- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar oglum hastaymis galiba. Midesinde pilor darligi diye bisey varmis tek tedavisi ameliyatmis. Usg cekilcek dua edin nolur ben cok kotuyuminsallah bisey çıkmaz
Kan sonuclarini yrn gostercez usg icin cumaya gun verdiler acil yazildigi halde ama dr yrn ben cektircem acil dedi. Yarin cekilcek ama ben dayanamicam galiba belki gece giderim. Pilor stenozu diye bi rahatsizlik varmis. Neden dha once gelmediniz dedi dr ama benm kuşum önceden boyle degildiki... bgn cok kusunca usudu mu acaba dedik de gittik 10 15kere kustu dediik fiskirir tarzda dedik ilgilensin diye ama 1 2 metre de fiskirtmiyo yani yine ustune kusuo sdce sizinti seklinde degilde agziyla sutu puskurtur sekildeydi. Karnini kontrol etti midede zeytin cekirdegi gibi ele gelen sertlik vardi ameliyat olabilir dedi bende o an film koptu ztn . Kuzumdan kan alinirken bbrbr agladk herkes bana bakti eve donerken yol boyunca agladm dyanamadm. Ona bsy olrsa dyanamam ki ben... nolur dua edin bisey cikmasinGeçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek olacak bir şey çıkmaz ne zaman çekilecek usg?
BirAsilAnnesi aklimdasin hep. Merak ediyorum seni.
Kan sonuclarini yrn gostercez usg icin cumaya gun verdiler acil yazildigi halde ama dr yrn ben cektircem acil dedi. Yarin cekilcek ama ben dayanamicam galiba belki gece giderim. Pilor stenozu diye bi rahatsizlik varmis. Neden dha once gelmediniz dedi dr ama benm kuşum önceden boyle degildiki... bgn cok kusunca usudu mu acaba dedik de gittik 10 15kere kustu dediik fiskirir tarzda dedik ilgilensin diye ama 1 2 metre de fiskirtmiyo yani yine ustune kusuo sdce sizinti seklinde degilde agziyla sutu puskurtur sekildeydi. Karnini kontrol etti midede zeytin cekirdegi gibi ele gelen sertlik vardi ameliyat olabilir dedi bende o an film koptu ztn . Kuzumdan kan alinirken bbrbr agladk herkes bana bakti eve donerken yol boyunca agladm dyanamadm. Ona bsy olrsa dyanamam ki ben... nolur dua edin bisey cikmasin
Kan sonuclarini yrn gostercez usg icin cumaya gun verdiler acil yazildigi halde ama dr yrn ben cektircem acil dedi. Yarin cekilcek ama ben dayanamicam galiba belki gece giderim. Pilor stenozu diye bi rahatsizlik varmis. Neden dha once gelmediniz dedi dr ama benm kuşum önceden boyle degildiki... bgn cok kusunca usudu mu acaba dedik de gittik 10 15kere kustu dediik fiskirir tarzda dedik ilgilensin diye ama 1 2 metre de fiskirtmiyo yani yine ustune kusuo sdce sizinti seklinde degilde agziyla sutu puskurtur sekildeydi. Karnini kontrol etti midede zeytin cekirdegi gibi ele gelen sertlik vardi ameliyat olabilir dedi bende o an film koptu ztn . Kuzumdan kan alinirken bbrbr agladk herkes bana bakti eve donerken yol boyunca agladm dyanamadm. Ona bsy olrsa dyanamam ki ben... nolur dua edin bisey cikmasin
Allah razı olsun canım. Paketim bitmiş o yüzden girip yazamadım. Sol tüpüm alındı sağ duruyor. Zor bir ameliyattı sonrası da öyle ama çok şükür iyiyim.
Cnm çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versinKizlar oglum hastaymis galiba. Midesinde pilor darligi diye bisey varmis tek tedavisi ameliyatmis. Usg cekilcek dua edin nolur ben cok kotuyuminsallah bisey çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım.başa gelen çekilecek mecburen bu sevmek güçlü olman gerek.bebeişine de süt gerek.kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.Kan sonuclarini yrn gostercez usg icin cumaya gun verdiler acil yazildigi halde ama dr yrn ben cektircem acil dedi. Yarin cekilcek ama ben dayanamicam galiba belki gece giderim. Pilor stenozu diye bi rahatsizlik varmis. Neden dha once gelmediniz dedi dr ama benm kuşum önceden boyle degildiki... bgn cok kusunca usudu mu acaba dedik de gittik 10 15kere kustu dediik fiskirir tarzda dedik ilgilensin diye ama 1 2 metre de fiskirtmiyo yani yine ustune kusuo sdce sizinti seklinde degilde agziyla sutu puskurtur sekildeydi. Karnini kontrol etti midede zeytin cekirdegi gibi ele gelen sertlik vardi ameliyat olabilir dedi bende o an film koptu ztn . Kuzumdan kan alinirken bbrbr agladk herkes bana bakti eve donerken yol boyunca agladm dyanamadm. Ona bsy olrsa dyanamam ki ben... nolur dua edin bisey cikmasin
Bu tüp alınması nerden çıktı canım?geçmiş olsun.Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün.Allah razı olsun canım. Paketim bitmiş o yüzden girip yazamadım. Sol tüpüm alındı sağ duruyor. Zor bir ameliyattı sonrası da öyle ama çok şükür iyiyim.
