• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar Veson Veson canm benim ateş niye böyle yüksek ilerliyor hiç böyle olmamıştı testlerde koyu ama tam pik değil çatladımı çatlamadımı ağrılarda var ama dr konrolünede gidemedim zaten gitsem de yumurtan büyümemiş başka ilaç varicek diye gitmedim ama kafamda çok karıştı bu ateşten dolayı

İyiyim teşekkür ederim.

Günaydın canım az önce kan verdim. Aynı yer fakat aynı saat değil. 1 saate çıkar sonuçlar. Çıkınca yazarım. Tam 48 saat olmamış olacak.
Tamam canım merakla bekliyoruz hayırlı haberlerle kuzum

Günaydın arkadaşlar Veson Veson canm benim ateş niye böyle yüksek ilerliyor hiç böyle olmamıştı testlerde koyu ama tam pik değil çatladımı çatlamadımı ağrılarda var ama dr konrolünede gidemedim zaten gitsem de yumurtan büyümemiş başka ilaç varicek diye gitmedim ama kafamda çok karıştı bu ateşten dolayı
Evet geçen ay daha sakin ilerlemiş sen çalışmalara devam et bu kadar erken çatlamamıştır diye düşünüyorum

Ara mı vereceksiniz

senin neden hep ovu dönemi hcg silik hayret.geçmiş yıllarda da ovu dönemi yaptığın oldu mu yine oluyor muydu? Silik çizgi
Hic yaptigimi hatirlamiyorum eskiden canim. Hem ovulasyon doneminden sonra gecen ay ve bu ay yasadim o sorunu. Bu ay obvulasyon oncesinde de 1 kez yasamistim.

Her turlu kan ve usg kontrolleri yapilmisti. Onlarda da sorun yok sukur. Markadan mi kaynakli diye dusunuyorum.

Arada 9 saat fark var canım muhtemelen akşam çok daha yüksek çıkar
Umarım öyledir. İyi düşünmeye çalışıyorum. Doktorum çok rahatlatıyor. Ama işte bazı düşünceler arada gelip gidiyor. Dpo13 için acaba düşük bi değer mi? Allahım inşallah bu sefer sağlıklı olsun sağlıklı devam etsin. :dua::dua:. Ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. Umarım bu sefer benim de yüzüm güler:dua::dua:

Umarım öyledir. İyi düşünmeye çalışıyorum. Doktorum çok rahatlatıyor. Ama işte bazı düşünceler arada gelip gidiyor. Dpo13 için acaba düşük bi değer mi? Allahım inşallah bu sefer sağlıklı olsun sağlıklı devam etsin. :dua::dua:. Ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. Umarım bu sefer benim de yüzüm güler:dua::dua:
Inşallah canım benim geç döllenme olmuş olabilir değerin kötü değil ki ben 10 ile başlayıp devam eden biliyorum iyi düşün iyi olsun canım

Kızlar 21.09.2017 saat 18.30 da hcg= 14,48
23.09.2017 saat 09.30 da hcg=24 bugün dpo 13 teyim. Progestoron da 22 çıkmış. Doktor iyi dedi. Sizin yorumlar nedir??
Önemli olan artmış olması 24 saatte en az ikiye katlaması lazım diye biliyorum. Yoksa herkesin değeri farklı olabilir onlara takılma bence, ya da en iyisi hiç ölçtürmeyin kafanız rahat olsun benim gibi :confused:

Önemli olan artmış olması 24 saatte en az ikiye katlaması lazım diye biliyorum. Yoksa herkesin değeri farklı olabilir onlara takılma bence, ya da en iyisi hiç ölçtürmeyin kafanız rahat olsun benim gibi :confused:
Ah CNm dediğin o kadar kolay olsa keşke kolay hamile kalamayıp kalınca da kaybeden biri olarak rahat olmak biraz zor oluyor hoş değere baktırınca da sonuç da değişmiyor ama insanoğlu işte yine mi?? Sorusu hep aklın bir ucunda:KK43:keşke herkes senin gibi kolay ve sağlıklı gebeliklere sahip olsa.rabbim kimseye yaşatmasın o acıyı.es kaza hamile kaşırsam kalp atışına kadar takip yapmayacağım:KK53:

Back
X