- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
çatlamış galiba cnm8403BHC çatlattın mı:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlamış galiba cnm8403BHC çatlattın mı:))
Kızlar butterfly ın kalp atışları durdu maalesef yarın kürtaj olacak![]()
Evet Muayene ücreti kesilir eczaneden ilaç alırken çıkarDevlette acil serviste kanda gebekik testine ucret aliyorlar mi?direkt almiyolar tabi ama muayene gibi maastan falan dusuyormu
Geç olsun güç olmasınYa bu ay klomen kullandim 14.gun halen ov.testi negatif bu nedir yanormalde klomifen kullandığım zamanlar 14.gun catlardi
Net degil ne yazik ki...Eki Görüntüle 2051304 foto ekliyorum ama gozukmuyor fotoda
Sabah ilk idrarla yap daha net çıkar hamilelik varsaEki Görüntüle 2051304 foto ekliyorum ama gozukmuyor fotoda
Foto çok bulanıkEki Görüntüle 2051304 foto ekliyorum ama gozukmuyor fotoda
Bazen yüksek ateşle regl geliyor sonradan ateş düşüyor seninki de öyle olmuş.kist maalesef ateşten anlamak zor.şişliği bilemedim nedir CNm inşallah önemli birşey değildirVeson benim önceki tabloyu bir türlü ekleyemedim ama 36,70 diydi ateşim ve aynı ateşle regl oldum. Bir de sağ kasığımda balon gibi şişlik olup iniyor kist falanmı var acep yaa. Çok da korkuyorum dra gidesim gelmiyor. Böyle aynı ateşle regl olmak normalmi. Bu arada kızlar hakkınızı helal edin ya okuyorum yazdıklarınızı çok yardımcı oluyorsunuz paylaşım yapamasam da pek inanın sizin üzüntünüz beni de üzüyor.
Acilde kan vermistim bende diger gun kadn doguma yolladi o da kan almisti. Kadin dogumunki cikmisti galiba eczaneye gidince. Testini net cekip at bakalimDevlette acil serviste kanda gebekik testine ucret aliyorlar mi?direkt almiyolar tabi ama muayene gibi maastan falan dusuyormu
Cikmiyor fotoda ya o derece silik gözle çok zor görülüyor isikta pencere onjnde falan bakiyorum sanirim yalanci çizgiAcilde kan vermistim bende diger gun kadn doguma yolladi o da kan almisti. Kadin dogumunki cikmisti galiba eczaneye gidince. Testini net cekip at bakalim
Net degil ne yazik ki...