• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi dün yazamadım ateş ciddi düşmüş yA çatladı ya çatlayacak bence bugünleri boş geçmemeye çalış

Tgbptn Tgbptn CNm Allah emeklerini boş çıkarmaz inşallah

@nergismor cnm sonunda adet olmuşsun.gözün aydın bu kadar uzun tablolar hiç normal değil dr a mı gitsen ne diyor dr

N NARGIZA_DOVLET CNm çizgi çekilmiş hadi tablonun sonu güzel olsun

cibi35 cibi35 cnm herşey çok daha güzel olacak
Bak bu benim kürtaj sonrası ilk tablom çok kanamam olmadı ama ara kanama olmuştu ve yumurtam normalden çok geç çatlamıştı

Eki Görüntüle 2054081
Inş canim. Bol bol dua edelim. Rabbim inş herkese en kisa zamanda anne olabilmeyi nasip etsin :KK200::KK28:

Ben hasta olduğumda kimseyi istemem yanıma bu yüzden. Yatsan yatamıyorsun kalksan ne dolaşıyorsun oluyo :) Eşim son gün gönderdi kv yi zaten siz burda oldukça aklından çıkmıyor bebek demiş sağolsun :)
Haklısın valla anlamak zor büyükleri :duduk:

CNm çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan hani bırakacaktın ateş ölçmeyi.ateş ölçmek iyi gelmiyor sana:))
Canim hamile olduğuna ihtimal vermiyorum ki ben zaten hamile kalamıyorum erken adet olmaktan korkuyorum

CNm çok kaptırma kendini sonra üzülüyor insan hani bırakacaktın ateş ölçmeyi.ateş ölçmek iyi gelmiyor sana:))
Canim hamile olduğuna ihtimal vermiyorum ki ben zaten hamile kalamıyorum erken adet olmaktan korkuyorum

Yok canım insan ne kadar konduranıyorum dese de istediği için regl olunca çok üzülüyor ve hep kalbinde bir acaba ile yaşıyor.
canim. benim son 10 gundur ciddi migren agrilarim var. basim gozum zonkluyor. dogru duzgun okuyup yazamiyorum bile...
Migren yüzünden sürekli ağrı kesici alıyorum ben de.hep yumurtlama ve regl dönemlerine denk geliyor

Geçmiş olsun ovunun etkisi yüzünden mi oluyor?

Yok canım insan ne kadar konduranıyorum dese de istediği için regl olunca çok üzülüyor ve hep kalbinde bir acaba ile yaşıyor.

Migren yüzünden sürekli ağrı kesici alıyorum ben de.hep yumurtlama ve regl dönemlerine denk geliyor

benim ondan degil kizlar. mevsim gecisinden. nisan ayinda da olmustu. kesintisiz agri. zonklama bulanti vs. o zaman norolojiye gittim tabiki. migren hapim var ama icemiyorum maglum korunmasiz iliski diye.
alerji dr.um son gorusmemizde aspirini tekrar test etti. sorun kalmamis kullan dedi. ben de korka korka basladim, 3-4gundur iciyorum, belki agriya da gayda eder diye ama nerde.....
çok geçmiş olsun cnm inş bir an önce iyileşirsin :KK43:
amin cnm.saol.

benim ondan degil kizlar. mevsim gecisinden. nisan ayinda da olmustu. kesintisiz agri. zonklama bulanti vs. o zaman norolojiye gittim tabiki. migren hapim var ama icemiyorum maglum korunmasiz iliski diye.
alerji dr.um son gorusmemizde aspirini tekrar test etti. sorun kalmamis kullan dedi. ben de korka korka basladim, 3-4gundur iciyorum, belki agriya da gayda eder diye ama nerde.....

amin cnm.saol.

Mevsim geçisini bile unutmuşum.. Benimde o yüzden başladı demek ki ağrılar. Operasyondan sonra bile içmediğim ağrı kesiciyi 2 gündür alıyorum bana mısın demiyor :( Artık baharlar olmayacakmış yaz yada kış mevsimi yaşayacakmışız belki bize yarar bu durum ne dersin :)

Mevsim geçisini bile unutmuşum.. Benimde o yüzden başladı demek ki ağrılar. Operasyondan sonra bile içmediğim ağrı kesiciyi 2 gündür alıyorum bana mısın demiyor :KK43: Artık baharlar olmayacakmış yaz yada kış mevsimi yaşayacakmışız belki bize yarar bu durum ne dersin :)
;) belki canim. cogu insana yarayabilir. baharda coşan cokkmm hastalik var cunku...

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi dün yazamadım ateş ciddi düşmüş yA çatladı ya çatlayacak bence bugünleri boş geçmemeye çalış

Tgbptn Tgbptn CNm Allah emeklerini boş çıkarmaz inşallah

@nergismor cnm sonunda adet olmuşsun.gözün aydın bu kadar uzun tablolar hiç normal değil dr a mı gitsen ne diyor dr

N NARGIZA_DOVLET CNm çizgi çekilmiş hadi tablonun sonu güzel olsun

cibi35 cibi35 cnm herşey çok daha güzel olacak
Bak bu benim kürtaj sonrası ilk tablom çok kanamam olmadı ama ara kanama olmuştu ve yumurtam normalden çok geç çatlamıştı

Eki Görüntüle 2054081

Bu sabah da yükselmiş ateş. Dün gece ilişki oldu bu gece de bakalım artık.

Back
X