• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi siliklesmis kizlar

Ben şimdi okula gidiyorum gitmeden yazayim dedim %100 eminim ki gece usudugum icin düştü atesim dun catladigindan da eminim çünkü acaba yarin yuksek cikarsa bu güne yuksek mi girsem

Ben şimdi okula gidiyorum gitmeden yazayim dedim %100 eminim ki gece usudugum icin düştü atesim dun catladigindan da eminim çünkü acaba yarin yuksek cikarsa bu güne yuksek mi girsem
CNmşimdi ölçtün 36çıktı sonra 10 dk bekledin 35,8 mi çıktı.bu durumda 36 daha daha sağlıklı bir ölçüm oluyor.

Dün çatladı ya da bugün çatlayacak artık çok önemi Yok bir önceki gün ilişki bar zaten bugün De ilişki olsun mutlaka
Progestan a da başla

Kizlar disim sisti napcam ben varmi bildiginiz bi yontem? Agridan agliyorum. Agri kesici sprey sktım fayda etmedi :KK43:
CNm çok geçmiş olsun dr a görünmende fayda var.hamilelerin kullanabileceği tarz antibiyotik yazılır kullanır rahatlarsın.ihmal etme.

CNmşimdi ölçtün 36çıktı sonra 10 dk bekledin 35,8 mi çıktı.bu durumda 36 daha daha sağlıklı bir ölçüm oluyor.

Dün çatladı ya da bugün çatlayacak artık çok önemi Yok bir önceki gün ilişki bar zaten bugün De ilişki olsun mutlaka
Progestan a da başla
Yok 36.8 cikti 10 dk sonra 36 cikti canim
Önemli olan benim hissettiğim ve ovulasyon testi dimi
Ateşte gece şartlarına gore değişkenlik oluyor mu?

Kurumuş olan dünkü

Eklentiler

• 20171005_120758.webp
    20171005_120758.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 39
Yok 36.8 cikti 10 dk sonra 36 cikti canim
Önemli olan benim hissettiğim ve ovulasyon testi dimi
Ateşte gece şartlarına gore değişkenlik oluyor mu?
35,8 kalsın o zaman klima yoksa çok da etkilemiyor.bazen pencere açık üşüyorum ölçüm yapıyorum lüteal faz yine yüksek çıkıyor.sen ateşe ovuya ağrılarına çok takılma düzenli çalışmanı yap bir kaç güne ne olduğunu anlarız
Bu akşam pm kondururum Veson Veson
Kurumuş olan dünkü
Sanki dünkü De eşit kötülük değil tabi beklemiş test bilemedim.

35,8 kalsın o zaman klima yoksa çok da etkilemiyor.bazen pencere açık üşüyorum ölçüm yapıyorum lüteal faz yine yüksek çıkıyor.sen ateşe ovuya ağrılarına çok takılma düzenli çalışmanı yap bir kaç güne ne olduğunu anlarız

Sanki dünkü De eşit kötülük değil tabi beklemiş test bilemedim.
Yok canim eşit koyuluktaydi kuruyunca rengi solmuş biraz ilk yaptigimda da çekmiştim ama o fotoğrafı bulamadım

Ulen kaç aydır gelmeyen eggwhite korunmaya başlayınca geldi.nasıl bir psikolojim varsa artık.

Valla ben de istiyorum ama dikkat etmek daha mantıklı şimdi.duygusal davranmamalıyım.
Canım valla plan yaparak olmuyor serbest bırak .Ben de öğretmenim her öğretmen doğum Şubat Mart olsun ister ama kısmet olsun da ayın önemi yok bir şekilde halledilir. Korunma bence belki bu işaret sana bilemezsin

Hayatım moka sardı ne esimde istek vardi ne bende adam hasta benim midem kotu 5 dakikalık miki olsun dedik bu defa :) ama 5 saniye sürmedi:) neyse istekli veya isteksiz pm kondurdum bol embryolu olur insaallah

Back
X