- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CNmşimdi ölçtün 36çıktı sonra 10 dk bekledin 35,8 mi çıktı.bu durumda 36 daha daha sağlıklı bir ölçüm oluyor.Ben şimdi okula gidiyorum gitmeden yazayim dedim %100 eminim ki gece usudugum icin düştü atesim dun catladigindan da eminim çünkü acaba yarin yuksek cikarsa bu güne yuksek mi girsem
CNm çok geçmiş olsun dr a görünmende fayda var.hamilelerin kullanabileceği tarz antibiyotik yazılır kullanır rahatlarsın.ihmal etme.Kizlar disim sisti napcam ben varmi bildiginiz bi yontem? Agridan agliyorum. Agri kesici sprey sktım fayda etmedi![]()
Yok 36.8 cikti 10 dk sonra 36 cikti canimCNmşimdi ölçtün 36çıktı sonra 10 dk bekledin 35,8 mi çıktı.bu durumda 36 daha daha sağlıklı bir ölçüm oluyor.
Dün çatladı ya da bugün çatlayacak artık çok önemi Yok bir önceki gün ilişki bar zaten bugün De ilişki olsun mutlaka
Progestan a da başla
35,8 kalsın o zaman klima yoksa çok da etkilemiyor.bazen pencere açık üşüyorum ölçüm yapıyorum lüteal faz yine yüksek çıkıyor.sen ateşe ovuya ağrılarına çok takılma düzenli çalışmanı yap bir kaç güne ne olduğunu anlarızYok 36.8 cikti 10 dk sonra 36 cikti canim
Önemli olan benim hissettiğim ve ovulasyon testi dimi
Ateşte gece şartlarına gore değişkenlik oluyor mu?
Bu akşam pm kondururumVeson
Sanki dünkü De eşit kötülük değil tabi beklemiş test bilemedim.Kurumuş olan dünkü
Smdi disciden ciktim antibiyotik agri kesici yazdi dr unada sor yan etkisi yok dedi mecbur kullancam artikCNm çok geçmiş olsun dr a görünmende fayda var.hamilelerin kullanabileceği tarz antibiyotik yazılır kullanır rahatlarsın.ihmal etme.
Kullan CNm ihmal etme maalesef son haftalar bu diş sorunları patlak veriyor.tekratdan geçmiş olsunSmdi disciden ciktim antibiyotik agri kesici yazdi dr unada sor yan etkisi yok dedi mecbur kullancam artik![]()
Yok canim eşit koyuluktaydi kuruyunca rengi solmuş biraz ilk yaptigimda da çekmiştim ama o fotoğrafı bulamadım35,8 kalsın o zaman klima yoksa çok da etkilemiyor.bazen pencere açık üşüyorum ölçüm yapıyorum lüteal faz yine yüksek çıkıyor.sen ateşe ovuya ağrılarına çok takılma düzenli çalışmanı yap bir kaç güne ne olduğunu anlarız
Sanki dünkü De eşit kötülük değil tabi beklemiş test bilemedim.
bana da dunku pozitif degilmis gibi geldi. yani aksam yapmistin sanirim. sabah pozitifmis ama aksama dogru silinme baslamis gibi geldi.Kurumuş olan dünkü
Çalış gitsinUlen kaç aydır gelmeyen eggwhite korunmaya başlayınca geldi.nasıl bir psikolojim varsa artık.
Sabahkinde t çizgisi c den koyuydubana da dunku pozitif degilmis gibi geldi. yani aksam yapmistin sanirim. sabah pozitifmis ama aksama dogru silinme baslamis gibi geldi.
Aynen yaa cok sagol basladm kullanmaya biraz rahatladim sanki sukur :*Kullan CNm ihmal etme maalesef son haftalar bu diş sorunları patlak veriyor.tekratdan geçmiş olsun
Valla ben de istiyorum ama dikkat etmek daha mantıklı şimdi.duygusal davranmamalıyım.Çalış gitsin![]()
Canım valla plan yaparak olmuyor serbest bırak .Ben de öğretmenim her öğretmen doğum Şubat Mart olsun ister ama kısmet olsun da ayın önemi yok bir şekilde halledilir. Korunma bence belki bu işaret sana bilemezsinValla ben de istiyorum ama dikkat etmek daha mantıklı şimdi.duygusal davranmamalıyım.
Ben kaçırdım sen neden korunuyorsun bakiimValla ben de istiyorum ama dikkat etmek daha mantıklı şimdi.duygusal davranmamalıyım.