- 22 Ocak 2008
- 6.321
- 7.028
- 723
Amin canım.sende bu yolda cok sey yasamıssın, inşallah bu sefer hersey yolunda ilerler,saglıcakla kucaklarsın. Rabbim Hayırlı saglıklı kolay gebelik nasip etsin.6 yıllık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. İlk gebeliğim geçen sene mayıs ayında oldu. ( 5 ay sonra doğal yolla) Fakat 8. haftada gelişmediği ve kalp atışı olmadığı içşn temmuzda kürtaj oldum. Genetik sonucunda bebek de kromozom anomalisi olduğu ortaya çıktı. Bu senenin başında ocak ayında tekrar gebelik oldu fakat bu sefer kimyasal gebelikti( kürtajdan 6 ay sonra doğal yoldan) 3 ay önce haziranda tekrar kimyasal oldu( Femara ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisi ile) Geçen aydan itibaren pko olmamasına rağmen doktorum normal folik asit yerine günde 1 tane inofolic combi kullanmamı tavsiye etti. Bu arada 2. Gebelikten sonra eşim ve benim genetik analizimiz ve birçok şey araştırıldı herşey normal çıktı. 3. Gebelikten sonra pıhtılaşmaya bakıldı. Pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı. Geçen aydan beride düzenli olarak kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Uzun oldu biraz kusura bakma canım. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nadip etsin. Umarım sağlıklı devam eder bu sefer![]()