• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abla senin en son gittiğin kontrolde büyüklükleri ne kadardı? 7 tane vardı diye hatırlıyorum. İlaçlarla hepsi büyümeye çalışıyordu. Eğer yeterli büyüklüğe gelmeden sen ilaçları kesmişsen, hepsi birbirini baskılamaya çalışacağı için hiç biri büyüyemeyecek aksine küçülüp adetle atılacak bence. Pkolularda olduğu gibi düşündüm. Onlarda da çok yumurta oluyor, hepsi bir birini baskıladığı için büyüyemiyorlar ve sonra adetle atılıyorlar. Bu benim yorumum ne kadar doğru tabi orası tartışılır. Eğer doktora gitme şansın varsa bi muayene olsan herşey netleşmiş olur o zaman.
Doktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?

Doktor muayene ettiğinde büyüklüklerini söylememişti canım. Ama daha ufaklardı sanırım çünkü tekrar iğne yazacaktı. Valla adet olunca zaten Ankaraya gidecem o zaman netleşir. Inşallh var olanlarda adetle atılır canım. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın? Doktora gittinmi son durum nedir canım?
Sen bu ay korun muyor musun? Neden takvim koydun?

İnşallah kist felan yoktur ve bu ay tedavine başlarsın. Herşey güzel olacak inşallah. Ben dün gitmiştim kan verdim. Artış ve progestorona iyi dedi doktor. Şuan beklemedeyim. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar. O zamana kadar sabırla bekleyeceğiz.

Leyla abla maydonoz suyu iç ben de kist olmuştu içtim iyice söküldü kist te gitmişti

İnşallah kist felan yoktur ve bu ay tedavine başlarsın. Herşey güzel olacak inşallah. Ben dün gitmiştim kan verdim. Artış ve progestorona iyi dedi doktor. Şuan beklemedeyim. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar. O zamana kadar sabırla bekleyeceğiz.
İnşallah canım hayırlısı. Senin de sağlıkla ilerlesin inşallh canım.. Kızım rüyasında hamile olduğumu ve erkek kardeşi olduğu görmüş. Rabbim hayırlara çıkarsın. İnş. Kuzuma malum olmuştur..
Leyla abla maydonoz suyu iç ben de kist olmuştu içtim iyice söküldü kist te gitmişti
Ayy bide çok kanama falan olur korkuyorum ben canım ya...

Back
X