• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlerledi ise zAten mutlaka dr a gitmek.nasıl bir illet çok iyi bilirim.ama böyle başlarda sinyal veriyor yA geliyorum diye o zaman önlem almak iyi geliyor ama ilerledi ise mutlaka dr
bende gebelikten önce oldum ya bi kere daha içerde hafif bi gıdıklanma hissi vardı ne kaşıntı ne akıntı fitile başladm ama fitil bitene kdr beni benden aldı resmen iyi ki de erkenden başlamışım demiştim

evet zorlanıp bebek kakasını yağmıi sezaryene dönmüşler iiler sanırım daha haber alamadık canm amin cümlemizi bekleyenler de sağlıkla tez zamanda hamile haberi alsn
Brnde onu merak ediyordhm hayırlısı olsun inş hakkında.sen nerdrn haber aldın??

yok canim henuz.
ben 2 ay silik çizgiyle hamileyim zannettim hatta okdr silikti ki eşime söylemeden bi kaç gün daha bekliyim demiştim iyi ki de beklemişim kandırmıştı beni testler :( markasını hatırlayamadm şimdi bebetime mıydı acaba

ben 2 ay silik çizgiyle hamileyim zannettim hatta okdr silikti ki eşime söylemeden bi kaç gün daha bekliyim demiştim iyi ki de beklemişim kandırmıştı beni testler :KK43: markasını hatırlayamadm şimdi bebetime mıydı acaba
laboquick te yasadim ben cnm sorunu. yarin baska marka gelecek. evde test yok cunku. daha once freely de kullanmistim. ondan siparis verdim. son 3 gunum zaten. bakalim kismet.

ama bebetime cok hatali sonuc veriyor diye biliyorum.

laboquick te yasadim ben cnm sorunu. yarin baska marka gelecek. evde test yok cunku. daha once freely de kullanmistim. ondan siparis verdim. son 3 gunum zaten. bakalim kismet.

ama bebetime cok hatali sonuc veriyor diye biliyorum.
evt bende acı bi şekilde öğrenmiştim

İnşallah canım. Haaa bu arada bu ay ilk kez totem olsun diye adetin başında gebelik takvimi ekledim:KK49::KK49:
Canim tebrik ederim cok sevindim. Darisi tum diger kizlarin basina. Pes pese guzel haberler gelsin insallah. Degerin kat kat artip saglikli guzel bir hamilelik gecirip saglikla al.kucagina insallah. Benim de takvim yaptigim ilk ayda gelmisti kuzum.

Canım çok sağol üç gün sonra ilk defa ayağa kalkabilecek ameliyat olan ayağına hiç basmadan.ins bir sorun oluşmaz merakla bekliyoruz.dikisler alınacak şimdilik yatmaya devam cnm.sen nasilsin, bebis nezaman geliyo
geçmiş olsun tekrar bir an önce kavuşsun sağlığına ben iyiyim doğum iznine ayrıldım 2 hafta olcak bekliyoruz daha keyfi ne zaman gelirse bakalım 38 bitti dün doktor beklicez dedi bekliyoruz normal doğum için

Kac gündür gözümün derdinden bunu unutuyorum
Yanıma koydum dereceyi umarim unutmam =))))) iyi gecelerrrrr

Eklentiler

• 20170924_235026.webp
    20170924_235026.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 51
Canim tebrik ederim cok sevindim. Darisi tum diger kizlarin basina. Pes pese guzel haberler gelsin insallah. Degerin kat kat artip saglikli guzel bir hamilelik gecirip saglikla al.kucagina insallah. Benim de takvim yaptigim ilk ayda gelmisti kuzum.
Teşekkür ederim. İnşallah o günlere gelebiliriz. Sen nasılsın? Kaanımız nasıl? Umarım herşey yolundadır. Herşey çok güzel olsun sizin için:dua::dua:

Teşekkür ederim. İnşallah o günlere gelebiliriz. Sen nasılsın? Kaanımız nasıl? Umarım herşey yolundadır. Herşey çok güzel olsun sizin için:dua::dua:
Amanının ben bakar kör oldum sen hamilemisinnnnn ayyy masaallahhhhh

Bu ates yoltemiyle gercekten anlayabiliyormusunuz kizlar bende kac aydir olcmeye calisiyorum henuz bi trend gormedim.

Back
X