geçmiş olsun onu nerden anladılar canımKizlar oglum hastaymis galiba. Midesinde pilor darligi diye bisey varmis tek tedavisi ameliyatmis. Usg cekilcek dua edin nolur ben cok kotuyuminsallah bisey çıkmaz
inşallah bişey çıkmaz basit kusmadır canım bnmkide çok kusuo bu kusma çok fenaKan sonuclarini yrn gostercez usg icin cumaya gun verdiler acil yazildigi halde ama dr yrn ben cektircem acil dedi. Yarin cekilcek ama ben dayanamicam galiba belki gece giderim. Pilor stenozu diye bi rahatsizlik varmis. Neden dha once gelmediniz dedi dr ama benm kuşum önceden boyle degildiki... bgn cok kusunca usudu mu acaba dedik de gittik 10 15kere kustu dediik fiskirir tarzda dedik ilgilensin diye ama 1 2 metre de fiskirtmiyo yani yine ustune kusuo sdce sizinti seklinde degilde agziyla sutu puskurtur sekildeydi. Karnini kontrol etti midede zeytin cekirdegi gibi ele gelen sertlik vardi ameliyat olabilir dedi bende o an film koptu ztn . Kuzumdan kan alinirken bbrbr agladk herkes bana bakti eve donerken yol boyunca agladm dyanamadm. Ona bsy olrsa dyanamam ki ben... nolur dua edin bisey cikmasin
geçmiş olsun inşallah bebeğine kavuşursun daha fazla zorlanmadan tüpü neden aldılarAllah razı olsun canım. Paketim bitmiş o yüzden girip yazamadım. Sol tüpüm alındı sağ duruyor. Zor bir ameliyattı sonrası da öyle ama çok şükür iyiyim.
ztn tek yumurta lazım inşallah sağlıkla tutar :)Amin canım insAllah trk yumurtam vardi
Amin İns canımCnm çok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Dualarımız sizinle
BirAsilAnnesi canım cok gecmiş olsun vesile olsun inşallah
Tgbptn inş müjde verirsin cnm
Amin canım insAllahztn tek yumurta lazım inşallah sağlıkla tutar :)
Insallah.. bgn usg cekilcek. 2 kaburga kemiginin arasindan mideye parmakla hafifce bastirdi eline minicik bi sertlik geliyo banada yaptirdi gordum sertligi ama olabilir gibi duruyo yrn kesinlesir dedi. Kusma devam ederse gece acile git hemen dedi ama masallah kusma fln olmadi. Meğer benim melegimin hircinligi gercekten ac kalmasindanmis. Dun kg almadığıni gorunce her memeden sonra mama verdim ve gerçekten cock misil misil uyudu bende uyudum dinlendim. Bundan sonra sutum diye diretmicem. Emzirmeye devam edicem ama mamayida kesmicem. Canm oglm benm karni acliktan agriyodur günlerdir: (inşallah bişey çıkmaz basit kusmadır canım bnmkide çok kusuo bu kusma çok fena
Insallah.. bgn usg cekilcek. 2 kaburga kemiginin arasindan mideye parmakla hafifce bastirdi eline minicik bi sertlik geliyo banada yaptirdi gordum sertligi ama olabilir gibi duruyo yrn kesinlesir dedi. Kusma devam ederse gece acile git hemen dedi ama masallah kusma fln olmadi. Meğer benim melegimin hircinligi gercekten ac kalmasindanmis. Dun kg almadığıni gorunce her memeden sonra mama verdim ve gerçekten cock misil misil uyudu bende uyudum dinlendim. Bundan sonra sutum diye diretmicem. Emzirmeye devam edicem ama mamayida kesmicem. Canm oglm benm karni acliktan agriyodur günlerdir: (

inşallah ultrasonda temiz çıkar canımInsallah.. bgn usg cekilcek. 2 kaburga kemiginin arasindan mideye parmakla hafifce bastirdi eline minicik bi sertlik geliyo banada yaptirdi gordum sertligi ama olabilir gibi duruyo yrn kesinlesir dedi. Kusma devam ederse gece acile git hemen dedi ama masallah kusma fln olmadi. Meğer benim melegimin hircinligi gercekten ac kalmasindanmis. Dun kg almadığıni gorunce her memeden sonra mama verdim ve gerçekten cock misil misil uyudu bende uyudum dinlendim. Bundan sonra sutum diye diretmicem. Emzirmeye devam edicem ama mamayida kesmicem. Canm oglm benm karni acliktan agriyodur günlerdir: (