman bakma sen ona kendi korkutuğu için öyle davranmış canım ztn 12. haftaya kdr sağlıksız gebelikler kendiliğinden sonlanıo bnm bebişte geç yumurtlamaya bağlı 1 hafta geriden geliyodu çok şükür sonradan yakaladı sen içini ferah tut kızların var biliosundur ztn :) insan bu süreçte okdr pimpirikli oluo ki sürekli takacak bişeyler bulabiliyosun Allah a emanet olsun yavrularBende bilemedim![]()
maşallah kaan paşaya iileşsin biran önce annesinin kucağına kavuşsun inşallahKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Maşş ikinize de.çok yakında iyileşecek ve kavuşacaksınız.dualarımız Kaan bebekle.Kizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Cahil dosttan akıllı düşman yeğdir.bu arkadaş yaramaz sana canım.hemen terk et onu.Aferin paşaya annesinin sütleri şifa olsun inşallah :) canım sen kendine dikkat et yeter Kaan orda herşeyi hallediyor gibibir an önce kucaklasmaniz için dua ediyoruz.
![]()

MaşAllah kaan bebeğe ins en kısa zamanda kollarına alırsın rabbim şifa versin canım dualarimzdasinzKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Aferin paşaya annesinin sütleri şifa olsun inşallah :) canım sen kendine dikkat et yeter Kaan orda herşeyi hallediyor gibibir an önce kucaklasmaniz için dua ediyoruz.
![]()
Dualarımız savaşçı annesini çok seven kaan la canım.Bu süreci sağ salim atlatmanız için dualarımız sizinle
Allah hepppppp yardimciniz olsun....
Allah hepppppp yardimciniz olsun....
maşallah kaan paşaya iileşsin biran önce annesinin kucağına kavuşsun inşallah
Maşş ikinize de.çok yakında iyileşecek ve kavuşacaksınız.dualarımız Kaan bebekle.
passionete canım Rabbim en kısa zamanda Kaan bebeğe şifasını versin ve biran önce birbirinize kavuşun.Dualarımız onun için, herşey çok güzel olacak.
![]()
MaşAllah kaan bebeğe ins en kısa zamanda kollarına alırsın rabbim şifa versin canım dualarimzdasinz
Cahil dosttan akıllı düşman yeğdir.bu arkadaş yaramaz sana canım.hemen terk et onu.
aman bakma sen ona kendi korkutuğu için öyle davranmış canım ztn 12. haftaya kdr sağlıksız gebelikler kendiliğinden sonlanıo bnm bebişte geç yumurtlamaya bağlı 1 hafta geriden geliyodu çok şükür sonradan yakaladı sen içini ferah tut kızların var biliosundur ztn :) insan bu süreçte okdr pimpirikli oluo ki sürekli takacak bişeyler bulabiliyosun Allah a emanet olsun yavrular