• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu ay klomen kullandim 14.gun halen ov.testi negatif bu nedir ya :( normalde klomifen kullandığım zamanlar 14.gun catlardi

Devlette acil serviste kanda gebekik testine ucret aliyorlar mi?direkt almiyolar tabi ama muayene gibi maastan falan dusuyormu

Yaa testimde hayalet cizgi cikti ilk negatif gibiydi pencere kenarinda hayal meyal bisey vardi simdi bi.tik daha net ama yine de.zor goruluyor kan testi yapma imkanim da yok. gibi suan esim bikti hast gitmekten.:kızgın:

20171002_181312.webp foto ekliyorum ama gozukmuyor fotoda

Albi marka test.bu arada

Veson Veson benim önceki tabloyu bir türlü ekleyemedim ama 36,70 diydi ateşim ve aynı ateşle regl oldum. Bir de sağ kasığımda balon gibi şişlik olup iniyor kist falanmı var acep yaa. Çok da korkuyorum dra gidesim gelmiyor. Böyle aynı ateşle regl olmak normalmi. Bu arada kızlar hakkınızı helal edin ya okuyorum yazdıklarınızı çok yardımcı oluyorsunuz paylaşım yapamasam da pek inanın sizin üzüntünüz beni de üzüyor.

Veson Veson benim önceki tabloyu bir türlü ekleyemedim ama 36,70 diydi ateşim ve aynı ateşle regl oldum. Bir de sağ kasığımda balon gibi şişlik olup iniyor kist falanmı var acep yaa. Çok da korkuyorum dra gidesim gelmiyor. Böyle aynı ateşle regl olmak normalmi. Bu arada kızlar hakkınızı helal edin ya okuyorum yazdıklarınızı çok yardımcı oluyorsunuz paylaşım yapamasam da pek inanın sizin üzüntünüz beni de üzüyor.
Bazen yüksek ateşle regl geliyor sonradan ateş düşüyor seninki de öyle olmuş.kist maalesef ateşten anlamak zor.şişliği bilemedim nedir CNm inşallah önemli birşey değildir

Acilde kan vermistim bende diger gun kadn doguma yolladi o da kan almisti. Kadin dogumunki cikmisti galiba eczaneye gidince. Testini net cekip at bakalim
Cikmiyor fotoda ya o derece silik gözle çok zor görülüyor isikta pencere onjnde falan bakiyorum sanirim yalanci çizgi :KK43: bi kaç gun sonra tekrarlarim koyulasirsa ona gore hareket ederim

Back
X