- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim CNm inşallah ameliyata da gerek kalmaz![]()
Çok sevindimmmm![]()
Sagolun kizlar insaallahAyyy hadi gözün aydın.Çok sevindim. İnşallah ameliyata da gerek kalmadan bu ay gelir Zeynep'in![]()
yaptim canim. negatif cikti.
canim guzel haberlerine cokkk sevindim. simdi karbonhodrati kes. sana garanti 10 gunde 1.5-2 kg gider. ekmek, makarna, pirinc, un yeme yani.Sagolun kizlar insaallah
Zamansiz yolcu insaallah canim o zeynep adı ruyamda soylendi hic hic aklimda yoktu zeynep ismi ya yusra ya da bahar derdim ama zeynebim kaldi artik :) Rabbim cümle kuluna nasip etsin ama ben buyuk asama kaydettim doktorum da lutfen daha fazla kacma onumuzdeki ay olmazsa yapalim bana guven dedi guvenmesem 4 yildir doktorum olurmuydu hic?
Niye bazı testlerinde çıkıyor çok garip
inan bi bilsem.Niye bazı testlerinde çıkıyor çok garip
Annenin rahatsızlığını duymamıştım ben canım.çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Hastaneden ciktik cnm 2 ay hiç ayağa kalkmiycak yarın dikişler alınacak inş ayağa kalktığı günü de görürüz.ben perşembe ise basliycam yengem ilgilenicek ben akşamları ilgilencem nasipse.sordugun için çok sağol cnm unutmamissin
Dün ovulasyon testi yaptım coookk silik çıktı çizgi galiba ya catlamiycak yada 30 larda anca catliycak
Hadi gözün aydın.ama ilaç manyağı olmuşsun yok yok...Kizlarrrrrr cooookkkkkk mutluyummmmmmmmm
Ilk defa tup bebege simdilik gerek yok dedi doktorum cooook şükür
Klomen verdi luteal faz uzunlugu icin progesteron verdi bu ay deneyelim önümüzdeki ay adet olmazsan histeroskopi ve laparoskopi yapalim bu ay olmasa da ameliyat sonrasi olacagini dusunuyorum hemde dogal yoldan dedi
Vitaminlere devam edicem teatrio ocean plus folic iod coraspirin glifor kullaniyordum yalnız kilo almistim ver onu dedi:)
Agnucaston var bende onu da kullansam mi napsam :)))))
Ya test bozuk ya da senin çiş bozukinan bi bilsem.
esim normalde cizgi gormez. o bile dedi dun bu cizgi 2 tane diye...
bekleyeyim bakayim cnm. daha zamanim var![]()
ztn iğneye başlamışsın canm bi kaç gün sonra tekrarla bakalım Allah gönlüne göre versinninan bi bilsem.
esim normalde cizgi gormez. o bile dedi dun bu cizgi 2 tane diye...
bekleyeyim bakayim cnm. daha zamanim var![]()
Ya test bozuk ya da senin çiş bozuk![]()
Amin. İgne yapiyrm nasil olsa :)ztn iğneye başlamışsın canm bi kaç gün sonra tekrarla bakalım Allah gönlüne göre versinn
Evet ya cok fazla kuscam artik ama bebisim bi olsun insaallahhhAnnenin rahatsızlığını duymamıştım ben canım.çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Hadi gözün aydın.ama ilaç manyağı olmuşsun yok yok...
Çok sağol cnmAnnenin rahatsızlığını duymamıştım ben canım.çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Hadi gözün aydın.ama ilaç manyağı olmuşsun yok yok...
Oynak beyimiz sana anlatmak için buralarda olacak canımMerhaba ben burda yeniyimmzafrina89 önerdi burayı ateş ölçme yöntmi ile nasıl hamile kalınıyo acaba banada yardimcı olurmusunuz yaklaşık 1.5 yıldırcocuk istiyoruz bizde ama her ay hüsrana uğruyoruz. Bide bi sorum daha olcak
Antibyotik kullanırken klomen yada bu tarz bi ilaç kullanılırmı ben diş için antibyotik kullanıcam ve dişimi çekecekler ama bugun adet oldu yarın dr. Gidcem ve gebelik tedavisine başlıycaz muhtemelen klomen veya o tarz bi ilaç verecek ama bu arada antibyotikde kullnıcam ve 5 gün sonra morfinle cekim olcak yani bi zararı olurmu sizce cok kararsızım gebelik tedavisi için ne yapmaylıyım böyle bişey yaşayan varmı acaba
canm madem daha kadın doğuma gitmedin klomen yazarsa diş durumunu doktoruna anlat o karar versinMerhaba ben burda yeniyimmzafrina89 önerdi burayı ateş ölçme yöntmi ile nasıl hamile kalınıyo acaba banada yardimcı olurmusunuz yaklaşık 1.5 yıldırcocuk istiyoruz bizde ama her ay hüsrana uğruyoruz. Bide bi sorum daha olcak
Antibyotik kullanırken klomen yada bu tarz bi ilaç kullanılırmı ben diş için antibyotik kullanıcam ve dişimi çekecekler ama bugun adet oldu yarın dr. Gidcem ve gebelik tedavisine başlıycaz muhtemelen klomen veya o tarz bi ilaç verecek ama bu arada antibyotikde kullnıcam ve 5 gün sonra morfinle cekim olcak yani bi zararı olurmu sizce cok kararsızım gebelik tedavisi için ne yapmaylıyım böyle bişey yaşayan varmı acaba
CNm diş dr una bebek düşündüğünü söyle ona göre antibiyotik yazsın.ateş ölçme yöntemi ile sadece ovulasyon gününü tespit etmeye çalışıyoruz.ilk sayfayı detaylı oku kafana takılan kısımları sor o şekilde yardımcı olalım sanaMerhaba ben burda yeniyimmzafrina89 önerdi burayı ateş ölçme yöntmi ile nasıl hamile kalınıyo acaba banada yardimcı olurmusunuz yaklaşık 1.5 yıldırcocuk istiyoruz bizde ama her ay hüsrana uğruyoruz. Bide bi sorum daha olcak
Oynak beyimiz sana anlatmak için buralarda olacak canımVeson welcome to here !!