- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Canım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sımsıkı sarılsın annesine, sıkıca tutunsun ve 9 ay sonra sağlıkla gelsin annesinin kucağına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sımsıkı sarılsın annesine, sıkıca tutunsun ve 9 ay sonra sağlıkla gelsin annesinin kucağına

hayırlısı olsun cnm inşallah sonu bebiş olsun hatta bebişler :)
ATEŞ Gİrdiğün yerde ıvf&A.R.T. Diye bir seçenek var orada insemination kısmında ıuı yi seç save yap hadi hayırlı uğurlu sonu bebek olsun
CANım bende mayıs ayında kürtaj oldum 12 haftalıktı son iki adettir düzene oturdu ilk adetim 43 gün sonra geldi çok sinir bozucu bir durum düzene oturması zaman alıyor maalesef kendini oyalayacak bişeyler bulabilirsen zaman geçerHiç beklemediğim şeyler oluyor kuzum ya.. Kürtaj günüyle ertesi gün kanama oldu bitti, ohh dedim pazartesi tekrar başladı :/ düne kadar damla damla geldi hmm demek ki dr.un dediği gibi bu ay böyle gidecek dedim bugün de böyle oldu.. yetişemiyorum değişikliğe artık. Unutturmuyor ki kendini zaman geçsin aklım hep oramda.
Koca da agucuk bugucuk diye sevmeye başladı iyice sinirlerim bozuldu. Normale dönse şu hayat bir an önce![]()
CANım bende mayıs ayında kürtaj oldum 12 haftalıktı son iki adettir düzene oturdu ilk adetim 43 gün sonra geldi çok sinir bozucu bir durum düzene oturması zaman alıyor maalesef kendini oyalayacak bişeyler bulabilirsen zaman geçer
Aminnn canım benim saol Allah razı olsunCanım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sımsıkı sarılsın annesine, sıkıca tutunsun ve 9 ay sonra sağlıkla gelsin annesinin kucağına![]()

Aminnn saolasin canım inshayırlısı olsun cnm inşallah sonu bebiş olsun hatta bebişler :)
Tamam canım deniyorum saol amin inşAllah hepimizin göbüsleri dolsunATEŞ Gİrdiğün yerde ıvf&A.R.T. Diye bir seçenek var orada insemination kısmında ıuı yi seç save yap hadi hayırlı uğurlu sonu bebek olsun
Yaptım ama I olarak çıkmadı tablodaATEŞ Gİrdiğün yerde ıvf&A.R.T. Diye bir seçenek var orada insemination kısmında ıuı yi seç save yap hadi hayırlı uğurlu sonu bebek olsun
EVET çıkmıyor yA eskiden böyle değildi yine biryerleri kurcalamak gerek sanırım:)Yaptım ama I olarak çıkmadı tabloda
Denedim baya olmadı neyse artık vip olmuştur belkiEVET çıkmıyor yA eskiden böyle değildi yine biryerleri kurcalamak gerek sanırım:)
Yok zannetmiyorum.Daha önce girilmiş VIP olmayan tablolarda gözüküyor.bende birkaç yerden uğraştım ama Yok bulamadım neyse sonu yeşillensin de çok önemi Yok.Denedim baya olmadı neyse artık vip olmuştur belki
hadi hayırlısı diyelimVeson benim ates bi garip degil mi ilm defa sabitlendi boyle
Ahhh su agrilarim olmasaYok zannetmiyorum.Daha önce girilmiş VIP olmayan tablolarda gözüküyor.bende birkaç yerden uğraştım ama Yok bulamadım neyse sonu yeşillensin de çok önemi Yok.
hadi hayırlısı diyelim
Aynen inşAllah canım saolYok zannetmiyorum.Daha önce girilmiş VIP olmayan tablolarda gözüküyor.bende birkaç yerden uğraştım ama Yok bulamadım neyse sonu yeşillensin de çok önemi Yok.
hadi hayırlısı diyelim
Isaretliyorum ama tabloda göstermiyor canimTgbptn burda canim
Evet canim simdi bende baktim enteresanIsaretliyorum ama tabloda göstermiyor canim
Aynen ff de bıktı bizdenEvet canim simdi bende baktim enteresan

Hahahh evet herhaldeAynen ff de bıktı bizden![]()