• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amannnn.... Bizim psikolojiyle fiziksel halimize hic bisiii olmuyor zaten. Cok narinler pasalar
Ohooo sen onlara sor onu. Ben neler cektim bebek olana kadar. Adamla 6.5 saat ugrasmistim ovu pik yaptigi gun yok olmadi. Ertesi gun ben istemedim bu defa o istedi nsl olduysa oldu o tuttu zaten. Biliyodu olmasa dayagi yicekti artik baya kavga ediyodum :D cok ustlerine gidince ters tepiyo demekki. Bende diyorum millet kariya kiza merakli olur benim adamin umrunda degil. Bgn dr um soruyo esinle cinsel iliskin yokmu diye 8 aydır yok valla dedim. Zaten muayeneden korkuma zor gidiyorm dr a da. Surekli yapmadigimiz icin hic alisamadim hep yanma kasilma oluyodu bgn btn icimi doktum dr a o da krem verdi fitil verdi. Saatlerdir dusunuyorum o fitili oraya nasil ittircem diye :)

Ohooo sen onlara sor onu. Ben neler cektim bebek olana kadar. Adamla 6.5 saat ugrasmistim ovu pik yaptigi gun yok olmadi. Ertesi gun ben istemedim bu defa o istedi nsl olduysa oldu o tuttu zaten. Biliyodu olmasa dayagi yicekti artik baya kavga ediyodum :KK70: cok ustlerine gidince ters tepiyo demekki. Bende diyorum millet kariya kiza merakli olur benim adamin umrunda degil. Bgn dr um soruyo esinle cinsel iliskin yokmu diye 8 aydır yok valla dedim. Zaten muayeneden korkuma zor gidiyorm dr a da. Surekli yapmadigimiz icin hic alisamadim hep yanma kasilma oluyodu bgn btn icimi doktum dr a o da krem verdi fitil verdi. Saatlerdir dusunuyorum o fitili oraya nasil ittircem diye :)

Ne icin verdi onlari sana?
Vallahi benim bugun peak. Dun gecevardi iste iliski. Bugun tovbe dedi. Eh yum agrimda gecti. Kesin catladi yani...

Ne icin verdi onlari sana?
Vallahi benim bugun peak. Dun gecevardi iste iliski. Bugun tovbe dedi. Eh yum agrimda gecti. Kesin catladi yani...
Enfeksiyon olmus. Sari akintim hep vardi zaten cesaret ettim bugün soyledim dr a. Bide ilskide yanmam oluyo diyodum onemsemiyodu bgn yine soyledim 8 aydir yanmadan kasilmadan ilskimz olmadi die o da enfeksiyondandir dedi fitil verdi. Daha cesaret edemedim bakalim bekliyorum atmak icin :D

Kizlar siz bilirsiniz. Benim karnim tas gibi oluyo alt tarafim bos ust tarafim sisiyo. Bu kasilmami? Dogurmam demi? Sanci vs yok sadece sertlesip toplaniyo bebek bi yere. 2yi 5gece oldu 2yi 22gece oldu 2yi 37 gece oldu ayni sey. Sertlesme bitince hareket ediyo sizce bi sorun mu var?

Kizlar siz bilirsiniz. Benim karnim tas gibi oluyo alt tarafim bos ust tarafim sisiyo. Bu kasilmami? Dogurmam demi? Sanci vs yok sadece sertlesip toplaniyo bebek bi yere. 2yi 5gece oldu 2yi 22gece oldu 2yi 37 gece oldu ayni sey. Sertlesme bitince hareket ediyo sizce bi sorun mu var?
Dogum pozisyonunu kaçıncı haftada alıyor?

Enfeksiyon olmus. Sari akintim hep vardi zaten cesaret ettim bugün soyledim dr a. Bide ilskide yanmam oluyo diyodum onemsemiyodu bgn yine soyledim 8 aydir yanmadan kasilmadan ilskimz olmadi die o da enfeksiyondandir dedi fitil verdi. Daha cesaret edemedim bakalim bekliyorum atmak icin :KK70:
Gecmis olsun..

Dogum sancisi degil korkma.
Doguma hazirlik kasilmasi olan Braxton Hicks kasilmalari. Normal yani :)

Dogum pozisyonunu kaçıncı haftada alıyor?
Benimki 32.ci haftada almisti pozisyonunu.
37+5te acilmam 1cmdi. Cati dar oldugu icin 38+3te sezeryan oldum. Yani pozisyon aldi diye hemen dogmuyor...

Gecmis olsun..

Dogum sancisi degil korkma.
Doguma hazirlik kasilmasi olan Braxton Hicks kasilmalari. Normal yani :)

Benimki 32.ci haftada almisti pozisyonunu.
37+5te acilmam 1cmdi. Cati dar oldugu icin 38+3te sezeryan oldum. Yani pozisyon aldi diye hemen dogmuyor...
Yok doğum degil hani pozisyon alırken mi kasılma oluyor acaba onu merak ettim. Allah bizlerede o günleri gösterir insaallah

Yok doğum degil hani pozisyon alırken mi kasılma oluyor acaba onu merak ettim. Allah bizlerede o günleri gösterir insaallah
Pozisyonu 30. Haftada galiba almisti. Benmki bas assa durmaya en basindan merakliydi zaten. Hamileligin cogunu bas asagi gecirdim agri vs olmuyo pozisyon alinca ama gece cok kotuydum ya karnim yamuldu durdu cok korktum. Sabaha karsi karnm agridi ama simdi gecti galiba.

R Rzg14 Veson Veson 8403BHC 8403BHC test yaptim kizlar ve negatif malesef
cnm bazı kişilerde beta idrara erken geçiyor bazılarında geç geçiyor sanırım dpo 7 lerde öğrenenlerde var, benim gbi dpo 9 da negatif görüp dpo 10 da pozitife dönenlerde var.O yüzden üzülmek için erken, sabırla bekle bakalım :)inş sonu yeşillenir.

cnm bazı kişilerde beta idrara erken geçiyor bazılarında geç geçiyor sanırım dpo 7 lerde öğrenenlerde var, benim gbi dpo 9 da negatif görüp dpo 10 da pozitife dönenlerde var.O yüzden üzülmek için erken, sabırla bekle bakalım :)inş sonu yeşillenir.
Senin ateş de düşmüş:-/

Back
X